Nevsehir///50

kıs şu özet bölümünü en baştan yazsan olmazmıydı, okudum artıkın gerek kalmadı özete yerimseniben şaka bi yana niye okumayalım ayol, sende yazmasan bizim bölümde uzun yazı yok zaten
bu arada senle daha önceden tanışsaydık mersine gelmişken 1 gününüde ben alırdım kaydirigubbakcemile2
dolu dolu bi memleket ziyareti geçirmişsin, hatta anladığıma göre yetmemiş bile :1no2: ayrıca ayağın içinde geçmiş olsun canım.

ay sen mersindemiydin tuh ya niye benim aklima gelmedi , neyse insallah bidakine gelirsem bulusuruz ,sen mersinin neresinde oturuyosun canim
bizim kizin evi tam sahil kenarinda hani besiktas ne bim bisey var mersinin buyuk camisiymis falan ,tam orda oturuyo sahil bi adimlik ona
evet canim cok dolu dolu gecti valla yetmedi bile ,cok kisiyi gormedim gitmedim ,ama yinede iki hafta bile iyi geldi bize
saol canim insallah gecer ayagim
sen evli ve iki cocuk annesinin degilmi
calisiyomusun canim

QUOTE=münevveraydın;4391941]kızlar kayınvalıdem gelicek nevşehir den istediğiniiz bişe varsa getırteyım[/QUOTE
nevsehire konyali oemer ustanin kiymali ekmegi varmis ondan yedim valla bayildim tadi damagimda kaldi ,resjimdeyim ama olsa yine yerim acayip canim istiyo
canim bi zahmet kayinvalidene de de sana getirsin sende bana kargoyla fransaya gonder emiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol
:

kızlar kayınvalıdem gelicek nevşehir den istediğiniiz bişe varsa getırteyım

getirtmeye getirtte şimdi biz kalkıp taa antalyayamı gelelim kıs, antalya bize komşu ama nevşehir daha yakın sanırım şakkıdı en iisi kaynanan antalyaya geçerken burdan geçsin daha ii olur :icecream:

Sympathique evet canım benim 2 güzel yavrum var. çalışıyorum ama şu an doğum iznindeyim kaydirigubbakcemile2

QUOTE=münevveraydın;4391941]kızlar kayınvalıdem gelicek nevşehir den istediğiniiz bişe varsa getırteyım[/QUOTE
nevsehire konyali oemer ustanin kiymali ekmegi varmis ondan yedim valla bayildim tadi damagimda kaldi ,resjimdeyim ama olsa yine yerim acayip canim istiyo
canim bi zahmet kayinvalidene de de sana getirsin sende bana kargoyla fransaya gonder emiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol
:

tamam getırteyım canıım ...geçen yıl bende yedim konyada nevsehir dönüşü gerçekten çok güzel..ama ben çömlek peyniri getirtiyorum çok şahane oluyo

yaa bana ne çömlek peyniri bende istiyorummm, çok güzel olur valla.

oh ohh, götür sen bizim yerimize peynirleri simitleri :dilcikar:
simit deyincede aklıma ne geldi. ben nevşehirliyim diye bi gün arkadaşımın yengesi benden nevşehir ekmeği istedi. Allah Allah dedim oda neki?? sordum kadınada nevşehir ekmeği ne diye ama utandım bi yandanda :eek: insan bilmezmi memleketinin ekmeğini ama kadın tarif ettiki bizim nevşehir simidiymiş sırnaşık şey ona biz nevşehir simidi deriz dedim, neyse öylece rezil olmaktan kurtuldumda getirdim kadıncağıza yerimseniben

can boğazdan gelirmiş yoksa yemem hehehe... cnm ikimizden başka nevşehirli yok sanki kızlar hadii toplanın özellikle nevşehirde kalanlar bize memleket havası estirin ... hade hade

Oooooo afiyet olsun arkadaşlarhihoyyyt Nasılsınız? Burayı kalabalık gördükçe seviniyorum..:lepi: Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah:1hug:

günaydın hemşerilerim..ama siz benden sabırsız çıktınız daha gelmedi simitler bekleyin hele ..sabah sabah ta iyi gider ama maalesef uzak olunca beklıcez...

kizlar kusura bakmayi memeleketimizi n bolumunu bos birakmayalim dedik ama ,kac gundur moralim cok kotu ,oyuzden yazamadim
esimin test sonucu belli oldu sperm syisi 0 azcik olsaydi tup bebek yapacakti hic yok ,tekrar test verdi belki bi umut sigarayi birakirda yukselirmis
iste cok kotuyuz, belki omur boyunca bebegimiz olmucak ,
giriyorum am buraya fazla degil ozellikle bu bolumdei arkadaslarla ne yapabilir falan diye konusuyoruz

ben burdayim canim ama ben tahinli ekmekte istiyorum:eek::kahve:

aa aklıma iyi düşürdün dur salı sabahı burada allah izin verirse söyleyim onuda yiyeyim afiyetle ...ne kötüyüm demi kızlar hehhekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kizlar kusura bakmayi memeleketimizi n bolumunu bos birakmayalim dedik ama ,kac gundur moralim cok kotu ,oyuzden yazamadim
esimin test sonucu belli oldu sperm syisi 0 azcik olsaydi tup bebek yapacakti hic yok ,tekrar test verdi belki bi umut sigarayi birakirda yukselirmis
iste cok kotuyuz, belki omur boyunca bebegimiz olmucak ,
giriyorum am buraya fazla degil ozellikle bu bolumdei arkadaslarla ne yapabilir falan diye konusuyoruz

canım burada tek yapabileceğimm dua sadece oda yeter zaten ..rabbiim sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inş tez zamanda
..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

geldim kızlarrrr
ya dün akşam misafirim vardı bayağı bi kalabalıktı, o nedenle buraya giriş yapamadım. :kızgın:
münevveraydın kıs bizde bayramda gidicez memlekete o zaman öcümü alırım sen kafanı yorma kötükedihüso
Sympathique canım geçmiş olsun, anladığım kadarıyla sigara olayından sonra olma ihtimali var. inşallah gönlüne göre olur canım, dualarım seninle :Saruboceq: Allahım gönlüne göre bi evlat nasip etsin. hayırlısı olsun.

GünaydınnnnnhihoyyytPazar pazar uyku tutmadı biraz KK ya bakayım dedimkaydirigubbakcemile3.Ama kimsecikler yok ortalarda :bbo:Sympathique canım çoook geçmiş olsun...İnşallah Allah en yakın zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip edera.sAllah yardımcınız olsun canım...Yavaş yavaş yol alalım kahvaltı hazırlamak gerek madem erken kalktık bir işe yarıyalımyerimsenibenHadi kızlar siz de gelin pazar kahvaltısına:1hug:

ayyıldız valla açım daha yapmadım kahvaltı aç kız kapıyı geliyorum ben..bu arada tüm nevşehirlilere günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam millet ben geldim:lepi:
bende aslen nevşehirliyima.s
ama başka yerde yaşıyorum şutarafagitti
nevşehir-ürgüp-ağcören:eek:
buraları bilen varmı içinizdeşakkıdı

X