Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Çay bardağı ile gezeni gördümde çarşaflıyı yeni duydum :KK53: bencede kırıcı madem öyle hiç gitmesin biyere yatıya, en azından kırıcı konuşmamış.

Demekki huylu bir tip

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Ben de görmedim ama takmazdım hatta ne kadar dusuncelisin derdim :))) takıntılı insanlar var orneginiz öyle bence .napiyim her takintiliyi takarsam kendime zarar

Aklima geçtiğimiz aylardaki bir konu geldi.orda da birkaç arkadaş surekli birbirine yatiya gidiyormuş.konu sahibi kış günü nevresimleri kurutmayi yetiştirememekten şikayetciydi.
Acaba gelen misafirde BDV takipcisi ve o konuyu okuyup bu şekilde etkilenmiş olabilir mi diye düşündüm.
Orda da nevresimlerinizi kendiniz götürün gibi yorumlar olmuştu.

Hem annemin hem kardeşimin evinde bana ait nevresim takımı var kalmaya gidince kullanıyorum. Yani olabiliyor böyle şeyler

Nevresim ile tatile giden tanıdıklarım var.
Bazı insanlar böyle iste
Geçen bir konu açılmıştı, her misafirden sonra nevresim yıkamayla alakalı. Orada ben dahil pek çok kadın herkese ayrı yorgan yıkamadigimizi,gelenin serili olan yorgana yatacagini yazdık:)
Belki daha önce bizim gibi birinin evinde kalmıştır:))) ondan sonra nolur nolmaz diye çantasında taşır olmuştur. Kişisel almayın bence.
Ben gelseydim size mesela koltuğun üstüne kıvrılır,beş saattir yerde olan battaniyeyi üstüme çeker uyurdum.

Valla hic sasirmadim üzülerek yaziyorum ki bende oyleyim bi hastalik mi ne anlamadim ki insan hem kendini hemde karsisindaki ev sahibini zora sokuyor
en son esimin babannesine gittik kadin yattiktam sonra degistirdim gece boyu esimin omzunda uyudum eve gidince nasil banyo hapip temizlenecegimi hayal ettim
annemde ablamda bana ait onlarin aldiklari ve sadece bana kullandiklari nevresim ve yorganim yastigim var
kibrista yasiyoruz ama sirf kimsenin evinde kalmayayim diye Ankarada evim vardi duzeni kurdum evime gelip gidiyorum
bu arada kibrista 2 el esyada oturuyorum bu beni alt ust etti iyi bisey degil cok uzun yazdim kusura bakmayin ama zor bi durum

1 gün icin size camasir cikartmak zahmet vermek istememis olabilir ama nevresim serildikten sonra cikarttirmasi biraz ayip olmus. Aslinda cok garipsenecek bir davranis degil, cunku bunu ben de yaptim kayinvalidemlere gittigimizde. Cunku yaşli kadina kiyamadim, camasir yikayip serip katlamasina , o yuzden goturmustum. Tabi kabul etmedi kendininkini serdi. Tamam dedim uzatmadim.

Bence önemli böyle şeyler. Herkes 90 veya 60 derecede yıkamaz nevresimleri. Mikroplar arınmaz. Zaten herkesin evinde de yatiya kalinmaz. Bilemezsin o nevresimler daha önce kullanıldı mı yıkandı mı.

konu dagilsin istemem ama nevresimlerle havlularla ic camasirini kesinlikle atmam misafir gettikten sonra o koltuklar kapi kulplari silinecek
ayrica konu sahibi arkadasim eger bu kisi sadece sana geldiginde boyle bisey yapmissa evet altinda bisey aranmali
ama herkese ayniysa kendine haline birak huyu bu demekki

ay saka gibi önce kızdım ama sonradan degisti fikrim. sizle hic alakasi yok bence, obsesyon derecesinde temizlik takıntılı biri olabilir ya da gerçekten zahmet vermemek için yapmıştır ama gecirdikten sonra cikarmasi komik olmus biraz:KK53:

ay saka gibi önce kızdım ama sonradan degisti fikrim. sizle hic alakasi yok bence, obsesyon derecesinde temizlik takıntılı biri olabilir ya da gerçekten zahmet vermemek için yapmıştır ama gecirdikten sonra cikarmasi komik olmus biraz:KK53:
Evet geri çıkarması kafa kurcalıyor. Gerçi belki de kirlenmesin katla koy yerine demek istemistir.

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Bence ileri derece temizlik takıntısı olan biridir yoksa kimse nevresimle gelmez boyle

bunu normal görmek ne bileyim, garip değil mi ya? zaten temizliğine güvenmediğim evde kalmam. titizsem kimsenin evinde kalamıyorsam parasını verir otelde kalırım ha yok ona da gelemiyorum illa bedavadan milletin evinde kalacaksam bir zahmet kendimi törpüleyeyim veya açıkça söyleyeyim çocuk kandırır gibi o ne sen yıkamaya zahmet etme falan. gariplik üstüne gariplik ve çok saçma ayrıca ayıp.
Garip değil bir tür takıntı bu .
Annemlere giderim yatılı ; nevresimim , yastığım ,yorganim ayrıdır uyuyamiyorum baska turlu gercekten insanin elinde olan bisey degil.
Mesela yastık kılıfına ince ip dikerdim yıkandığı halde eşimle benim kılıfım karismasin diye .
Neyse ki artık mr, mrs baskılı yastık kılıfları buldum karışmıyor.
Çocuklarımın yastığında bile uyuyamam :)

Gerizekali kadin. Çarsafi nevresimi kullanmiyor ama elalemin yatagina yastigina yatiyor.Onlari da getirseydi bari yaninda. Igreniyorsan gidip kalma milletin evinde.Terbiyesiz. Ben olsam bir daha evime almam.

Belki kadın regldir geçmesin istemiştir sizin takima

Gerizekali kadin. Çarsafi nevresimi kullanmiyor ama elalemin yatagina yastigina yatiyor.Onlari da getirseydi bari yaninda. Igreniyorsan gidip kalma milletin evinde.Terbiyesiz. Ben olsam bir daha evime almam.
benim görümce de serdiğim çarşafı bu kokuyor diye çıkarttırmıştı ona ne diyeceksiniz

X