Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Kendi nevresimi dışında yatamayacak kadar takıntılı ise, neden yatıya kalır ki?
Ben de alınırdım, ne yani o kadar mı pisim? İş çıkmasın diye bahane ne?
Hastalığı olabilir, okb
Ama beni, bu düşünceye sevk edecek misafiri ağırlamam bir daha.

Benim annem de yastik taşır gittigi yere. Asla baska bi yastikta yatamaz. Bence şahsi size karsi yapilmis bisey degildir takıntısi vardir. Bende otellere nevresim goturum

Bu konuda bir takıntısı olabilir. Kişisel algılamayın bence. Hani bazı insanlar başkalarının yemeğini yiyemezler, tuvaletini kullanamazlar filan, onun gibi bir şey sanki. İnsan tabi bir bozulur, haklısınız ama konunun sizin temizliğinizle, pisliğinizle alakası yok gibi görünüyor.

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Bence salla gitsin. Bazı insanlar huylu olur bunda alınacak bir şey yok.

Mesela benim ananem çamaşır makinesi yoktu. Evde yatıya misafir gelmişti. Nevresimleri ertesi gün bahçede havalandırdı sonra katlayıp dolaba geri koydu. Başka misafire onu verecekti. Dediki bir gün için oturup nevresim yıkayamam.

Inanın utanmasam bende cantamda çarşafla gezerim. Ama utanirim tabi :) .
Siz kendi ustunuze alınmayın, takintilidir, yikanmis dahi olsa başkasının kullandigi seyi kullanamiyordur buyuk ihtimal. Komikmiş ama :))

Kişisel algılamadım ama böyle misafir geldiğinde çok kasılıyorum, acaba rahat eder mi, ya da yanlış anladığı bişey olur mu diye diken üstünde oluyorum.

Temizligine guvenmedigi evde ne diye kaliyor .
Hadi kendi huyu böyle diyelim ama karşıdakini hic mi düşünmüyor yanlış anlar üzülür diye .
Bu tür şeyleri doğru bulmuyorum .
Cok titizse mümkün mertebe kimsede kalmasın , kalacaksada parasını verip kaliteli bir otelde kalsın.

Ben olsam hiç alınmam, hatta mutlu olurum. Misafir nevresimi yıkamaktan kurtulurum. Kendisinin kişisel takıntısıdır der geçerim. Niye kendimi kötü hissedeyim ki?

Misafiriniz muhtemelen Başak burcu:))))
Çok ayıp yaptığı tabii. Hayatı kendisine nasıl çekilmez hale getirmiş onun adına da üzüldüm ben.

Eeee kadın demiş zaten zahmet olmasın diye getirdim.Belki bir takıntı sorunu var, belki kadının nevresimi anti allerjik filan.Yani hepsi kadının ruhsal ya da bedensel bir hastalığıyla ilgili olabilir.Evimizde kalıyor diye,”kendi doğrularımızla” onu rahat ettirecez diye niye hemen her şeyine müdahale ediyoruz ki anlamam toplum olarak.Hele diyetteki misafire zorla yemek yedirmeye çalışıp, sonra o kadar emek verdim yemedi diye veryansın eden😕 bir kısım var ki daha fena

Tuhaf bende hiç duymadım görmedim böyle birşey ama boş verin iyi olmuş sonrasında yıka kurut ütüle kurtulmuşsunuz işte keşke her misafir böyle gelse:KK48:

X