- Konu Sahibi EU1
tşk cimcimecim
hayırdır neden gelemedin? sen nasılsın??
hayırdır neden gelemedin? sen nasılsın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hemşolarımm
ay bendeki havayada bakın, sanki tüm hemşolar okuyacak gibi :)))
nabersiniz bakim??
cimcime sende görünmedin hiç kıs, nerelerdesin bacım?
günaydın kızlarrr
şurda hemşoyuz falan filan konuşuyoruz emmee çoğumuz doğru dürüst tanışmıyoruz.
fazo sen yalovada napıon bacım? princes sende ingilteredeymişsin, evlenipmi gittiniz kızlar?
sympathique ile cimcimeyi az buçuk biliyorum.![]()
günaydın kızlarrr
şurda hemşoyuz falan filan konuşuyoruz emmee çoğumuz doğru dürüst tanışmıyoruz.
fazo sen yalovada napıon bacım? princes sende ingilteredeymişsin, evlenipmi gittiniz kızlar?
sympathique ile cimcimeyi az buçuk biliyorum.![]()
fazo aşkolsun ayol, unuturmuyuz, biz unutmuyoruzda hemşolarımız topiği unutuyo. zaten farkettimde hepimizde memleket dışındayız, sanırım o nedenle daha fazla giriyoruz topiğe.
Allah bağışlasın yavrularını, umarım en kısa sürede gidersin memleketede. yalovada uzak be bacım hadi deyince gidilmezki :1no2:
princess sanada Allahım en kısa zamanda istediğin gibi bir evlat nasip eder inşallah canım. hollandaya neyim gitmeyin kız, dönün memleket. memleket gibisi varmı? :lepi:
kızlar bende okul için gelmiştim mersine. geliş o geliş :roflol: evlendim burda kaldım. 2 kızda benim var. birisi daha bebiş :ecrin_bebek:
öğle sonu kızımın veli toplantısı vardı yoktum
benim annemde yarın gelecek Allah izin verirse. kaydirigubbakcemile2
mersin, nevşehire göre büyük bir şehir ama ben sevmiyorum. hele yazları o nem ve sıcak öldürüyor.dediğin gibi varmı memleketim gibisi :jeyyar:
cimcime sen nirelerdesin kıs, bebiş nasıl??