- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Kız nevroş su böreği dehşet duruyoEllerine sağlık
Teşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız nevroş su böreği dehşet duruyoEllerine sağlık
gel burayaa kaçmaaaaben alırım fazla kiloları hem de seve seve
ya ben daha da acıktım cok da üşendim yapmaya tavuk sarmasına bayıldım t. göğsüm olaydı keşke :26:
börekler pastalar.... Allahhhhh ben burdan gidiyorum ya
Tamam jaleda ile biz sana kiloları verelim
Teşekkürler canımKilo problemin yokmuş gel ara sıra
Ay bunun yeri bi ayrıdır bende yaaaa Çok da güzel görünüyo canım çekti
Amanın canın çekmesinNe olacak şimdi
Tamam o zaman tarif var yap bundanYaparım canım nolacak
Zaten yarın bikaç bişey yapıcam cumartesi günü için
Eşime bi jest yapıp sevdiği şeylerden yapıyım diyorum
Teşekkür ederim hemşom
Evet canım çocuklar için her zaman katkısız olanını tercih ediyorum yada etmeye çalışıyorumBazen çevremdekiler abarttığı mı söylerler ama ben bunun meyvesini ilerde yiyeceği mi düşünüyorum
Açma kısmı değil de haşlama kısmı biraz sinir bozucu yırtılıyor ama pişince hepsi ortadan kayboluyorAhh keşke imkanım olsa da yapsam sana ikram etsemTeşekkürler canım
en dogrusunu yapiyorsun hemsom hele dedigim gibi yedigimiz ictigimiz seylerin icerigi konusunda ortalarda bu kadar supheler varken..
inan bana cok ama cok takdir ettim cok zor istir bu kesinlikle eminim valla ben yapamambirgun insallah .................
Tamam o zaman tarif var yap bundan
Offfffffffff offffffffff liste çok güzelEllerine sağlık canım çok güzel olur Ama petibörlü bisküvi nasıl olur bilmem :44:Küçük bir kaba koyarsan birşey olmaz belkiYaparım canım :13:
Düşünüyorum napsam diye
Size bahsettiğim puf poğaçadan yapıcam, eşim havuçlu keki çok sever, bi havuçlu kek yapıyım diyorum. Pudingli petibör pastaya bayılır, onu yapıyım diyorum ama, gidene kadar haşat olur mu diye düşüncelerim var, pastanın ağzı gözü yamulmasın Pırasalı ıspanaklı börek yapıcam bide. Ha bide şu elmalı kurabiyeden işte
Sonraa, zaten ızgara hellim ve sucuk yapıcaz, işte kahvaltılık tereyağ-bal, domates salatalık falan Bi de mangalda çay oofff Ben bu piknikleri çok seviyorum yaaa
Offfffffffff offffffffff liste çok güzelEllerine sağlık canım çok güzel olur Ama petibörlü bisküvi nasıl olur bilmem :44:Küçük bir kaba koyarsan birşey olmaz belki
Çeşit çok yiyebilirseniz yap canımİnşallah bişey olmaz :44:Gerçi kararsızım onu yapmakta da, bilemedim ki yapsam mı yapmasam mı :44:
Aaa, unutmuşum yaa Bi de zeytinyağlı yaprak sarmam var buzlukta onu da yapıciğim
Çeşit çok yiyebilirseniz yap canım
Bizde mi gelsek
Azar azar yaparım artık Hiç de elim aza gitmez ya
NEyse bakacağuk artık
Siz gelirseniz daha çok şey yaparım
Malzemeler:
1 kilo yufka
50 gr tereyağ
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı su
Tuz
İç Malzemeler
2 soğan
2 domates
1 sivri biber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Tuz
Pulbiber
Karabiber
Üstüne rende kaşar
Hazırlanışı
Yufkayı serip yağ,su,tuz karışımını sürelim.Dörde böldüğümüz yufkayı geniş uçlarından rulo yaparak uç kısmına gelmeden elips şeklinde iki ucu birleştirip uç kısmını üstüne gelecek şekilde kapatalım.Yuvarlak sandal şeklindeki böreklerin içine bir parça yufka koyalım.Patlıcan,domates,soğan,biber ve baharatlarla yağda kavurduğumuz iç harcını ortasına koyalım.kenarlarına yumurta sarısı ve susam serpelim.Yufkaları yağlanmış tepsiye dizip fırına koyalım. Pişmesine yakın üzerlerine rendelenmiş kaşar serpip tekrar fırına verelim.Kaşar eriyince sandal börekler servise hazırdır
Eki Görüntüle 676483
ALINTIDIR..
Çok güzel görünüyorTeşekkürler paylaşım için canım