Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiym arkadaşım çok saol işte hafta sonu telaşı aynen arada bir bakiyim dedim sanada işlerinde kolay elsin kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5tşk tatlım
sabahtan beri temizlik yapıyorum zaten. yemek yapıcam kızımı arkadaşının doğumgününe götürcem. yinede arada bi bakim dedim açtım burayıda.
sizler napıosunuz
hepinize iyi haftasonları
görüşürüz
çok geçmiş olsun cres umarım ablanın bişeyi yoktur.kolay gelsin sana bu arada
iyiyim bende fazocum seninde bizleri bulup iyi olmana sevindim cnm
haklisin valla sekerim dur tanitayim kendimi ismim belli rumuzum adimi vermiyecem kizlar sorry 1,5 yil oluyor ingiltereye geleli evlenipte geldim daha once memleketimde 260 evlerde oturuyordum bebisim yok henuz istiyoruz rabbim verirse haftada 3 gun okula gidiyorum ingilizce ogrenmek icin kayinvalidemler hollandada biz is icin geldik buraya isimiz bitince hollanda yada memleketimize gitmeyi dusunuyooruz insallah oyle be anam iste tanidinizmi artikin beni simdi sizde kendinizi tanitin bakalim hepiniz ok optum.şakkıdı
bi ara bayağı umudumu kesmiştim benim hemoşlar beni niye görmüyo diye ama yanılmışım ilgin için çok saol .nolsun işte gurbetteyiz ben memleketten evlenip çıkalı tam 18 sene oldu annem ve kardeşlerim ordalar bende ilk yozgatta 13 sene kaldım yalovaya geleli 5 sene oluyo memlekete maddi durumlar yüzünden 2 senedir gidemedim burnumda tütüyo siz hemoşlarımı siteyi tesadüfen gezinirken rastladım çok duygulandım şive konuşmalara filan siteyede zaten ondan sonra üye oldum.ve bu arada iki tane kızım var beni bu gurbet ellerde yalnız bırakmayın bacım tüm hemoşlara sevgilerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın hemşerilerim
fazocum evet cnm konyadayım ama merkezde değilim merkeze 2.5 saat mesafe var -tatlicadiarzu- 3 yıllık evliyim bir tane kızım var
burdada hic yokya nevsehirde oturan sende gurbettesin
allah bagislasin canim
lahim insallah prensesle bana da nasip eder
sen 3 yillek evli olduguna gere oda kucucktur desneeŞeniz
seni tanidima cok bi memnun oldum canimşutarafagittişutarafagittişutarafagittişutarafagittişutarafagitti
bende seni canim sen anladi onudelikafaduldenben kacar haruf gelcek eve![]()
ben kacar demisin taaaaaa ne zaman yazmisin hala burdasin anam herif ac kalacak kapt artik su pcyiyasakkelime
hosgeldi canim aramiza bizlerde arada geliyoruz iste buralara :)
sakasi bi yana gercekte bos birakmayalim ben yazmaya calisiyorum girdigim zaman ,
ne demisler insanin dogdugu degil doydugu yermis
2 snedir hala gidemedimi, ah canim ya burdakiler hep gurbette ,siz turkiyedeiniz ama yine gurbettesiniz ,bizlerse tam gurbetteyiz, bende memleketime kavusali 2 ay oldu ve 2 hafta kalip donduk o bile yetti
bende evlenip geldim buraya geleli 5 sene oldu bebegim yok insallah olcak ,tedavideyiz
seninde 2 taneymis allah bagislasin
memun oldum canim
ben kacar demisin taaaaaa ne zaman yazmisin hala burdasin anam herif ac kalacak kapt artik su pcyiyasakkelime