- 5 Nisan 2011
- 3.477
- 157
ne güzelllll bakarımmm ben megimm teşekkür ederimmmm kuzum sayende bir arkadaşım daha olduuuİlk sayfada tarifinle beraber adın geçecek,arada bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzelllll bakarımmm ben megimm teşekkür ederimmmm kuzum sayende bir arkadaşım daha olduuuİlk sayfada tarifinle beraber adın geçecek,arada bak
ne güzelllll bakarımmm ben megimm teşekkür ederimmmm kuzum sayende bir arkadaşım daha olduuu
Sağol canımTeşekkürler hemşom çok hamaratım dimi..
Teşekkür ederim
Ekledim
AminnBen geçen yıl aldım kitabını ununu her bir malzemesini:26:Başladım ama nişanlım bozdurduSıkıldık tavuk yemekten
Ellerinize sağlık canımPaylaşım için teşekkürlerEki Görüntüle 640627 (foto örnektir)
KOLAY BİSKÜVİLİ İRMİK PASTASI(acil durum pastası)
MALZEMELER
1paket kakaolu bisküvi
15 yemek kaşığı şeker(ben 20 kaşık atıyorum çünkü şekerli seviyorum isteğe göre yani)
12 yemek kaşığı irmik
1 kg süt
1 kaşık margarin
HAZIRLANIŞI
Soğuk sütü tencereye koyun.İçine şekeri,irmiği,ve margarinide koyarak karışımı boza kıvamına gelene kadar karıştırın.Kıvama gelen karışımın yarısını tepsiye dökün.Üzerine kakaolu bisküvileri dizin.Kalan malzemeleride bisküvilerin üstüne dökün.Soğuk olarak servis yapın.Servis yaparken üzerine fındık,antep fıstığı,yada kakaolu bisküviden kalan kırıntıları süslemede kullanabilirsiniz.Afiyet olsun...:128:
Hamarat tabi benim kardeşim sarmaları unutuyorsun galibahamaratsin tabiki hemsom onu düsürmek kolaymi
ilk yaptim günü hatiraliyomda halime gülerdiniz
Evet gece gece kötü olmuşAfiyet olsun kızlarrrrGece gece hep millet yapıyordu şimdidee ben yaptım .Kötüyüm ben kötüyümmmm
İlk sayfada tarifinle beraber adın geçecek,arada bak
ne güzelllll bakarımmm ben megimm teşekkür ederimmmm kuzum sayende bir arkadaşım daha olduuu
ya canım senin fellah köften varmıydı yokmuydu, hatırlayamadım ya varsa nerede acep
Canım fellah köfte sıkma köfte olarak geçiyor..ilk sayfa da
saol canım, öğlen patlayana yiyesim var
Hepsi harika görünüyor,eminim tadlarıda öyledir.. ellerinize sağlık
Eki Görüntüle 608838 Eki Görüntüle 608839 Eki Görüntüle 608840
YOĞURTLU ETİMEK SALATASI
MALZEMELER
1.5 Paket Etimek
Yoğurt
Sarmısak
Közlenmiş kırmızı biber küçük parçalar halinde doğranmış
Közlenmiş patlıcan küçük parçalar halinde doğranmış
Havuç rendelenmiş
Kara lahana rendelenmiş
Turşu rendelenmiş
YAPILIŞIAkşamdan etimekler tepsiye dizilir üzerine bolca sarmısaklı yoğurt dökülür...Sarılıp dolaba konurErtesi gün yoğurt az olduysa tekrar eklenir ve malzemelerle süslenir Afiyet olsun:))
aaa ben bunu nasıl görmemişim ya da görüp de unutmuşum..
salata ,meze tarzı birşey arıyodum bu tarif süper oldu..akşamdan yapayım sabah da süslemesini yapar okula götürürüm.
sağ ol var ol nevroşum :))
dejavucum annem balık çok yapardı,k.denizli bir aileyiz biz.özellikle hamsi kuşu ve hamsi tava yapardı hep..ama ben o gün mutfağa bile giremezdim.
yarışmada başarılar canım.
