- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Ellerine sağlık megim çok güzel görünüyorAma gece gece oldu mu şimdi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık megim çok güzel görünüyorAma gece gece oldu mu şimdi
Dayanabilmek mümkün müEvet olmadı dimi Zaten dumanı üstünde ve 1 tanesini haşlak haşlak yutuverdim ben de peh bana..:26:
Ben yemeğimi geceden yapıyorum napayım ikizim,malum yarın iş var
Yaprak olsaydı,sarma da sarardım.. Ben karışık seviyorum da..
Dayanabilmek mümkün mü
Haklısın canım en iyisi akşamdan yapmak
Evet karışık da güzel oluyorAma bunlar da nefis görünüyor..Afiyet olsun size
Canım arkadaşımTeşekkürler İkizimgilim meleğim canım arkadaşımmm
Canım arkadaşım
İyi geceler
Ellerine sağlık canımTarif de alsak olur muEki Görüntüle 642046 Eki Görüntüle 642050 kekim çok güsel olmus afiet olsun
Mardin Urfa arası desem tayinden dolayı buralardayız damla sakızlı menengiç kahvesi çikolatalı kahve hepsi elimin altında sayılır.Favorim damla sakızlı kahveNerde olduğunu sorsam:26:
Evet canım faydası çok ilaç yerine bile olsa içmek lazımAma ben tadını da beğendim
Yakın sayılırız ozamanBak ben onu denemedimMardin Urfa arası desem tayinden dolayı buralardayız damla sakızlı menengiç kahvesi çikolatalı kahve hepsi elimin altında sayılır.Favorim damla sakızlı kahve
Megim ellerine sağlıkkkk mis gibi görünüyorlarrr yarın bende yapayım kurularım vardı boş boş duruyorlar..
Tok olunca bukadar dikkatini çekmez belkianladım ki bu topiği aç gezmemek lazımmış
Tok olunca bukadar dikkatini çekmez belki
Kolay gelsin umarım istediğiniz kiloya çabuk ulaşırsınızmuhtesem rejimime bir balta attı bu topik
neyse aksama yemem artık
nerdesinn sen nevrestecimmmne kadar yakınız merak ettimmYakın sayılırız ozamanBak ben onu denemedim
Eki Görüntüle 642046 Eki Görüntüle 642050 kekim çok güsel olmus afiet olsun
TAVUK SARMA
250gr mantar
3 tane tavuk göğsü
1 tane kuru soğan
2 tane biber(ben kırmızı biber kullandım)
2 tane domates
3 diş sarmısak
2 kaşık yoğurt
Yarım su bardağı zeytin yağı
Kekik(zahter)
Tuz
100 gr kaşar
1 kaşık domates salçası
YAPILIŞI
Öncelile tavuk göğsü uzun ince şekil de kesilir ve dövülür...Sonra yoğurt,kekik,2-3 kaşık zeytin yağı,salça ile soslanarak bekletilir...Tavaya soğan sarmısak doğranıp üzerine yağ eklenerek kavrulur sonra biber ve mantarlar eklenir ve küçük küçük doğranan domatesler ilave edilir..tuz eklenerek pişirilir ..Sebze sulanıyor suyunu çekene kadar..Sonra tavuklara üzerine soğutulmuş harç eklenerek sarılır ve pişme kabına alınır...Bütün tavuklar bitince kalan malzeme üzerine dökülür ve yarım çay bardağı su eklenerek pişirilir..fırından çıkmaya yakın kaşar rendesi eklenrek kaşarla eriyip kızarana kadar pişirilir...AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 642775 Eki Görüntüle 642774 Eki Görüntüle 642776 Eki Görüntüle 642777 Eki Görüntüle 642778 Eki Görüntüle 642779 Eki Görüntüle 642782
Eki Görüntüle 642780 Eki Görüntüle 642781 Eki Görüntüle 642784 Eki Görüntüle 642783 Eki Görüntüle 642785
Eki Görüntüle 642786 Eki Görüntüle 642787
2 su bardağı pirinç5-6 kişilik
kekimin tarifii
3 yumurtaa
1.5su bardagı seker
1 bardaksıvı yag
1 bardak süt
1 paaaket vanilya
1 paket kabartma tozuu
11 kasık un göz kararıda olabilirr
yumurtayla sekeri iyicene cırpıp diger magzemeleri katalımm
istege göre damla çikolata yada yarısına kakao ekleyelimm