Nevsehir///50

selam millet ben geldim:lepi:
bende aslen nevşehirliyima.s
ama başka yerde yaşıyorum şutarafagitti
nevşehir-ürgüp-ağcören:eek:
buraları bilen varmı içinizdeşakkıdı

hg hemşerim sende gurbetçisin sanıırım hiç nevşehirde yaşayan çıkmadı ürgübe gezmeye giderdik biz ama 7 yıldır bende ayrıyım senede gidiyoruz tadı damağımızda kalıyor inanki

günaydınnnnnnnnnnnnn hemşerilerimmmm politikacı gibi slm verdim hehe.. kızlar hadi nersdesiniz

günaydınlarrrrr
valla kıs tam politikacılar gibi olmuş, yoksa bu seçimlerde aday falanmı olucan kaydirigubbakcemile5
2 dk bi bakim ne var ne yok dedim, oturacak zaman diil, evde işler beni beklio görüşürüz sonra :a015:

günaydın nevşehirliler........ nasılsınız bakalım, kısmetse gelmeme 3 gün kaldı.

tamam canım ama hava soğuk olursa fazlaca çekemem havayı, mazallah ciğerlerimi falan üşütmeyeyim bide kaydirigubbakcemile3

gözünaydınnnn
kıs sadece simitle peynirimi özledin yani
kayınvalideni hiçmi özlememişsin :jeyyar:

evet hiç özlememişim nedense halbuki severimde amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gunaydin nevsehirli hatunlar nabersiniz ya ben bayadir giremedim buraya yolculuk hazirligi var bende 25 gunlugune hem bayram hem yilbasi hm aile ziyareti olarak hollandaya gidiyorum esimin ailesi hollandada biz ingilterede ayin 6 cumartesi gunu gidiyorum orda insallah girmeye vaktim olur nete malum hep gezcemde hahahaa sizin yerinizede gezecegim canum hemserilerim ve hemcinslerim optum bos birakmayin burayi he olurmu?

gunaydin nevsehirli hatunlar nabersiniz ya ben bayadir giremedim buraya yolculuk hazirligi var bende 25 gunlugune hem bayram hem yilbasi hm aile ziyareti olarak hollandaya gidiyorum esimin ailesi hollandada biz ingilterede ayin 6 cumartesi gunu gidiyorum orda insallah girmeye vaktim olur nete malum hep gezcemde hahahaa sizin yerinizede gezecegim canum hemserilerim ve hemcinslerim optum bos biramayin burayi he olur mu?[/QUOT doğru bizim yerimizede gez valla biz evde pineklicez hem bayram hem yılbaşında malüm hava soğük bebek var oğlüşün okul var..of of neysem çok dertlenmeyim iyi tatiller sana burayıdaunutma gel beklerız arada

bu topiği böyle görmek ne güzel,
selam kızlar nabersiniz??

günaydınnnnn Nevşehirliler .......
nasılsınız bakem bugün :KK66:

ben iyim ama iş çok malüm bayram geliyor ..kızımda rahat vermio birazda kk da takılıom kalan zamandada iş yapıom hhehe..sizler nasılsınızzzzzzz

X