• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben geldim hihoyyyt
nabersiniz bakalım
annem gelmişti, o nedenle kk yı falan unuttum. bugün gönderdim annemi memlekete. memleketten uzak oluncada çok özlüyorum çok senağlama
gerçi teknoloji gelişti artık. msn den falanda görüşüyoruz ama yanında olduğu gibi olmuyo yinede.
neyse sizler naptınız bakalım.
oryeku sende h.g. tatlım. a.s. nevşehirin neresindensin canım. her zaman bekliyoruz topiğimize, selam verip kaçmak yok ha kötükedihüso

selam kızlar ben geldim hihoyyyt
nabersiniz bakalım
annem gelmişti, o nedenle kk yı falan unuttum. bugün gönderdim annemi memlekete. memleketten uzak oluncada çok özlüyorum çok senağlama
gerçi teknoloji gelişti artık. msn den falanda görüşüyoruz ama yanında olduğu gibi olmuyo yinede.
neyse sizler naptınız bakalım.
oryeku sende h.g. tatlım. a.s. nevşehirin neresindensin canım. her zaman bekliyoruz topiğimize, selam verip kaçmak yok ha kötükedihüso

allah kavuştursun anene tekrar güle güle gitsin bizde napalım işte aynı işler güçler uğraşıyoz:lepi::lepi:

günaydın kızlar nasılsınız
oh oh maşallah artık kalbalıklaşıyoruz ne güsseeelllll :içelim: kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

günaydınlarrrr
valla bende seviniyorum kalabalık olunca.
oryeku canım sende bahset azcık kendinden.
fazo tşk tatlım. amin.

slm kizlar norup napiyonuz bakim
ben bugun calismiyorum evdeyim
aynanmin misafirleri gelcek ,bikac biseyler yaptik
dedim bide memleketim bolumune bakim
oryeku canim hosgeldin aramiza ,sen nerdesin suan gurbettesin kesin ,nevsehirin nerseinde otuuyosun
crescentmoon allah kavustursun canim ,anne gibisi vardi ,benim annemde almanyada iste senede bikac kez gorusuruz ,turkiyede olsa daha az gorusuruz
cicime hanim sen nasilsin canim ,evet valla kalabaliklasiyoz, yaziyi goren geliyo ,
aslinda cok nevsehirli varda ,iste benim gibi bazen askiya aliyolar hehe

evet canım artık iyice kalabalıklaştık ne güzel

evet kalabaliklastik simdide ben geliyorum kimseler yok
geldigim yeri kurutuyomuyum yaw
soyle doya doya bi cene calamadik surda
malum bugun yine evdeyim ,ise gidip gitmezmiyim bilmiyorum
sizlzer ne yaptiniz bakim gorusmeyeli

günaydınnn
nasılsınız kızlar
sympathique canım ne iş yapıyosun sen, ne zaman gidip gitmiicen belli olmuyo ;)
birde ismini söylemenin sakıncası yoksa ismini söölesen kıs, şu nickini yazmak zor oluyo yaf :)

canim sen bana kisaca sempatik deşutarafagitti zaten anlami o
kisaca arkadaslar bana boyle derler:roflol::roflol:
is kendimizin canim esimle is yerimiz yan yana o bi yerde ayakkabi ahtar su bu iste birsuru syler yapiyo, bende yaninda dikis yapiyorum yani tum dikis degilde tamiz isleri,
is olmadigindan dolayi gitmiyorummalum kriz buradad ayni bide okullar iki haftadir tatil millet hep tatile gitti bos yani, gelirse esim alio bana soyluyo bendeona gore gidip yapiyorum
sen nasilsin gorusmeyeli

anladım canım, kolay gelsin o zaman.
bende napim işte, her zamanki gibi. kızım okulda bebişide uyuttum bakıyorum azcık buralara.

anladım canım, kolay gelsin o zaman.
bende napim işte, her zamanki gibi. kızım okulda bebişide uyuttum bakıyorum azcık buralara.

iyi etmisin canim
bebek ne kadarlik olmustu ,ogalnmiydi canm
daa once soyledinde unuttim:uhm:
ha bu arada sendemi diyete basladin sorma valla benimde basim dertte kilolarla
kac haftadir yerimde sayiyorum bi veremedim sinir oluyorum kendime

hoşbulduk canımmm
ne güzel ya artık burdada konuşabiliyoruz inş devamı gelir

ammaaan yapıştı bu kilolar bize gitmek bilmiyolar sempatikcim

Back