Evet canım haklısın hiç yapmayanlar vardır
teşekkürler canımm
vardır tabii yeni evlenip bilmeyen falan yaniii her tarifi paylaşmak lazımmm..
KISIR
MALZEMELER
-5 çay bardağı (kişi sayısı kadar 1çay bardağı) köftelik yada kısırlık bulgur
-Yeşil soğan doğranmış
-Maydanoz doğranmış
-1 diş sarmısak
-1 adet havuç rendelenmiş
-Kara lahana rendelenmiş
-1 su bardağı sıvıyağ
-1yemek kaşığı sumak
-1yemek kaşığı yedi türlü(köfte baharatı)
-1 yemek kaşığı biber salçası
-1 yemek kaşığı domates salçası
-Tuz
-Kaynatılmış su
-İsteğe bağlı pul biber
YAPILIŞI
-Bulgur kaynayan su ile ıslatılır....Kaba bulgur konur,üzerine az geçecek kadar su eklenip kapağı kapatılır...10-15 dakika da bekledikten sonra baharat,tuz,salça,sumak ,yağ eklenerek yoğrulur...Yeşillikler ve sebzeler doğranıp eklenir üzerine tekrar yağ gezdirilir ve limon sıkılıp yoğrulur...Servis tabağına alınır.....Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 640860 Eki Görüntüle 640861 Eki Görüntüle 640862 Eki Görüntüle 640863 Eki Görüntüle 640864 Eki Görüntüle 640865 Eki Görüntüle 640866
KISIR
MALZEMELER
-5 çay bardağı (kişi sayısı kadar 1çay bardağı) köftelik yada kısırlık bulgur
-Yeşil soğan doğranmış
-Maydanoz doğranmış
-1 diş sarmısak
-1 adet havuç rendelenmiş
-Kara lahana rendelenmiş
-1 su bardağı sıvıyağ
-1yemek kaşığı sumak
-1yemek kaşığı yedi türlü(köfte baharatı)
-1 yemek kaşığı biber salçası
-1 yemek kaşığı domates salçası
-Tuz
-Kaynatılmış su
-İsteğe bağlı pul biber
YAPILIŞI
-Bulgur kaynayan su ile ıslatılır....Kaba bulgur konur,üzerine az geçecek kadar su eklenip kapağı kapatılır...10-15 dakika da bekledikten sonra baharat,tuz,salça,sumak ,yağ eklenerek yoğrulur...Yeşillikler ve sebzeler doğranıp eklenir üzerine tekrar yağ gezdirilir ve limon sıkılıp yoğrulur...Servis tabağına alınır.....Afiyet olsun..
Eki Görüntüle 640860 Eki Görüntüle 640861 Eki Görüntüle 640862 Eki Görüntüle 640863 Eki Görüntüle 640864 Eki Görüntüle 640865 Eki Görüntüle 640866
Sağol hemşomBen de çok seviyorum ailece bayıldığımız için akşam yemeği olarak yaptım yedikAyran da olmaz mıYazın yanına salatalık domates te güzel olurAma kışın pek mevsim dışı sebze almam daiste bunu yapmayacaktinkarsi koyamayacagim,yemekten bikmayacagim bir sey bu benim yaaa ben coook seviyorum ama kisiri.nasil guzel duruyor ama bide tursuyla off yaaaa
neyse hemsom ellerine saglikafiyetle yiyiniz insallah.ayran yapmayida unutma
Ben koyuyorum canım hatta marul da koyuyorum unutmuşumTavsiye ederim güzel oluyorAntep te daha neler neler koyuyorlarSağol canımoff süper hem de değişik ben karalahana ve havuç koymam kimse de koymaz heralde böyle de denemek lazım. Bayadır da yapmıyorum bir yapayım ama ancak haftasonu yksa işten gelince yesem yatsam mideme oturur Ellerine sağlık nevoşumm..
Beni Canevimden vurdun