• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar
kuzum gelince burayada uğra yeni bişeyler olunca bakılıyo merak etme Şeniz

günaydın kızlar
kuzum hiç geliomda kimse yok falan deme :dilcikar: , hep burdayız anacım baksana, yeni hemşerilerimizde katıldı aramıza, sen gelmion. :oklava:
neyse nasılsınız bakalım, ne var ne yok, dün pazardı hiç gelmedim. birde kara gittik hihoyyyt mersine kar yağmıyor ama 25 km yukarı çıkınca kar var her yerde. madem memlekette kar varken oraya gidemiyoruz bizde burda gidelim dedik :teytey:

işte buda mersinden bir kar manzarası;) yeşillerin arasında beyaz çok güzel oluyor.

spa0946.jpg

w640.png

princess evimi emiyordum ne demek kıs, anlayamadım valla

temizliyordum olcekti o.kiz aceleyle eksik yazmisim eeeeee gunaydin yavru kuzularim nasilsiniz yaw ben bugun cok iyim bir kilo vermisim cok mutluyum oh bir kilo bir kilodur devam rejime sizzler ne yapiyorsunuz. optum hepinizi mucux.

:roflol: çok güldüm princess. kıs hani bir harf eksik yazsan anlııcamda ne bilim anlayamadım onun temizlemek olduğunu delikafadulden
ayrıca verdiğin kilo için tebrik ederim. evet 1 kilo 1 kilodur. bide ben versem hiç fena olmaz yani hihoyyyt

ay sanki cok kilolu gibi kilonda ne var ayol 64 mus ben 70 tim 69 olmusum 64 kilo benim bir yil onceki kilom ah ah hedefim 57 insallah

benim hedef önce 62 sonra 60. ondan daha aşağısında iskelet gibi oluom :)) ii durmuyo yani

bendede oyle oluyor zaten yuzum cok kucuk kilo verdigim zaman kasik kadar kaliyorum en fazla 62 olsam bana yeterde artar ayol

Kimler geldi ki yeni anam benim kilo vermeye hiç niyetim yok

kızlar nasılsınız ya ben hafta sonu ve hafta içi öğleden sonra pek oturamıyorum bilgisayarın başına. onun için bu topiğe giremedim ben yokken baya bişeyler olmuş ben biraz arkadan katılıyorum aranıza kusura bakmayın ya evet benimde kilolarla başım dertte geçen sene64 kiloydum şimdi 70kiloyum soğan suyuna başlamayı düşünüyorum .
cimcime sanada bin tane pasta feda olsun canım .kuzum bende yeniyim tanıştığımıza memnun oldum hemşerim .tüm hemşerilerime çok selam .ya bu son yazdığım aynı seçim konuşması gibi oldu etkidemi kaldım naptım ya :lepi::lepi::lepi:

heheh olsun fazo, valla bende bazen siyasetçiler gibi hitap ediom :)) hiçte sevmem siyaset işini emmeeee neyse :)))))

nasılsın bacım görüşmeyeli rumuzun bana çok zor geliyor sana kısaca nasıl hitab edeyim. bugün işlerden biraz vakit bulup oturabildim netin başına ama topiktede kimsecikler yokmuş senden başka bazıları arada uğruyo benim gibi heralde .:teytey::teytey:

bana kısaca cres diyebilirsin canım. burda genelde herkes öyle diyor.
benimde pc açıktı ama ben mutfakta yemek yapıyodum :) sende gelip gitmişsin galiba

bana kısaca cres diyebilirsin canım. burda genelde herkes öyle diyor.
benimde pc açıktı ama ben mutfakta yemek yapıyodum :) sende gelip gitmişsin galiba

evet tatlım bi ara girmiştim normalinde öğleden sonraları pek oturamıyorum ama bugün denk geldi :asigim:

evet yaa nerde bu kızlar hiç biri yok nooldu bu kızlara yoksa bizden gizli memleketemi gittilerkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back