• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya pardon yanlış olmuş birde banlanmak ne demek yasakmı site ismi vermek neyse bizde senin dediğin gibi yaparız siteme yorumun içinde teşekkür ederim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

banlanmak belli bir süre siteye giriş yapamamak. yasaklıyolar girişi yani.
ama şu link verme işini anlayamadım. kimilerini link verdi diye banlıyolar ama sitede çoğu yerdede site linkleri görüyorum. anlamadım gitti. :)

anladım canım çok teşekkür ederim çok acemilik çekiyorum ama öğrenicem sayenizde :1hug:

bu arada tariflerinde çok hoş görünüyor. ellerine sağlık. burayada eklemişsin sanırım bi bakim ;)

yavaş yavaş eklemeye çalışırım ilgin için teşekkürlercokacimcoook

günaydınnnn
güzel memleketimin güzel insanları ( buda siyasetçiler gibi oldu ama neyse :roflol: )

günnaydın kızlar
baktım fazocum yerim senin o meyveli yaşpastanı cokacimcoook cokacimcoook

günaydin kizlar herkese hosbulduk diyorum adresi aldim fazocum sitene ugrayacam vakit bulursam cok yogun calismiyorum ama int. yasak :-( sonra gelirim yine herkese iyi kklar diliyorum hoscakalin

cimcime bende istiom yaşpastadan, hepsini sen yeme, hem kiloda yapar bak :roflol:
sari_sari canım vakit buldukça gel. şu ana kadar memleketimizden yazan tek sen varsın. bizler hep başka şehirlerdeyiz. ne var ne yok Nevşehirde ??

sanada ayırdım canım merak etme hem ben hepsini bitiremem kıızzz :)))

selam canlarim nasilsiniz bakem ben iyim bende evimi temizliyordum soyle bir goz atam dedim kilolarlada herkesinmi basi belada bende rejimdeyim bakalim kac kilo verebilcem of of hadi hepinizi optum kizlar mucux

Son düzenleme:
arkadaşlar bana hoşgeldin diyen tüm hemşerilerime merhaba msjlarınızı yeni gördüm maalesef ..buraya arada bir bakıyorum o kadar ben nevşehir de oturuyorum gülşehirliyim aslen çalışmıyorum şu anda kursa gidiyorum inşallah seneye çalışmayı planlıyorum 1 oğlum var 27 yaşındayım beni tanımak isteyen arkadaşlar için kısaca tanıtıyım dedim kendimi ... hepinizi öpüyorum:1hug::1hug:a.s.

KISLAR KIRŞEHİRLİ KOMŞUNUZ GELDİ
NASILSINIZ BAKEM
BU LİNKE BAKARMISINIZ HAYDİ RENKLİ MEKTUPLARINIZI YAZIN BEKLİYORUM TŞK EDERİM ŞİMDİDEN
-----------------------------http://www.kadinlarkulubu.com/bir-onerim-var/229619-kadinlar-kulubundeki-arkadasa-mektup-5.html--

komşum hoşgeldinn hihoyyyt
tşk iyiyiz sende iyisindir inşallah
link aktif olarak çıkmamış ama bir önerim var bölümünde sanırım. hemen bi bakim neymiş :jeyyar:

ben geldim canlarim nasilsiniz hepinizin adini yazamiyorum kusuruma bakmayin valla nevsehirde secimden baska bisey yok yada ben göremiyorum isle ev arasinda gidip geliyorum bide havalar cok soguk :(

aman o seçim zımbırtısı her tarafta var. buralar bile soğuk, donuyorum sanki yaf :(

Back