Nevsehir///50

tşk, valla bende iş güç uğraşıom. bide diş sıkıntısı çıktı. doktora git gel, nasıl vakit geçio anlamıom.
kızın kaç yaşında? kayınvaliden gelmemişmiydi, azcık baksın torununa :KK66:

tşk, valla bende iş güç uğraşıom. bide diş sıkıntısı çıktı. doktora git gel, nasıl vakit geçio anlamıom.
kızın kaç yaşında? kayınvaliden gelmemişmiydi, azcık baksın torununa :KK66:

kızım daha 9 aylık olacaak kaynanamın evi var cnm baksa bile her zaman olmaz yanımda değil ..diş deme bende de var aynen gitmeye korkuomda bakalım ne olacak ..yaş ilerledıkce sorunlar çıkacak sanırım neysem sende varmı çocuk tanışalım demı iyi kotu hemşeriyiz...şurda hheh

Allah bağışlasın canım evladını.
kıs ben senin kayınvalideni size geldi sandım ne bilim evi olduğunu kaydirigubbakcemile3
diş dedim bile, demeden yapamıom çünkü 2 gündür diş ağrısından bişey yiyemiomki senağlama
2 çocukta tüm dişler gitti :kızgın:
benimde 4 aylık bir bebişim var canım :emir_bebek:

tüm nevşehirlilerin bayramını şimdiden kutluyorum. birazdan yola çıkıcaz. herkese iyi bayramlarrr

tüm nevşehirlilerin bayramını şimdiden kutluyorum. birazdan yola çıkıcaz. herkese iyi bayramlarrr

öncelikle iyi yolculuklar kazasız belasız inş..seninde bayramın kutlu olsun cnm ..bu arada bir sen bir"ben varız körler sağirlar birbirini ağırlar gibi oluyor ama olsun ...

ben yine geldim ama gec geldim galiba ,bi arakadas gonderdik bayram icin ,prenses arkadasta hollandaya gidiyo, ben varim bende islerden vakit bulursam yazicam
munevvercim ,seninle ilk tanistigimizda sen hamileydin dogum yapicaktin ,ve dogum yaptin simdi 9 aylik olus masallah canim ya ne kadar zaman gecmis boyle
darisi insallah bana olsun ,bende bnun pesinde kosturuyorum

ben yine geldim ama gec geldim galiba ,bi arakadas gonderdik bayram icin ,prenses arkadasta hollandaya gidiyo, ben varim bende islerden vakit bulursam yazicam
munevvercim ,seninle ilk tanistigimizda sen hamileydin dogum yapicaktin ,ve dogum yaptin simdi 9 aylik olus masallah canim ya ne kadar zaman gecmis boyle
darisi insallah bana olsun ,bende bnun pesinde kosturuyorum

hg canım evet 9 aylık oldu kızım inş rabbim isteyen herkese varsin

kurbanbayramap2.jpg

selammm
ben geldim
hepinizin geçmiş bayramını tekrardan kutlarım a.s.
nevşehir buzzz gibiydi ama güzeldi zaman nasıl geçti anlamadım kafamçokkarıştı

hosgeldin canim
bayramin ilk gunu sanirim iyiymis sonradanmi bozuldu
kac gun kaldin

6 gün kaldık. cumartesi günü hava çok güzeldi, güneşliydi, gezdik
bayramın ilk günüde yumuşaktı hava ama öğleye doğru biraz yağmur atıştırdı.
2. gün kar yağdı hihoyyyt yerlere tutsun diye bekledik ama tutmadı, sonraki günlerde yağış falan yoktu ama soğuktu. bugünde güneşliymiş sanırım

Arkadaşlar hepinize merhaba...hihoyyytBir bayram da geldi geçti...Nasıl geçti bayramınız?Ben her sene bayramları memlekette geçirirken bu sene malesef Ankarada geçirmek zorunda kaldım:çok üzgünüm:Bir şeyin eğeri kaybedilince daha iyi anlaşılırmış ya anladım ki bayramlar da çok kalabalık olnuca güzel oluyormuş..:çok üzgünüm:O telaş bambaşka bir şeymiş...Yine de gelen gidenler oldu Allah razı olsun...İnşallah bundan sonraki bayramlarımızı memlekette geçirmek nasip olur.Çok özledim yaaa:a015:

herkesler gelmiş bakıyorumda..bende memlekettten uzakta geçirdim bayramı tabi bayram denilirse..ama ne yapalım sağlık olsun değilmi

tabikide canım, herşeyin başı sağlık.
eskiden memleketimi özleyeceğimi söyleseler inanmazdım. :jeyyar: yani lise zamanlarımda, o zamanlar orayı pek sevmezdim, gidecek bi yer yok, kız kıza takılacak bi yer yok, sıkılırdık, üniversiteyi kazanıp gitsek şurdan derdik arkadaşlarla :eek: ama şimdide tam tersi, tatil olsada memlekete gitsek diye uğraşıyoruz bu kezde :roflol:

aynen bende canım insan kaybedince anlıyor değerini.. o göz seninmi gıııı nasıl bakıooo

aynen bende canım insan kaybedince anlıyor değerini.. o göz seninmi gıııı nasıl bakıooo

:roflol::roflol:He ya crescentmoon bacım senin mi bu gözler:1shok:Kocaman kocaman...Bir de içine bakınca sanki bir kadın var resmi çeken falan mı yoksa o da:sm_confused:

:roflol::roflol:He ya crescentmoon bacım senin mi bu gözler:1shok:Kocaman kocaman...Bir de içine bakınca sanki bir kadın var resmi çeken falan mı yoksa o da:sm_confused:

gerçek kadın resmi var ben görmemiştim kör tarafıma gelmiş kanımca..ee kızlar nasılsınız ben temizlik yapıcam ama kalkamıom kk nın başından her yer her yerde altı üstü 4 kişyiz 4. kişde daha 9 aylık ama sanki evde ordu yaşıyor hergün hergün temizlik...-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

aynen valla, bizde 4 kişiyiz (ki bizim 4. müz daha 4,5 aylık :roflol: ) bir gün toplamasam ev altüst olmuş gibime gelio. bende daha yeni bitirdim temizliği, oh rahatladım :kahve:
o gözlere gelince o gözler benim diil. ama benimkide büyüktür laelaelaelaelae ayyıldız maşallah senin gözlerde iimiş kıs, içinde evet biri var ama çeken diil :roflol: içindeki büyük kızımın resmi, fotomontajla yerleştirdim :lepi:

günaydın hemşerilerim nasılsınız bugun ben çokkkk kötüyüm dişim sabaha kadar sızladı ..galiba dişçiye gitme zamanı geldi.. ay ne zor diş sızısı

X