Nevsehir///50

gunaydinlar millet niye kismeler yok burda anlamadim kac zamandir kimse bisey yazmiyor merak ettim hepinizi iyimisiniz kizlar

ben iyim canim seni gordum daha iyi oldumnaniknanik ,evet ya bi oluyo okadar kisi yaziyo yetistiremiyorum ,bi oluyo kimse yazmiyo, fazla bakmiyorum
sen nasilsin canim ,kac gundur gorumiyoruz, nasil geciyo gunler optum gorusuruz insallah :1hug:a.s.

Hemşolarmmm nasılsınız?Uzun zamandan beri ilk kez giriyorum...Sizlere Kayseriden sesleniyorumhihoyyyt Neti bulunca hemen KK ya girdim veee tabi ki sizlerin halini hatrını sormamak imkansız yerimseniben Ankaraya dönüğümde daha sık girebilicem inşallah.:lepi:Sympathique,Aşksız prenses,Ecel Gözlüm,Balea,Princess of rain,Turuncu,Angel Tuba ve adını şimdi anımsayamadığım tüm hemşolarım görüşmek üzere kocaman öpücüklen hoşcakalına.s.

ay canim benim hosgeldin ,bak sen yoksun ,kimsecikler yazmiyo buraya,:1no2:
ben iyim sen nasilsin bakalim
kayseride izindemisin ,gittinmi bakim memeleketimize ,nasil oralar ,bende ozledim ah ah ,insallah bende gelcem bigun :Saruboceq:
optummmmmŞeniz

ay canim benim hosgeldin ,bak sen yoksun ,kimsecikler yazmiyo buraya,:1no2:
ben iyim sen nasilsin bakalim
kayseride izindemisin ,gittinmi bakim memeleketimize ,nasil oralar ,bende ozledim ah ah ,insallah bende gelcem bigun :Saruboceq:
optummmmmŞeniz

Canımmm inşallah sen de gelir görürsün buraları.:1hug:.Pek sıcak hemşom yaa..Bizim akrabaların çoğu kayseride zaten ben şimdi halamlardayım...Babam Ankaraya döndü izni bitti.Annemle hala buralardayız dedemin bir sağlık problemi var böbreklerinden Erciyes hastanesinde yatıyor ben de amcamlarda halamlarda zaman geçiriyorum böyle işte..:smiley-cool:Ağustos sonunda dönücez inşallah Ankaraya ne kadar gezersek gezelim yine kürkçü dükkanı bizi beklior yanikaydirigubbakcemile Dönünce istediğim zaman istediğim kadar nete girebilicem o zaman doya doya görüşürüz..Çoook öptüm canım...Hoşcakala.s.

canim ya gecmis olsun deden icin insallah biran once iyilesir, sizde normal birakamiyosunu,izniniz varken durun orda
malum dedigin gibi donup dolasip yine gidecegimiz yer, nerde yasiyosan orasi
simdi izinin bol bol tadini cikar ,ah bende cok ozledim oralari
hele kayseriyide cok ozledim her kayseriye gitmemizde mutlaka iskender yemden gimeyiz, bayiliyorum iskendere , uffff bak simdi canim istedicokacimcoook ,bide rejimdeyim ,herseyi canim istiyo, insallah bizde seneye gelir goruruz:Saruboceq: oralari
optum canim evine donunce gorusuruz insallah
ben buraya yazmazsam ziyaretci mesajima yazarsin artik ,bende yazarim
hadi optum seniŞeniz bye bye gorusuruzza.s.

Hemşolarmmm nasılsınız?Uzun zamandan beri ilk kez giriyorum...Sizlere Kayseriden sesleniyorumhihoyyyt Neti bulunca hemen KK ya girdim veee tabi ki sizlerin halini hatrını sormamak imkansız yerimseniben Ankaraya dönüğümde daha sık girebilicem inşallah.:lepi:Sympathique,Aşksız prenses,Ecel Gözlüm,Balea,Princess of rain,Turuncu,Angel Tuba ve adını şimdi anımsayamadığım tüm hemşolarım görüşmek üzere kocaman öpücüklen hoşcakalına.s.

ay saol canim bayadir yoktun demek kayseridesin kiz bizim icide gez olurmu ye ic gul oyna deden hasta oylemi gecmis olsuna.s. canim allah sifasini verir insallah hadi gelince konusuruz memleketimize ve sana kucak dolusu sevgilera.s.

