Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Temizlik konusunda takıntılıyım, okb geçmişim de var. Ama hayatta böyle bir şey yapamam. Ayıp etmiş bence. Benim takıntım yüzünden neden insanlar kendini kötü hissetsin ki?
Ya bunu düşünüp o nevresimi getirmeyecek ya da gidip kimsenin evinde kalmayacak.

belkide ne kadar temiz titiz biri olduğunu düşünmenizi istemiştir..var öyle değişikler..hayal ettikleri kişi olamazlar ama öyleymiş gibi reklam yaparlar

O misafir bu “herşeyi bu kadar ince düşünmeyle” çok yaşamaz :KK70: Şaka bir yana Allah uzun ömür versin ama bende aşırı bozulurdum. “Merak etme temiz, her misafirden sonra yıkanıyor. Ve ben yıkamıyorum makine yıjıyor, yani bana zahmet olmuyor.” derdim.

Bence de rahatsizligindan sana zahmet olmasin diye yapmistir... alinmana gerek yok :)
Kahvaltilik goturene de bisey diyemiyorum.. arasira kvye kahvaltiya gittigimizde ben de ayni seyi dusunuyorum damak zevkleri uymuyor cunku peynir cesidi olsun zeytin cesidi olsun. :)

bunu normal görmek ne bileyim, garip değil mi ya? zaten temizliğine güvenmediğim evde kalmam. titizsem kimsenin evinde kalamıyorsam parasını verir otelde kalırım ha yok ona da gelemiyorum illa bedavadan milletin evinde kalacaksam bir zahmet kendimi törpüleyeyim veya açıkça söyleyeyim çocuk kandırır gibi o ne sen yıkamaya zahmet etme falan. gariplik üstüne gariplik ve çok saçma ayrıca ayıp.
Su tantuniden olay cikaran kuzenin esinden sonra bu misafire de gicik oldum. Bir de anladim ki yorum yapanlarin cogunluguyla bu tarz konularda hep zit fikirdeyim. Bende bi tuhaflik var sanirim.

Bence de yapilan ayip cok hem de. Nevresime takilacagina bu temiz-ultra titiz tipler en basitinden ekmek aldiklari firinlarin tezgah arkasina bi goz ativersinler.

Insanlar resmen canla basla ugrasiyorlar hayatlarini zorlastirmak icin.

Ayyy çok güldüm. Kişisel algılamayın bence. Kendisi takıntılı olabilir veya okb hastası olabilir.

Siz yatagi yapmadan soylese dusunceli derdim. Su haliyle obsesif ve dusuncesiz biri. Takilmayin

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Hahaha. Cekinmesem bende yaparım. Şenlik birşey değil canım. Psikolojik takıntı rahatsızlığı vardır. Temiz olup olmaman ile ilgili değil. Kocamdan cekinmesem hotele bende nevresim gotururdum. Ki bekarken yapardım. Doğru söylüyor misafirin arkasından zaten bir ton iş çıkıyor. Hele o battaniye nevresim yastık yıkamak işkence. Takma kafana böyle misafir canıma minnet :))

Ben çok takılmazdım çünkü bu sizin nevresim takımınızın ne kadar temiz veya kirli olduğuyla alakalı bir durum değil bu tamamen kişisel bir durum.

Bence kotu dusunmeyin mesela benim deterjana ve yumusaticiya alerjim var sabhlara kadar oksurur hapsurur kasinirim mecburiyet olmadikca yatiya kalmamaya calisir kalacaksamda misafiriniz gibi nevresimimi ve ince bir battaniyemi yanimda goturmek zorunda kalirim.

Ay mantikliymis biz biyerde kalmıştık sabaha kadar yatamamistik yaş ve kokan yatak nevresimden bnde öyle yapiyim mecburi durumlarda. Çok takilmayin sizde mecburi kalmiyorsa eğer o kendi takintisidir sizlik bişey olsa kalmaz

Ha haa çok iyi yaa 😂😂😂😂 gece gece hiç güleceğim yoktu. Senin yerinde olsam gülme krizine girerdim heralde.

Vaayy be nasıl insanlar varmış dedim. Ne güzel işte yıkama derdin yok ben olsam bozulmam

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Keşke bana gelen de getirse

Ben de yatmaya gidecegim yerlere kendi yastigimi gotururum.
Bazilari cok sert, bazilari da cok yumusak oluyor, yatamiyorum kafam kopuyor ya da gomuluyor.
En iyisi benim yastigim.
Eger elimden gelseydi nevresimimi de gotururdum.
Havluya da titizimdir, onu da yanimda gotururum, cocuklarinkini de.
Beni gorseniz dunyanin en rahat insanidir dersiniz ama bu konularda huyum boyle.
Misafir de ince dusunceli davranmaya calismis sadece bence.

Benim çevremde de böyle biri var. Kayınvalidesine yatıya giderken nevresim takımı götürüyor. Yalnız böyle bir durumla karşılaşsam önce bir afallarım bozulurum anlam veremem. E sonra yıkama derdinden kurtuldum diye sevinebilirim:KK76:

Cok guldum ya boylesini ilk defa duyuyorum. Belli ki cok feci bir titizlik takintisi var, sallayin yani.
Cani nasil isterse oyle yapsin, ayrica sanada is cikmaz :KK70: Camasir derdi bitmiyor zaten :KK70:

Benim teyzem de öyle yapar biliyor musun. Sebebi de herkeste 1 er gün kalacaksa hepsi ayrı ayrı nevresim geçirip sonra tekrar yıkayıp uğraşmasın diye. Bence anormal bir durum değil. Hatta ben de arada yapıyorum.

X