- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Teşekkürler canımkizlar naptiniz böyle gece gece nerden ugradiysam buraya
ellerinize emeginize saglik harika görünümler
Kızlar döktürmüşler maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımkizlar naptiniz böyle gece gece nerden ugradiysam buraya
ellerinize emeginize saglik harika görünümler
Teşekkürler canım
Kızlar döktürmüşler maşaallah
Tamam o zaman balayına geliriz belki Güzel bir otel bulursun bizim için artık Romantik olsun Senin yemeklerii aşkımla beraber tadarız Ne kadan yüzsüzüm
valla güzel döktürmüsler sen dahil bana yapilirmi bu davet edin bidakine
Bende bugün krep yaptım sabahAkşama kadar onu yedimİskender hindi patesli börek falan da neymiş
Eki Görüntüle 640626
buranin her yeri romantik,buram buram romantizm kokuyorozellikle baharda harika olur.size yemeklerimi zevkle yaparim emin ol...askolsun ne yuzsuzlugu
Bende bugün krep yaptım sabahAkşama kadar onu yedimİskender hindi patesli börek falan da neymiş
Eki Görüntüle 640626
Eki Görüntüle 640626
Ellerine sağlık canımHaklısın onlar da neymişAma hani bunun tarifi
Çok zor abla şimdi yapmaya çalışırsınız falan boşuna uğraştırmayım dedim
Aslında ben italya düşünüyorum ama hayırlısı düğün yapamadan ölürsem gözüm açık gider Bu arada sen o kiloyu nasıl verdiiinnnnnBende istiyorum
Çok zor abla şimdi yapmaya çalışırsınız falan boşuna uğraştırmayım dedim
icinede peynirle mydonoz dogradinmi tadindan gecilmez ellerine saglik hemsom
Teşekkür ederimhiiim cok guzel gorunuyor ellerine saglik...
EkledimOlmaz ekle bak ilk sayfaya yazıyorum krep yapmak isteyen resimden içinde ne var çıkartamazlar
Allah korusun o ne bicim sozumarim hersey gonlunden gectigi gibi olurben o kilolari "DUKAN" ile verdim,tavsiye ederimhalada veriyorum son 5 kilo
Teşekkürler hemşom çok hamaratım dimi..
Teşekkür ederim
Ekledim
AminnBen geçen yıl aldım kitabını ununu her bir malzemesini:26:Başladım ama nişanlım bozdurduSıkıldık tavuk yemekten
Eki Görüntüle 640627 (görüntü örnektir)
KOLAY BİSKÜVİLİ İRMİK PASTASI(acil durum pastası)
MALZEMELER
1paket kakaolu bisküvi
15 yemek kaşığı şeker(ben 20 kaşık atıyorum çünkü şekerli seviyorum isteğe göre yani)
12 yemek kaşığı irmik
1 kg süt
1 kaşık margarin
HAZIRLANIŞI
Soğuk sütü tencereye koyun.İçine şekeri,irmiği,ve margarinide koyarak karışımı boza kıvamına gelene kadar karıştırın.Kıvama gelen karışımın yarısını tepsiye dökün.Üzerine kakaolu bisküvileri dizin.Kalan malzemeleride bisküvilerin üstüne dökün.Soğuk olarak servis yapın.Servis yaparken üzerine fındık,antep fıstığı,yada kakaolu bisküviden kalan kırıntıları süslemede kullanabilirsiniz.Afiyet olsun...:128:
Afiyet olsun kızlarrrrGece gece hep millet yapıyordu şimdidee ben yaptım .Kötüyüm ben kötüyümmmm