• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cimcimemcim sohbet vala pek hos olur ,helebide ben varsam kaynatirim ortaligi:roflol:
tabi moralim iyiyse geci basim dertte kilolardan
senin kac kilo fazlaligin var soyle bakim

cimcime bencede tatlım.
sempatik bebişim 7 aylık oldu.erkek diil kız. resimlerini albüme koydum, ordan bakabilirsin canım.
diyete başlayım diye çizelge yaptım ama başlayamadım. ilk gün sütte azalma oldu. bebeğim emdiği için bende başladığım gibi geri bıraktım diyeti falan :))

vala ben bi dilek dilesem aksama kada heralde bitiremem
tabi allahm herseyin hayirlisini versinilk onc, huzurumu mutlulugumuz v en onemlisi sagligimiz yerinde olsnda gerisi olur:Saruboceq:

cimcime bencede tatlım.
sempatik bebişim 7 aylık oldu.erkek diil kız. resimlerini albüme koydum, ordan bakabilirsin canım.
diyete başlayım diye çizelge yaptım ama başlayamadım. ilk gün sütte azalma oldu. bebeğim emdiği için bende başladığım gibi geri bıraktım diyeti falan :))

daha oncegormemistim albumu allah bagislasin valla cok tatli kizlarin var hele buyuk tam artist
kucukde pek tatli yarin onuda gecer :sırnaşık şey
seninde fazla kilon yok ne guzelsin suan ,ama varsada bilmam cok azdir belli olmucak kadar
bence acele etme bebgini emziriyomusun cokda fazlaligin yok yavas yavas verirsin
biliyoun mersin sicak eritir valla yaglari:roflol:

bende öyle diyodum mersin eritir diyede, mersinin hanımlarıda hep kilolu niyeyse :)))
neyse ben gidiom şimdilik kızlar, azcık evin işlerine bakim
sempatik öptüm tatlım
cimcime senide öptüm canım, sende bebişini öp benim için, umarım huysuzluğu çabuk geçer, yavrum kıyamam ben

tamam canim hadi kolay gelsin zaten o cikti bile
bende optum bebslerinizi
arada ugrarim yine

canim sen bana kisaca sempatik deşutarafagitti zaten anlami o
kisaca arkadaslar bana boyle derler:roflol::roflol:
is kendimizin canim esimle is yerimiz yan yana o bi yerde ayakkabi ahtar su bu iste birsuru syler yapiyo, bende yaninda dikis yapiyorum yani tum dikis degilde tamiz isleri,
is olmadigindan dolayi gitmiyorummalum kriz buradad ayni bide okullar iki haftadir tatil millet hep tatile gitti bos yani, gelirse esim alio bana soyluyo bendeona gore gidip yapiyorum
sen nasilsin gorusmeyeli

sadece kk arkadaslari ona sempatik derkaydirigubbakcemile3memoli gibi oldu bekaydirigubbakcemile2eee nasilsiniz kuzularim iyimisiniz valla ben iyimde su hollandaya dusen ucak bani mahvetti cok uzuldum ya olenlere allahtan rahmet diliyorum ailelerinede sabir ya biz yurt disinda olanlar once allah sonra pilotlara guvanip biniyoruz demir kuslara allahim sen gelmeden esirge yarabbim:Saruboceq:valla ucaga binmeye korkar oldum he:1no2:

hosgeldin prensesim ,,simdi prensimiz eksik:roflol:
valla sorma canimya bende dunden beri ona baktim valla sen bile aklima geldin
onlarin ailesinden biri olmasin diye
cunku bizim tanidiklarda cok nama ic tanidik yoktu
cok kotu bi durum ama yinede ukadrla kurtuldu okadar insan, yine ucuz atlatildi
olenlere gercekten alllahim ailelerine sabir versin
aileleri 4 gozle beklerken su el memleketlerinde cenazeleri geldi ,allahim kimseye gostermesin boyle olayi
bende korkuyorum artik ya ,inan ne kadra tedirgin oluyo ucaga binpte asaya baktiginda, helebide denizin ortasinda oldugunda, valla bakamam bile ben asagiya

