Eki Görüntüle 657466 Eki Görüntüle 657467
nevoscum sana ıkı aydır yapcam yapcam dedıgım kayserı yaglaması..
sonunda yaptım:)
çatalla sarıp yıyoruz
BekliyorumKabak dolmam üzerinde pişiyorbenbiraz karışık yaptım ama kabakları senin gibi soslayıp dizdin
Çocuklar için çok güzel zaten canımtacuk çorbasini yaptim
çocuklar sevdi koca bireer tabk yediler ekmek dograyip :)
galiba benim damak tadima pek hitap etmedi ama onemli deil
biz araba$i çorbasi yapariz tavuk çorbasi olarak da aynsini biliyordum
unla koyula$tiriyorum onu geri kalani tavuk eti, suyu ve salça ...
onemli olan çocuklarin sevmesi idi, yine yaparim ben bu çorbayi, çok te$ekkurler tekrardan nevreste ..
Eki Görüntüle 657466 Eki Görüntüle 657467
nevoscum sana ıkı aydır yapcam yapcam dedıgım kayserı yaglaması..
sonunda yaptım:)
çatalla sarıp yıyoruz
degi$ik bi yemek mi$ :)
denerim ben bunu ama biraz ayrintili anlatabilirmsin
yufkasi incemi olucak mesela
kiyma baya sulu kaliyor galiba , yufkayi islatmasi gerekiyo demi ?
e$im af$inli kayseri mutfagini çok iyi bilir de ben anlamam hiç afyonluyum :)
lahmacun, kombe, içli kofte yi ogrenebildim $imdilik :)
du bi soruuyum bunu biliyormu
evet sarımsaklı yogurtla yapılınca daha guzel oluyor..bende bi kere yapmıştım üstüne sarımsaklı yoğurt çok güzel oluyor ellerine sağlık
Bekliyorum
Çocuklar için çok güzel zaten canımAfiyet olsun kuzulara
Ellerine sağlık canım
COCOSTAR ÇİKOLATA
2su bardağı hindistan cevizi
yarım su bardağı süt kreması
yarım su bardağı pudra şekeri
1pkt bitter çikolata(80gr)
2yemek kaşığı margarin(oda sıcaklığında)
iki yemek kaşığı süt tozu
yapılışı:çikolata dışında bütün malzemeleri elinizle iyice karıştırın karımşımdan küçük parçalar alıp ister yuvarlak ister dikdörtgen şekil verin servis tabağına folyo yada yağlı kağıt serip yaptığınız topları bunun üstüne dizin ve buzdolabında yarım saat bekletn bu arada çikolatyı benmari usulü eritip içine çok az süt(süt kreması da olur) ilavesiyle çikolatayı biraz seyreltin yarım saat sonunda topları çikolataya batırıp tekrar yağlı kağıt üzerine koyarak buzdolabında 1-2saat bekletip servis edin.afiyet olsun.
evde çikolata yoktu bende hazır çikolata sosunu pişridim içinede kalan kremayı ekledim
allahım lezız ve neıfsss gozukuyorrrrrr...
yarın yada ertesı gun yapcam kesın....
Ellerine sağlık canımCOCOSTAR ÇİKOLATA
2su bardağı hindistan cevizi
yarım su bardağı süt kreması
yarım su bardağı pudra şekeri
1pkt bitter çikolata(80gr)
2yemek kaşığı margarin(oda sıcaklığında)
iki yemek kaşığı süt tozu
yapılışı:çikolata dışında bütün malzemeleri elinizle iyice karıştırın karımşımdan küçük parçalar alıp ister yuvarlak ister dikdörtgen şekil verin servis tabağına folyo yada yağlı kağıt serip yaptığınız topları bunun üstüne dizin ve buzdolabında yarım saat bekletn bu arada çikolatyı benmari usulü eritip içine çok az süt(süt kreması da olur) ilavesiyle çikolatayı biraz seyreltin yarım saat sonunda topları çikolataya batırıp tekrar yağlı kağıt üzerine koyarak buzdolabında 1-2saat bekletip servis edin.afiyet olsun.
evde çikolata yoktu bende hazır çikolata sosunu pişridim içinede kalan kremayı ekledim
abla onun hepsi tuzmu ya eline saglik sonra ne yaptin o tuzlari copemi gitti :26:
Evet canım ben tuza yumurta akı kırıldığını bilirdimim ama sen kullanmamışsın deniyeceğimTUZDA TAVUK
1bütün tavuk(2kg)
5 kg kaya tuzu
3 kuru soğan
1baş sarmısak
Yapılışı tepsinin zeminine tuzun bir kısmı dökülür..Soğan ve sarmısaklar tavuğun içine konulur ve tuz olan tepsiye yerleştirilir.Sonra üzerine tuzun gerisi ilave edilerek iyice düzeltilir.Sonra fırın da pişirilir:..(Ben ekmek fırının da pişirttim)Sonra tuz kalıplar halinde çıkartılır tavuk parçalanarak servis yapılır..:)))
Evet tutsun diye kırılıyor ama hiç gerek yokEvet canım ben tuza yumurta akı kırıldığını bilirdimim ama sen kullanmamışsın deniyeceğim
Evet tutsun diye kırılıyor ama hiç gerek yok
TUZDA TAVUK
1bütün tavuk(2kg)
5 kg kaya tuzu
3 kuru soğan
1baş sarmısak
Yapılışı tepsinin zeminine tuzun bir kısmı dökülür..Soğan ve sarmısaklar tavuğun içine konulur ve tuz olan tepsiye yerleştirilir.Sonra üzerine tuzun gerisi ilave edilerek iyice düzeltilir.Sonra fırın da pişirilir:..(Ben ekmek fırının da pişirttim)Sonra tuz kalıplar halinde çıkartılır tavuk parçalanarak servis yapılır..:)))
Evet canım hepsi tuz ve çöpe atılıyor
1.5 saatte pişiyor canımTamam canım bizim fırınlada pişirilirmi hiç görmedim burda sen kac saat pişiyolar:44:
Sağol ablacımNe güzel olmuş bu böyleeee ilk defa görüyorum,bunun balıkla olanını biliyordumda tavuğu hiç duymamıştımellerine sağlıkkkk
İsraf haklısınviyyy israf degilmi bi tavuk icin o kadar tuzaafiyet olsunnn yinede lezzezli gorunuyor
Ellerine sağlık ablacım döktürmüşsün geneYanlış hatırlamıyorsam hatay yemeğiydi galiba bu dimi:26:Yada hataylılarda yapıor olabilir Her yemeğide biliosun benimkine söliyimde antepde iş bulalım