Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Vallahi ben kendimi su an çok pis hissettim😂 çünkü çoğu zaman tek nevresim kirlide olur ve tek yikayamayacagim için aynı renklerdeki giysilerle atarım yıkanır 😂 herkesin huyu başka başka işte

Keşke sizin gibi yapabilsem suyla elektirik faturasına servet ödemezdim ne güzel 😂
Pis değilsinizdir, değiştiriyorsunuz en azından yıkıyorsunuz onu yapmayanlar da var. 🤦🏻‍♀️ Kısaca herkeşin hayatına kendi karışır o bayan şu şekil giyinir bu bayan bu şekil giyinir. Sdhkans 😂

Keşke sizin gibi yapabilsem suyla elektirik faturasına servet ödemezdim ne güzel 😂
Pis değilsinizdir, değiştiriyorsunuz en azından yıkıyorsunuz onu yapmayanlar da var. 🤦🏻‍♀️ Kısaca herkeşin hayatına kendi karışır o bayan şu şekil giyinir bu bayan bu şekil giyinir. Sdhkans 😂
Hahhhha orası öyle tabi her yiğidin ayrı yoğurt yiyişi var da böyle görünce dedim anaa başkaları ayrı yıkıyor.ben pis miyim acaba😂😂😂

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Kız seninki yine iyi misafirmis benim kayinvalidem böyle 😁 hatta yemeğe geldiğinde tabağını kendi yıkar yemek yer 😁😁

Benim kaynanam da bana kahvaltıya geldiğinde kahvaltılıklarıyla gelirdi yan daireden. O kendininkileri ben kendiminkileri yerdim. İnsanlar yalnızlaşıyor diye haber vardı bugün. Günde 15 sigaradan daha zararlıymış. Herkes kendi yemeğini yesin, kendi çarşafında yatsın. Kısacası kimse evinden çıkmasın.
Kahvaltılığı ile gelen kayınvalide daha garipmiş:oha:. Ee madem öyle niye beraber kahvaltı yapıyorsunuz ki herkes evinde yesin kendi kahvaltılığından .

X