canim en azindan sen denizin ustunden gecmiyorsun demi vallaha ben bu hollandaya gittigimde birde gece gittik kapkara deniz ingiltere hollanda arasi gerci 45 dakikada indik cok kisaydi ama hollanda ingiltere arasi 45 dkka suruyor valla korkmadim desem yalan olur ilk ucaga bindigimde bu kara cok korkmamistim ama simdi korkuyorum dualar edip oyle biniyorum.allahim esirgesin daha beterinden bende cok baktim bizim akrabalar hep orda acaba iclerinde olan varmi diye allaha sukur yok ama o olenlere yaralananlara icim yandi valla biz boyle uzuldukte kim bilir yakinlarinin ici nasil yandi allah sabir versin.

bende duydum uçak kazasını allah birdaha göstermesin inşallah benimde misafirler vardı dün bilgisayarın başına oturamadım işten gücden eeeee kızlar ne var ne yok görüşmüyeli heralde coğunuzun bebişleri küçük ortak noktanız baya çok benim çocuklar büyüdüler valla büyük kızım lise 3 de küçük kızım ilkokul 4 de gidiyo yaaa benimde 10 kilo vazlam var nası vericem bilmiyom .bu sitede soğanla zayıflama diye bişey okudum geçen yapıyım dedim sitenin acemisi olduğum için bir daha bulamadım bana biyol gösterin kızlar tüm hemşolara sevgilerdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bende ürgüplüyüm kizlar nevsehirde calisiyorum nevsehiri pek sevmiyorum ama ürgüp daha güzel kkyi cok seviyorum ama cok fazla kalamiyorum geldikce yazarim artik sizlerede

sari_sari h.g. tatlım. foruma her girdiğinde buraya uğramayıda unutma kaydirigubbakcemile5
fazo senin küçük kız benim büyük kızdan 1 yaş büyük sanırım.
burdakilerle en büyük noktamız memleketimiz zaten :teytey:
kızlar şu uçak kazasına bende çok üzüldüm. Allahım daha beterlerinden saklasın. sempatik ve prenses kızlar korkmayın uçaktan. bizde yurtiçinde yeri geliyor uzak yerlere gitmek için uçağı tercih ediyoruz. karayollarında daha sık kazalar oluyor. gerçi uçak kazalarıda nadir oluyor ama ağır oluyor. bu kazada bir bakıma hafif atlatılmış görünüyor. ölenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin :Saruboceq:

Son düzenleme:
anacım maşallah yaaaaa :nazar: şimdi ben hanginize cevap vereyimmm :dance:
sempatikcim inş hayırlısıyla olur canım bebişinde uğraşısın kilolarınla :teytey:
crescim bebişi bi güzel banyo yaptırdım mecburen uyuduuu :sm_cool: inş gece de uyur
prenses canım korkma allahın izniyle bişey olmaz inş
fazocum sende maşallah büyütmüşsün darısı da bizlere inş soğanla zyıflamaya da gelince yukarı kısımda arama motoru var oradanyaz bulursun
sari_sari geldikçe bizleri ihmal etme. bende nevş merkezdeyim ama bana da ürgüp daha cazip geliyo

evet konyadayımm ha şimdi anladımm annemler orda ya o açıdan kendimi hala nevşehirde hissediyorum ama orada benim evimmmm :çok üzgünüm:

evet cimcime bayağı aradım buldum başlıyacağım inşallah çok saol .daha bu sitenin acemisiyim biraz öğrensem tariflerim var onları ekliyeceğim ama bakmak isterseniz internette sitem var hepinizi oraya beklerim arkadaşlar www.lezzetyolculugumuz.blogcu.com.hepinizi bekliyorum inşallah beğenirsiniz yeni açtım bu siteyi :oklava::oklava::oklava:

cimcime haklısın şekerim, bende annemlerin evden bahsederken hala bizim ev derim ;)
fazo şu linki yazarken hepinizi kelimesini bitişik yazmışsın o nedenle tıklayınca açılmıyor. adres çubuğuna yazıp deniycemde inşallah adres verdin diye banlanmazsın şekerim.
birde yemek tarifi vermek için forumda yemek tarifleri bölümüne gir. ordan verebilirsin tariflerini.

Back