• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevreste'nin Mutfağı

Ben de kuru patlıcan dolması, mercimek yemeği-pilav ve kıymalı el açma börek yaptım bugün..
foto mu :6:
megiimmmmmmmmmmmmmmmmm:48::48:özledim ben seni:29::29: ve çabuk foto koy bakıyım:56::56:
Sağol canım:38:Yok o kadar gözüm yükseklerde değil:27:Az buçuk olsa hiç fena olmaz:60:Ama nerde hep derler ya ev hanımları ne iş yapıyor:63:

sorma valla hep söylene bir sözdür ev hanımları ne iş yapıyoki:19:
aslında en çok işi ev hanımları yapıyoor:6::6:

burdayım megilim eskisi kada sık giremiyorum :5:
vee lütfen o dolmadan ve börekten hemen gönder bana:56:

Ben annamam emoş,geleceksinnn :63:
Özlüyoruz kızım ya :5:

Canım zahmet oldu:38:Ellerine sağlık şahane görünüyorlar:56::16:

Rica ederim kuzum ve teşekkür ederim :54:

gece gece olmadi bu :5::5::5::9: ellerine saglik megim harika görünüm :56::56::56:

Sağol rabişim :38:
Ama haklısın gece gece hiç olmadı bu dimi :26::9::9::9:

Ben annamam emoş,geleceksinnn :63:
Özlüyoruz kızım ya :5:

Rica ederim kuzum ve teşekkür ederim :54:

Sağol rabişim :38:
Ama haklısın gece gece hiç olmadı bu dimi :26::9::9::9:

geliyorum geceleri ama kimse olmuyo henüz evde kalmadım işi bıraktım bırakalı:6:kızımı okula bırakıyorum dışarda iişlerim varsa onları hallediyorum sonra ev işlerei felan :6:hafta sonunuda kızımı gezdirerek geçirdim evde olupta ayaklarımı uzatıp ohh be diyemedim hala:31:

:38::38:Pek gelmiyorsun özletiyorsun kendini:29:

İş var ya benim kuzum..:6:
Kah annemde yiyoruz,kah dışardan gündüzleri..Yada akşamdan hazırladıysam iş yerinde yiyoruz..
evle tükan karşılıklı bu arada,annemler de dibimde..
Ben gece eve dönünce yapıyorum pratik bişeyler işte..
E dişe dokunur bir yemek olmayınca da ekleyemiyorum tabi :17:

İş var ya benim kuzum..:6:
Kah annemde yiyoruz,kah dışardan gündüzleri..Yada akşamdan hazırladıysam iş yerinde yiyoruz..
evle tükan karşılıklı bu arada,annemler de dibimde..
Ben gece eve dönünce yapıyorum pratik bişeyler işte..
E dişe dokunur bir yemek olmayınca da ekleyemiyorum tabi :17:

Ellerine sağlık canım:16:Annene ve kendi evine yakın olman süpermiş:29:Olsun sen arada görün gözlerim arıyor :34::16:

Rabişim ben Ege'deyim,İkizim doğuda,jaleda da güneyde..
Bizler de yakın sayılmayız

geliyorum geceleri ama kimse olmuyo henüz evde kalmadım işi bıraktım bırakalı:6:kızımı okula bırakıyorum dışarda iişlerim varsa onları hallediyorum sonra ev işlerei felan :6:hafta sonunuda kızımı gezdirerek geçirdim evde olupta ayaklarımı uzatıp ohh be diyemedim hala:31:

Rutine girince daha sık gelirsin.. Ben annamam diyorum ya anlasana gel işte gündüz de..
:29::16::16::16:

Süper olur vallahi:29:Ama çeneye dalıp beraber çok yeriz:9:

Aman bi daha mı gelicez dünyaya,yiyelim boşver :21:

Son düzenleme:
Back