Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

takıntılı zavalım
var böyleleri
bende tanırım böyle birini ama benim tanıdığım daha bir profesyonelce davranır
ev sahibi gittikten sonra nevresimi değiştirir sabahta kimse uyanmadan ev sahibine fark ettirmeden kendi nevresimlerini alır ev sahibininkini takar
tuvaletten çıktıktan sonra tuvalete tüm eve yetecek kadar parfüm sıkar
daha neler neler

Ahahahaha abi zahmet olmasinsa gelme
Kaplumbaga gibi evini de sirtinda getirecekmis neredeyse
Ama
Kesinlikle pis oldugunuzu dusunen biriymis ben de olsam gicik olurdum. E benim yorganim temiz,ya onun getirdigi nevresim pisse nasi guvenecem? Nevresim yikayacakken oldu mu sana is yorgan yikamak,hadi buyrun :KK66:

Bence de art niyetli değil.1 gece için size zahmet vermek istememiştir.ben de alınmazdım ne güzel beni yükten kurtardı diye mutlu bile olurdum.zaten rahatsız olsa kalmazdı siz de hem o zaman en kötü yastığını da getirirdi sadece nevresim takımı getirmezdi.

Misafirinizi iyi tanımıyor musunuz?
Yani kalmaya geldiyse bilemedim ki çok titiz olup olmadığını bilmeniz lazımdı sanki.
Mizaç olarak öyleyse problem yok ama yinede size nevresim geçirtmesi yanlış. Hazırladıktan Sonra geldi demişsiniz ama yine de açıklama yapıp sana önceden hazırlama diyebilirdi. Belki o zaman bu kadar problem olmazdı, kendi adıma öyle diyeyim.

Belli ki takıntıları var, herkes söylemiş. Kisisel algılamayın. Moraliniz bozulmasın kimin evine gitse aynı seyi yapacak sonucta.

Misafirinizi iyi tanımıyor musunuz?
Yani kalmaya geldiyse bilemedim ki çok titiz olup olmadığını bilmeniz lazımdı sanki.
Mizaç olarak öyleyse problem yok ama yinede size nevresim geçirtmesi yanlış. Hazırladıktan Sonra geldi demişsiniz ama yine de açıklama yapıp sana önceden hazırlama diyebilirdi. Belki o zaman bu kadar problem olmazdı, kendi adıma öyle diyeyim.
Çok fazla tanımıyorum. 1 günlüğüne bu şehirde işleri vardı. O yüzden geldiler yatıya

benim esim aşırı terler ailelerimiz disinda pek kimsede kalmayiz. kullandigimiz nevresim çarşaf kumaslarini ozel almistim. annem dikmisti. evde pek sıkıntı yasamiyoruz ama ailelere gidince ter basiyo adami kumaslardan sanirim. komple islaniyo carsaf yastik kilifi ne varsa.

bide ben kendi temiz bi atletimi ya da tisortumu yastigin uzerine koyar öyle uyurum. rahat edemem baska türlü.

kadinin belki deterjana yumusaticiya alerjisi vardir. benim var mesela. kim ne kullaniyo bilmedigi için soylemek sormak da ayip olur diye tasiyo olabilir.
sirf iyi niyetle zahmet olmasin diye de yapmis olabilir.

bence bozulmayin kadin iyi biriyse. gicikligina yapmamsitir bence.

Kırılmakta haklısınız ama karşı tarafta da bir takıntı olabilir. Belki temizlikle ilgili bir rahatsızlığı var. Var boyle insanlar çünkü biz ilk defa gördük diye olmaz boyleleri diyemeyiz. Sizle alakalı olduğunu hiç sanmıyorum kendiyle alakali sorunu var bence. Kime olsa öyle gidecekti bence.

Yıkamak zahmet olmasın demiş ya misafir yemek çay faslı olmadi mi madem tabak bardak çatal kaşıkta getirseydi evinden :KK11:

Meğer ne çokmuş nevresimi ile gezen :KK48:
Yolculuğa çıkarken hiç aklıma gelmedi bu güne kadar nevresim koymak valize.

Görümcem tatile giderken götürüyordu bekarken

Hala götürür mü bilmiyorum

Yurt dışına tura gidiyor ülke içinde foto Çekimi vs geziyor

Bana çok ilginç gelmişti otele nevresim götürmesi

benim esim aşırı terler ailelerimiz disinda pek kimsede kalmayiz. kullandigimiz nevresim çarşaf kumaslarini ozel almistim. annem dikmisti. evde pek sıkıntı yasamiyoruz ama ailelere gidince ter basiyo adami kumaslardan sanirim. komple islaniyo carsaf yastik kilifi ne varsa.

bide ben kendi temiz bi atletimi ya da tisortumu yastigin uzerine koyar öyle uyurum. rahat edemem baska türlü.

kadinin belki deterjana yumusaticiya alerjisi vardir. benim var mesela. kim ne kullaniyo bilmedigi için soylemek sormak da ayip olur diye tasiyo olabilir.
sirf iyi niyetle zahmet olmasin diye de yapmis olabilir.

bence bozulmayin kadin iyi biriyse. gicikligina yapmamsitir bence.
Aşırı terlemek bazı hastalıkların habercisi. Eşimde de var bu şekilde olmasa da. Doktora gitti bunun için baya bir test yaptı yani. Öyle bilgilendirmek için söylüyorum.

Benim bir akrabam da oyle dolasir , bavuluna mutlaka carsafini havlusunu koyar , bunun sizinle ilgisi yok bosuna takilmayin

Aşırı terlemek bazı hastalıkların habercisi. Eşimde de var bu şekilde olmasa da. Doktora gitti bunun için baya bir test yaptı yani. Öyle bilgilendirmek için söylüyorum.

teşekkür ederim çok incesiniz ☺️

bizimki dede gibi yorgana sarilip yattigindan oluyo. yaz gunu battaniyeyle üşür. kendi kendine yapıyo biraz da yani. ama yine de soyleyim kontrol yapılsın
tekrar teşekkür ederim oneri için :)

X