Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotolar ilkkez eklediğim sıra da çıkmış
Sağol hemşomBen de çok seviyorum ailece bayıldığımız için akşam yemeği olarak yaptım yedikAyran da olmaz mıYazın yanına salatalık domates te güzel olurAma kışın pek mevsim dışı sebze almam da
Ben koyuyorum canım hatta marul da koyuyorum unutmuşumTavsiye ederim güzel oluyorAntep te daha neler neler koyuyorlarSağol canım
Canım
Tamam ekle canım:13:ben de, kırmızı lahana havuç ve sumak koymuyordum bir daha ki sefere deneyeceğim:13:
var ya sisirdin bizi kisiri yemedik ama sistik su ekranin basinda..allahtan erkek degiliz
inan ben hic fotolarin eklenme sirasina bakmadim bile bir baslik kisir gordum direk sonuca indim ben ve o an bttim iste
Şu an karnım tok ama buna hiç bir zaman hayır diyemem nekadar sebze olursa okadar güzel oluyor ellerine sağlık canımKISIR
MALZEMELER
-5 çay bardağı (kişi sayısı kadar 1çay bardağı) köftelik yada kısırlık bulgur
-Yeşil soğan doğranmış
-Maydanoz doğranmış
-1 diş sarmısak
-1 adet havuç rendelenmiş
-Kara lahana rendelenmiş
-1 su bardağı sıvıyağ
-1yemek kaşığı sumak
-1yemek kaşığı yedi türlü(köfte baharatı)
-1 yemek kaşığı biber salçası
-1 yemek kaşığı domates salçası
-Tuz
-Kaynatılmış su
-İsteğe bağlı pul biber
YAPILIŞI
-Bulgur kaynayan su ile ıslatılır....Kaba bulgur konur,üzerine az geçecek kadar su eklenip kapağı kapatılır...10-15 dakika da bekledikten sonra baharat,tuz,salça,sumak ,yağ eklenerek yoğrulur...Yeşillikler ve sebzeler doğranıp eklenir üzerine tekrar yağ gezdirilir ve limon sıkılıp yoğrulur...Servis tabağına alınır.....Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 640860 Eki Görüntüle 640861 Eki Görüntüle 640862 Eki Görüntüle 640863 Eki Görüntüle 640864 Eki Görüntüle 640865 Eki Görüntüle 640866
Eki Görüntüle 640627 (foto örnektir)
KOLAY BİSKÜVİLİ İRMİK PASTASI(acil durum pastası)
MALZEMELER
1paket kakaolu bisküvi
15 yemek kaşığı şeker(ben 20 kaşık atıyorum çünkü şekerli seviyorum isteğe göre yani)
12 yemek kaşığı irmik
1 kg süt
1 kaşık margarin
HAZIRLANIŞI
Soğuk sütü tencereye koyun.İçine şekeri,irmiği,ve margarinide koyarak karışımı boza kıvamına gelene kadar karıştırın.Kıvama gelen karışımın yarısını tepsiye dökün.Üzerine kakaolu bisküvileri dizin.Kalan malzemeleride bisküvilerin üstüne dökün.Soğuk olarak servis yapın.Servis yaparken üzerine fındık,antep fıstığı,yada kakaolu bisküviden kalan kırıntıları süslemede kullanabilirsiniz.Afiyet olsun...:128:
Merhabalar,
Neredeyse konunun tamamına baktım.Sabah sabah ısımı gucumu yapmadan.. Mesaı yapmak zorunda kalacagım aksam Herneyse hersey cok guzel gorunuyor Konu sahıbını takdır etmek ıstedım.
Munkunse ozel bır ıstırhamım olacak Yaprak sarma yapmak ıstıyorum.Sizden tarıf almak ıstıyorum...Özellıkle ınce ınce nasıl sarılacagını gosterebılırsenızz
Erkek arkadasımın ve benım en sevdıgımız yıyecek bende denemek ıstıyorum
Lütfeeeeeeen!!
