Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Ayy çok hoş ya başlığı okuyunca gülümsüyor insan. Fazla titiz olabilir. Ya da cidden sizi yormak istememiş olabilir. Bir kişi bir gün bile yatsa tüm nevresim takımı yeniden yıkanıyor çünkü

Madem öyle bir şey yaptı insan çaktırmaz siz çıkınca sersin nevresimini sonra kullanmış gibi yapsın insanlar acayip değişik

bunu normal görmek ne bileyim, garip değil mi ya? zaten temizliğine güvenmediğim evde kalmam. titizsem kimsenin evinde kalamıyorsam parasını verir otelde kalırım ha yok ona da gelemiyorum illa bedavadan milletin evinde kalacaksam bir zahmet kendimi törpüleyeyim veya açıkça söyleyeyim çocuk kandırır gibi o ne sen yıkamaya zahmet etme falan. gariplik üstüne gariplik ve çok saçma ayrıca ayıp.

Ben niyeyse kadının sizin temiz olmadığınızı düşündüğü için böyle yaptığını düşünmedim :dondurma: Bence kadın düşünceli geldi bana zahmet vermek istememiş gibi.Siz de takılmayın sizi yıkamaktan kurtarmış :halay:

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.

Ben olsam bende bozulurdum. Ama karşı taraf düşünceli davranmış. Tek gece kalacağı için size iş çıkarmak istememiş. Bana da hep zor gelmiştir nevresim yıkamak. Artık ütülemiyorum da rahatladım 🤦🏼‍♀️

Yaaa ne güzelmiş nevresimiyle gelmiş 😍😍
En nefret ettiğim nevresim geçirmek değiştirmek
Sizi düşünmüş bence

artı parantez açıyımda bende ilk defa öyle nevresim getiren birini görsem üzülürdüm ben pismiyim diye🙁

Bana zahmet vermek istemeyecek kadar ince düşünceli birisi, en azından bana göstermemesi gerekti yanlış anlamasın diye

Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Şimdi o kadar hak verdim ki nevresim getiren hanıma. Ben de yaparım. Benimki de titizlikten. Çok takıntılıyım. Havlu çarşaf takımı vs götürürüm. Kendi nevresimim dışındakilerde rahat yatamadığım için bu

Bana Kv dem yorganı nevresimi havlusu ile gelmişti

İnsan bazen sabırlı olabiliyormuş demiştim onu görünce

Aynı şehirdeyiz birkaç gün için gelmişti hem de

Yanliz o değilde bn neden kaynanama giderken nevresimle gitmeyi hic düsünemedim tüh yaa
Ben art niyet bulmadim bunda bazi insanlarda boyle bi takinti var maalesef pis oldugunuzu dusunse evinizde kalmak istemezdi

Benim annemde nevresimi taşır yanında. Gerçekten ev sahibi yıkamakla uğraşmasın diye. Çok inçe düşünceli imiş misafiriniz. Hiç alınmayın. Ben de 1 gece kalan misafir için nevresim yıkamaya gıcık oluyorum

o öyle dediğinde "ay yok ya onu değiştirmek için çok dokundun ben her halükarda yıkarım onu sıkıntı değil boşuna düşünmüşsün" deyip yüzündeki bozulmayı izleyecektiniz :KK66:
bende aynen boyle derdım konu sahıbı
okadar degıstırmıssınız zaten madem oyle en bastan dıyecektı
hayır bu kadar zahmet etmeyın dıyen bırının de bı yerde yatılı kalması celıskısı :KK70:

:KK70:Koptum. :KK70::KK70::KK70:Etraf cins dolu valla. Evde yatırmaya ‘Akıl sağlığı yerindedir raporu’ isteyin bi dahakine. Hey Allahım tuhaf çok tuhaf :KK57:

X