TAVUKLU PİRİNÇ ÇORBASI
Tavuk--pirinç--kuru soğan-1 kaşık domates salçası-su
Tavuklar haşlaanır.Haşlandıktan sonra alınıp didilir.Tavuğun suyuna pirinç eklenir tavuklarda ilave edilir...Ayrı bir tava da kurusoğan yağ ile kavrulur..1kaşık salça konulur ve kavrulur..Pişen çorbaya dökülür..Limon ile servis edilir
Eki Görüntüle 655456 Eki Görüntüle 655455
TAVUKLU PİRİNÇ ÇORBASI
Tavuk--pirinç--kuru soğan-1 kaşık domates salçası-su
Tavuklar haşlaanır.Haşlandıktan sonra alınıp didilir.Tavuğun suyuna pirinç eklenir tavuklarda ilave edilir...Ayrı bir tava da kurusoğan yağ ile kavrulur..1kaşık salça konulur ve kavrulur..Pişen çorbaya dökülür..Limon ile servis edilir
Eki Görüntüle 655456 Eki Görüntüle 655455
Teşekkürler komşu herzaman beklerim ben de sana gelirim tariflerin çok güzel görünüyorHerşey muhteşem ellerinize sağlık uzun zamandır takip ediyordum anca yazma fırsatı bulabildim tariflerinizi deniyecegim mükemmel görünüyorlar sabah sabah iştahım açıldı gene
Teşekkürleray çok güzel oldu bu tarif
eşim geçenlerde iş yerinde yemiş çok beğenmiş banada yap dedi ama ben bilmediğim için yapamadım
evde bi pirinçli tavuk çorbası muhabbeti gidiyordu
yaparım artık burdan bakıp ellerine sağlık nevrestecim
Olur canım neden olmasın önce doğrayıp sonra da pişirebilirsinçok te$ekkurler
mutlaka deniycem
tavuk budu olur demi nevretee
bide tavuklari once kesip sonra pi$irmeyi denedinmi hiç , denesemli acaba , didiklemesi zor geliyor çocuklar kuçuk olmazsa yemiyo falan
Teşekkürler komşu herzaman beklerim ben de sana gelirim tariflerin çok güzel görünüyor
Teşekkürler
Olur canım neden olmasın önce doğrayıp sonra da pişirebilirsinİstediğin tavukla olur hatta derili tavuklarla çorbalar daha iyi oluyor sonra çıkartırsın deriyi içinden
Ben teşekkür ederim
tavuk çikariyim gidip
yarin oglene yaparim in$allahhh
çok te$ekkurler
canım bu çorbayı bende denemek istiyorum, pirinç türünün önemi var mı sence:26:
Teşekkürler komşu herzaman beklerim ben de sana gelirim tariflerin çok güzel görünüyor
tarifler harikaabuzluk böreklerinden bende sarıp koydum dun onları hemen cıkarır cıkarmaz mı koycaz fırına yoksa cözülmesini mi beklicez?
Yok eklemedim dahanevosum,tuzlu tavugun resimlerini görecegim diye bi hisimla geldim yok
Beklerim komşumteşekkürederim ben daha başındayım hafta sonları zaman buldukça deniyorum sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var
Teşekkürler canım
Buzlu koyarsanız daha güzel oluyor..Ayırabileceğiniz şekle gelince hemen yumurta sarısı isteğe bağlı susam ile pişirebilirsiniz
Tamam canım istediğin gibitesekkur ederim canım diger tarifleri de inceliyim ben bi
Eki Görüntüle 657466 Eki Görüntüle 657467
nevoscum sana ıkı aydır yapcam yapcam dedıgım kayserı yaglaması..
sonunda yaptım:)
çatalla sarıp yıyoruz