Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Bizede bir misafir gelmişti temiz nevresimi hatta yeni bir nevresim serdik sonra yastığın üzerinde dışarda giydiği eteği gördüm sanki dışarıdaki eteği temizmiş gibi yastığın üzerine onu serip yatmıştı acayip sinir olmuştum 😠

Benim arkadaşım yastık kılıfı getirmişti yanında yatıya geldiğinde gerçi bizimki öğrenci eviydi ama ben mantıklı bulmuştum. Sonra arkadaşıma gittiğimde bende yanında götürdüm ama bizimkiler hep öğrenci eviydi yani temiz nevresim bulmak sıkıntı ortamlardı sizinki biraz garip olmuş. Sizden kaynaklı değilde huyu öyledir belki gerçekten öyle insanlar var

Bizede bir misafir gelmişti temiz nevresimi hatta yeni bir nevresim serdik sonra yastığın üzerinde dışarda giydiği eteği gördüm sanki dışarıdaki eteği temizmiş gibi yastığın üzerine onu serip yatmıştı acayip sinir olmuştum 😠
annem ve bende yapariz bunu :KK70:
gerci etek sacma olmus..
üstüme giydigimi koyarim ben..bluz veya tshirt vs

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Ayy bana da gelsin kalsın. Baştan söylese idi keşke.

Benim kaynanam da bana kahvaltıya geldiğinde kahvaltılıklarıyla gelirdi yan daireden. O kendininkileri ben kendiminkileri yerdim. İnsanlar yalnızlaşıyor diye haber vardı bugün. Günde 15 sigaradan daha zararlıymış. Herkes kendi yemeğini yesin, kendi çarşafında yatsın. Kısacası kimse evinden çıkmasın.

sair burda kendi pisligimde uyurum demek istemis. :)

Benim kaynanam da bana kahvaltıya geldiğinde kahvaltılıklarıyla gelirdi yan daireden. O kendininkileri ben kendiminkileri yerdim. İnsanlar yalnızlaşıyor diye haber vardı bugün. Günde 15 sigaradan daha zararlıymış. Herkes kendi yemeğini yesin, kendi çarşafında yatsın. Kısacası kimse evinden çıkmasın.
Tabağı ile gelen kayınvalide çok daha garipmiş:oha:

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Yaptığı çok ayıp ben de çok titiz biriyim ama gittiğim yere öyle gitmem rahatsız olsam da yatarım ayıp çünkü

Bence bu bir takıntı sizi pis görse evinizi yatıya kalmak için tercih etmez zaten rahat edemiyordur ve kendine di evinde gibi rahat etmek için getirmiştir olabilir nolcak takilmayin bu kadar

Takıntılıdır belki olabilir. Bu tarz temizlik obsesyonu olan insanlar var; çok dert etmezdim ben olsaydım. Nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın.

Tatile otele bile gittiğimizde çarşaf,yastık kılıfı ve havlu götürürüm ben de.
İçime sinmiyor başka türlü.
Ben de mi garibim acaba?

Vaaay be. Biz eşimle kampa diye çıktık ama yanımıza hiçbişey almamistik. Hazır kurulmuş cadirlardan kiralayacaltik. Neyse kiraladık cadiri İçinde yastığı örtüsü herseyi var hiç aklıma gelmedi Allah bilir düzgun yıkandi mi filan diye. Neyse ki bitlenmedik. :KK70: hahahha ama artık yapmam aynı şeyi :KK70:

bence alinmaya gerek yok.
Cidden bazilarinin kullandigi camasir tozu yumusatici vs acayip kötü kokuyor..
veya kendine has evinin sahibine kokuyor kötü olmasa bile.

alisik olmadigim kokular icinde uyuyamam ben :KK70:
gece gece iyi güldüm konuya

Sizi pis olduğu için değildir bence de..benim çevremde de böyle tipler var. Ben çok nadir Yatıya kalırım ama mesela Kayınvalidem yada görümcemde kaldığımda kesinlikle üstüne örtümu örterim yastıgin.titiz de değilimdir ama takıntı işte..

Ben gordum annemin komsusu.temizlikle alakasi yok kadin nereye gitse havlu carsaf yastik kilifi goturuyo aliskanlik galiba

Bu kadar hijyen takıntılı ise başkasının evinde kalmasın.
Ya da size belli etmeseydi bari, siz odadan çıktıktan sonra kendi nevresimini geçirip sabah da siz görmeden değiştirseydi filan :KK53:
Bağğğzı insanlar bağğzı şeyleri abartmayı sever.

X