Selamunaleykum,sıteye uye oldum olalı buraya bakmak gelmemıstı aklıma,nası ıyı etmıssınız yav,cok sevındım Nevşehir yazdığını gorunce :eek:

selam kızlar,bende bayadır üyeyim ama simdi girdim hemşeriler bölümüne.bende nevşehirkiyim d.erinkuyu kazasından.ankara dogumluyum ve 10 yaşından beri muğladayız.ne çok özlemilşim memleketimi beee,tam 3 yıl oldu dile kolay...bu yıl geliyoz sizlerle tanışmak ümidiyle kızlar...

merhaba arkadaşlar...ben ankarada yaşıyorum ve ankaralıyım..fakat benim erkek arkadaşım nevşehirli orada doğup büyümüş...ve çok sevdiğim bi arkadaşımda orada yaşıyor şuan.bu yüzden nevşehirlilere kanım çok ısındıa.s. beni de aranıza kabul edersiniz değil mi?:eek:

merhaba arkadaşlar...ben ankarada yaşıyorum ve ankaralıyım..fakat benim erkek arkadaşım nevşehirli orada doğup büyümüş...ve çok sevdiğim bi arkadaşımda orada yaşıyor şuan.bu yüzden nevşehirlilere kanım çok ısındıa.s. beni de aranıza kabul edersiniz değil mi?:eek:
elbette hoşgeldin nevşehir gelini

selam kızlar,bende bayadır üyeyim ama simdi girdim hemşeriler bölümüne.bende nevşehirkiyim d.erinkuyu kazasından.ankara dogumluyum ve 10 yaşından beri muğladayız.ne çok özlemilşim memleketimi beee,tam 3 yıl oldu dile kolay...bu yıl geliyoz sizlerle tanışmak ümidiyle kızlar...
selam bende nevşehir avanosluyum istanbulda dogup büyüdüm ama özlem başka

selam kızlar
bende yeni üye oldum. aslen gülşehirliyim
ne var ne yok memlekette diyecem ama bakıyorumda hemen hemen herkes gurbette yaf senağlama

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz, bende yarin insallah nevsehire izine gidiyorum 2,5 sene oldu gitmeyeli ,iki haftaligina insallah guzel gecer izinim cok ozledim valla
genelde hep gurbetteyiz, bulusalim dicem ama kimseciklerde yokki

senin adına sevindim, memleketin tadını çıkar, bayağı bi değişiklik göreceksin orada. bende 1 senedir gitmiyordum bayramda gittim. caddeleri falan düzenlemişler, otogar yıkılmış yerine alışveriş merkezi yapıyorlarmış.

ben ankaraliyim ama cocuklugum nevsehirde gecti 4 sene kadar..sonra babam degisik yerlerde görev yapti ama simdide ürgüpte yeniden...bizi bagladi oralar ayrilamiyoruz...
cok sevdigim bir arkadasim vardi nevsehirde imkani yok ulasamiyorum,nevsehirin yerlisi olup belli aileleri taniyan bi arkadas varsa bana özelden yazsin lütfen,tam 10 senedir ulasamiyorum,bulamiyorum..

nevşehirden tanıdıklar çok, soyisim olarak belirtirseniz belki tanıdık çıkar.

Hemşolarım merhaba...:1hug:.Çok uzun zamandır giremiyorum netebenneyaptımki Nihayet bugün girebildim ,memleketimin sayfasına da bir bakayım dedimyerimsenibenNasılsınız? Ben görmeyeli aramıza yeni arkadaşlar katılmış...Hoşgeldiniz arkadaşlara.s

teşekkürler, hoşbulduk :dance:
sende tekrardan hoşgeldin ama bizim memleketten pek yazan yok :1no2:
arada sırada bakıyorum ne yazan var ne bişey, diğer şehirdekiler harıl gürül yazıyo sırnaşık şey nevşehirliler ya üşengeç yada birbirine bağlı değil yada nete girmiyo şakkıdı

X