- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Bize ihtiyaç olmazKatılırsam yaparım ama şimdiden kaç tane ekleyen oldu.Hepsi de çok güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize ihtiyaç olmazKatılırsam yaparım ama şimdiden kaç tane ekleyen oldu.Hepsi de çok güzel.
Benim zaten sütlü tatlılarda iddiam yok ama sen çoktandır katılmadın kiBize ihtiyaç olmaz
slm kaçıncı sayfada o dediğiniz o tarif aradım ama bulamadımNevreste geçen gün balığın yanında karamelize soğan tarifini görmüştüm ,güzele benziyordu, @Meg den aldım tarifi demiştin galiba,baştaki link güncel değil,tarifini bulabilir misin bana.Köz soğanı çok severim ,tadı ona benziyor mu?Cevaba göre bugün balık menüsü yapacağım ,yanına yapmayı düşünüyorum.
Geçmişe gidip Meg'in tarif ettiği sayfaya baktım..
Ben ona göre sana bir tarif vereyim..
2 kuru soğan
Pul biber
Kimyon
Karabiber
1 tatlı kaşığı şeker
Bir tutam tuz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Soğanı halka halka doğrayacaksın..Tavaya yağı soğanı,şeker ve tuzu koyup kavuracaksın..Kavrulunca diğer baharatları ekleyeceksin...
Közlenmiş soğandan farklı oluyor...Ama güzel oluyor tavsiye ederim
Aklıma düşürdün eşimden balık istedim.Bende balık yapayım
@Meg 'im tarifi daha iyi bilir..
Hemen benim mesajdan sonra Nevreste tarifi yazmış canım ,senin için alıntıladım.slm kaçıncı sayfada o dediğiniz o tarif aradım ama bulamadım
Ne yaptın sen Nevreste gece gece ,muhteşem gözüküyor
Aslında dün yaptım(misafirim vardı).Aklıma geldi ,ekledimTeşekkür ederimNe yaptın sen Nevreste gece gece ,muhteşem gözüküyor
Nevoş,ben kadayıfın şerbetini bir keresinde su yerine süt ile yaptım ,daha da güzel olmuştu.Öyle yapsaydın aslındaAslında dün yaptım(misafirim vardı).Aklıma geldi ,ekledimTeşekkür ederim
Tamam canım bir sefer de öyle denerimNevoş,ben kadayıfın şerbetini bir keresinde su yerine süt ile yaptım ,daha da güzel olmuştu.Öyle yapsaydın aslında
Çoktadır yapmadım ben de mi yapsamTamam canım bir sefer de öyle denerim
Biz kışın çok sık yaparız..
Aaaaa hiç aklıma gelmedi keşke yapsaydımCanım Cumartesi ailemin yanına gideceğim dün yaptığım 2-3 gün sonra ancak biter.Tekrar yaparsam kim yiyecekHem o kadar tatlı yersek balon oluruz.. 1-2 kilo verdim,geri mi alayımÇoktadır yapmadım ben de mi yapsam
Az önce demek istediğimi anlamadın herhaldeKadayıf diyorum ,süt diyorum,sütlü tatlı diyorum
Ben kendimimi feda etsem sen kilo alma diyeAaaaa hiç aklıma gelmedi keşke yapsaydımCanım Cumartesi ailemin yanına gideceğim dün yaptığım 2-3 gün sonra ancak biter.Tekrar yaparsam kim yiyecekHem o kadar tatlı yersek balon oluruz.. 1-2 kilo verdim,geri mi alayım
Kış mevsiminin vazgeçilmez menüsünden biriEki Görüntüle 1943286
Ellerine sağlık canım en sevdiğim menülerden biriKış mevsiminin vazgeçilmez menüsünden biriEki Görüntüle 1943286
Bir daha ki sefere senin sarmısaklı,baharatlı hamsinden deneyeceğim.Ellerine sağlık canım en sevdiğim menülerden biri
Lisa bizim dolma nerede kaldıNevoş,yapıpta tepsiye döktüğün karışık kuru dolma vardı.Onu bulamıyorum
Beğenirsen sonucu yazarsın.Bir daha ki sefere senin sarmısaklı,baharatlı hamsinden deneyeceğim.
Lisa bizim dolma nerede kaldı