• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelen misafir size böyle yapsa cevap verir misiniz?

Cevap verin. Banyo giderinde saç bırakılmaz, girerken uyarın gider tıkanıyor saçlarını almayı unutma diye. Tatlı yenmek istemiyorsa yenmez ama laf da edilmez. Biraz patavatsız sanırım.

Bayramdan sonra kvler eğer yollar açılırsa bize gelmeyi düşünüyor.Önceden görümcemle kp ikisi gelmişlerdi.Ama sürekli bir eleştiri vardı.Mesela görümcemin ve kp yataklarını nevresimlerini temiz temiz hazırladım.Yattığımızda eşim işte Görümcemin genelde üşüdüğünü o yüzden battaniye verdiğini söyledi.İyi yapmışsın dedim.Ertesi gün öyle gayri ihtiyari görümceme nasıl canım rahat edebildin mi dedim ilgilenmek için.O da Allahtan abim battaniye verdi yoksa üşürdüm dedi.Bir afalladım.Neyse dışarıda gezdik ettik ben geldim hemen yemeği yetiştirdim dışarı fırına lahmacun yapcaktım fırın kapanmasın diye şipşak çorba yaptım.Eşim de sağ olsun yardım etti.Daha masaya oturmadan görümcem annem bu çorbayı süzmeden yapıyor öyle daha güzel oluyor dedi oturdu.Sonra işte başladılar yok şöyle acı olmuş böyle acı olmuş yandım.Ki acı sevdiklerini eşim de ben de biliyoruz.Lahmacuna işte aynı bizim yaptığımız pide gibi ne farkı var falan.Tatlı yapmıştım genelde misafirlere bu tatlımı yapıyorum herkes beğeniyor diye.Bir kaç gün koyduk.En son işte çayın yanına tatlımı koyarken görümcem yine mi tatlı bu tatlı da ne bereketliymiş bitmek bilmedi dedi.Ama ben mesela halıları yeni vermeme rağmen dışarıda sürdüğü valizini halımın üzerinde değiştirmesine,banyo giderinde saçlarını ve pis şeyleri midem bulansa da bir şey çaktırmadan temizledim.Şimdi tekrar geldiklerinde misafir diyip böyle beğenmemelerine susmalı mıyım sizce?Siz olsanız cevap verir miydiniz?Eşime de söylemedim anlasa anlardı herhalde demek ki umursamadı.
Bence o birşeyleri begenmedikce sende tam tersi eşim çok begenir ben hep böyle yapmiyorum gayet güzel olmuş istersen bidahakine sen yap misafirsin sonuçta de banyoyu pis birakma konusunda siz sohbet ederken ben hiç sevmem pisliği tarzinda konuşa bilirsiniz. Patavatsız biraz belli eşinle kötü olmana degmez eşinin arkanda durması lazim

10 yılllık evliyim eşimin bile giderde kalmış kılını saçını temizlemem, bir de elin saçını kılını temizleyeceğim ? Önce tepenize binmelerine izin verip sonra bindi diyorsunuz. Siz kendinize kıl temizlemeye layık görüyorsanız millet sizi nelere layık görür.
Eşime söyledim o temizledi.Ben de sabah gördüm herkes uyurken.İşe gittim işten eşime yazdım.Görümceme mesaj olarak yazsam olmazdı.Belki evde olsaydım temizlemesini söylerdim.Eşim de temizlemiş ama çok dikkat edememiş arkasından ben pislik temizledim 🤢

Bence o birşeyleri begenmedikce sende tam tersi eşim çok begenir ben hep böyle yapmiyorum gayet güzel olmuş istersen bidahakine sen yap misafirsin sonuçta de banyoyu pis birakma konusunda siz sohbet ederken ben hiç sevmem pisliği tarzinda konuşa bilirsiniz. Patavatsız biraz belli eşinle kötü olmana degmez eşinin arkanda durması lazim
Eşim arkamda duracak olsaydı belki böyle olmazdım

Cok yorum yapmiycam ama ayni tatli birkac gun yenmez o konuda hakli ne yaptınız anlamadim iki tepsi ayni tatlidanmi yaptiniz? Misafir gelmisler iki gunden fazla ayni sey verilirmi

Cok yorum yapmiycam ama ayni tatli birkac gun yenmez o konuda hakli ne yaptınız anlamadim iki tepsi ayni tatlidanmi yaptiniz? Misafir gelmisler iki gunden fazla ayni sey verilirmi
Yo bir borcam yaptım 3 gün yedik.Ağlayan pastaydı.2 tepsi aynı tatlıdan niye yapayım abartmayın bir borcam bile 4 kişiye 3 gün gidiyo

Yani size geldiğinde benim kızım böyle yapıyor dese sinirlenirsiniz. Yapmayın böyle.
Ben de dolmayı kızartıp yapınca ağır bulurum mesela. Yiyemem öyle biber çok yağ çeker☺
Kızının benimle karşılaştıracağı bir meziyeti yok da ancak ben kendimle ilgili bir şey söylesem hemen x de şöyle oldu, onun da böyle oldu diye kızının hastalığını sıkıntısını yarıştırır benimle 😂 hastalık konusunda sidik yarıştırıldığını da ben bunlarda gördüm. Öldüm desem x daha kötü öldü der o derece

Kızının benimle karşılaştıracağı bir meziyeti yok da ancak ben kendimle ilgili bir şey söylesem hemen x de şöyle oldu, onun da böyle oldu diye kızının hastalığını sıkıntısını yarıştırır benimle 😂 hastalık konusunda sidik yarıştırıldığını da ben bunlarda gördüm. Öldüm desem x daha kötü öldü der o derece
Çok tuhaf bir insansınız.
İnsan kötü niyetli olsa, meziyet bulur yarıştırır. Allahın dolmasıyla yarıştırıyorsunuz. Üstelik daha zararlı, kalorili ve yağlı haliyle. Zeytinyağlı dolmayı yağlı halini beğenip övüyorsunuz. Kadın da istese bulur.
kıyas hoş değil diyorum cevabınız görümcem yeteneksiz. Cidden yapınız kıyas ve böbürlenmeden ibaret belli

Çok tuhaf bir insansınız.
İnsan kötü niyetli olsa, meziyet bulur yarıştırır. Allahın dolmasıyla yarıştırıyorsunuz. Üstelik daha zararlı, kalorili ve yağlı haliyle. Zeytinyağlı dolmayı yağlı halini beğenip övüyorsunuz. Kadın da istese bulur.
kıyas hoş değil diyorum cevabınız görümcem yeteneksiz. Cidden yapınız kıyas ve böbürlenmeden ibaret belli
Teşekkür ederim :confused:

Eğer bir insan karekter olarak iyi niyetli değilse ve sizin emek verip yaptığınız yemekleri, hizmeti beğenmiyorsa, sevilmemesi ve sayılmaması normal,
Arada sizin onu eleştirme hakkı veriyordur
Böyle kibirli insana,
Misafir de haddini bilecek!
Tşk etmesini bilecek evin kurallarına saygı gösterecek, eleştirme yanlış

Gıcığa gıcık olacaksın. Annem daha güzel yapıyor derse imalı hıhı evet yedik diyeceksin. Pidedenfarkı yok derse yarın sen yap akşam yemeğini, pide yap görelim diyeceksin. Bu kiza susma. Kibarlıktan misafirlikten anlayan bir insan değil. Sen sustukça eziyorum diye düşünüp coşacak

Back