Tamda diyete başlamıştım bugün
Şu an karnım tok ama buna hiç bir zaman hayır diyemem nekadar sebze olursa okadar güzel oluyor ellerine sağlık canım
cok guzel gorunuyorlar..Sarma seklını ozellıkle eklersen nasıl makbule gecer tahmın edemezsın..İlk defa sarmayı tek basıma yapmak ıstıyorumda ozel ve guzel olmasını ıstıyorum.Şevkimi arttırsın.. Cok ozendım sıze cokk esınız cok şanslı
Eki Görüntüle 640627 (foto örnektir)
[sıze=3]kolay bisküvili irmik pastası(acil durum pastası)[/sıze]
[sıze=3]malzemeler[/sıze]
[sıze=2]1paket kakaolu bisküvi
15 yemek kaşığı şeker(ben 20 kaşık atıyorum çünkü şekerli seviyorum isteğe göre yani)
12 yemek kaşığı irmik
1 kg süt
1 kaşık margarin[/sıze]
[sıze=3]hazırlanışı[/sıze]
[sıze=2]soğuk sütü tencereye koyun.içine şekeri,irmiği,ve margarinide koyarak karışımı boza kıvamına gelene kadar karıştırın.kıvama gelen karışımın yarısını tepsiye dökün.üzerine kakaolu bisküvileri dizin.kalan malzemeleride bisküvilerin üstüne dökün.soğuk olarak servis yapın.servis yaparken üzerine fındık,antep fıstığı,yada kakaolu bisküviden kalan kırıntıları süslemede kullanabilirsiniz.afiyet olsun...[/sıze]:128:
kısır
malzemeler
-5 çay bardağı (kişi sayısı kadar 1çay bardağı) köftelik yada kısırlık bulgur
-yeşil soğan doğranmış
-maydanoz doğranmış
-1 diş sarmısak
-1 adet havuç rendelenmiş
-kara lahana rendelenmiş
-1 su bardağı sıvıyağ
-1yemek kaşığı sumak
-1yemek kaşığı yedi türlü(köfte baharatı)
-1 yemek kaşığı biber salçası
-1 yemek kaşığı domates salçası
-tuz
-kaynatılmış su
-isteğe bağlı pul biber
yapılışı
-bulgur kaynayan su ile ıslatılır....kaba bulgur konur,üzerine az geçecek kadar su eklenip kapağı kapatılır...10-15 dakika da bekledikten sonra baharat,tuz,salça,sumak ,yağ eklenerek yoğrulur...yeşillikler ve sebzeler doğranıp eklenir üzerine tekrar yağ gezdirilir ve limon sıkılıp yoğrulur...servis tabağına alınır.....afiyet olsun..
Eki Görüntüle 640860 Eki Görüntüle 640861 Eki Görüntüle 640862 Eki Görüntüle 640863 Eki Görüntüle 640864 Eki Görüntüle 640865 Eki Görüntüle 640866
gülbebeğimm ellerine sağlık
Ama mümkünse ben almıyımm
ne ayıpp yapılacak işmi bu şimdii
Bidaha olmasın:18::18::18:
şaka biryana ellerine sağlıkk harika görünüyor
Eki Görüntüle 641135 Eki Görüntüle 641136 Eki Görüntüle 641137 Eki Görüntüle 641138 Eki Görüntüle 641139 Eki Görüntüle 641140 Eki Görüntüle 641141 Eki Görüntüle 641142 Eki Görüntüle 641143 Eki Görüntüle 641144 Eki Görüntüle 641145 Eki Görüntüle 641146 Eki Görüntüle 641148 Eki Görüntüle 641149
Az önce fotolar karışık çıktı tanem arkadaşım seçeneklerden düzeltebileceği mi söyledi düzelttim...Deneme yapıyorumOldu galiba:26:Tanem teşekkürler tatlım
Evet canım süpersinDaha kolay demi canım bişey değil bende yeni keşfetim
biara banada anlatin bu siralama isini zira biraz karisiyor fotolar :26:Daha kolay demi canım bişey değil bende yeni keşfetim
Canım ben bugün kalan yemekler var onları yiyeceğiz birşey yapmıyacağımbiara banada anlatin bu siralama isini zira biraz karisiyor fotolar :26:
hemsombu aksama ne yemek yapacaksin bana aksama yapilacak yemek fikri lazim bulamadim birturlu ne yapsam acaba.:26: