- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
- Konu Sahibi yazboztahta
Tatile otele bile gittiğimizde çarşaf,yastık kılıfı ve havlu götürürüm ben de.
İçime sinmiyor başka türlü.
Ben de mi garibim acaba?
Ben de mi garibim acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem ve bende yapariz bunuBizede bir misafir gelmişti temiz nevresimi hatta yeni bir nevresim serdik sonra yastığın üzerinde dışarda giydiği eteği gördüm sanki dışarıdaki eteği temizmiş gibi yastığın üzerine onu serip yatmıştı acayip sinir olmuştum
Ayy bana da gelsin kalsın. Baştan söylese idi keşke.Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Bizede bir misafir gelmişti temiz nevresimi hatta yeni bir nevresim serdik sonra yastığın üzerinde dışarda giydiği eteği gördüm sanki dışarıdaki eteği temizmiş gibi yastığın üzerine onu serip yatmıştı acayip sinir olmuştum
Tabağı ile gelen kayınvalide çok daha garipmişBenim kaynanam da bana kahvaltıya geldiğinde kahvaltılıklarıyla gelirdi yan daireden. O kendininkileri ben kendiminkileri yerdim. İnsanlar yalnızlaşıyor diye haber vardı bugün. Günde 15 sigaradan daha zararlıymış. Herkes kendi yemeğini yesin, kendi çarşafında yatsın. Kısacası kimse evinden çıkmasın.
Yaptığı çok ayıp ben de çok titiz biriyim ama gittiğim yere öyle gitmem rahatsız olsam da yatarım ayıp çünküArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Oyle yapin bariO eve gelmeden hazır etmiştim yatağını. Hazırlar iken görmemişti. Ben de onların evine yatıya gitmiştim. Bundan sonra ben de nevresimim ile gideceğim
Tabağı ile gelen kayınvalide çok daha garipmiş
Tatile otele bile gittiğimizde çarşaf,yastık kılıfı ve havlu götürürüm ben de.
Ben de mi garibim acaba?
Ben gordum annemin komsusu.temizlikle alakasi yok kadin nereye gitse havlu carsaf yastik kilifi goturuyo aliskanlik galibaArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.