- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- Konu Sahibi yazboztahta
Belki takıntılıdır veya ince düşünmek istemiştir. Ben art niyet göremedim açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yüzündeki
Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Evet keşke böyle yapsa idi. Tüm modum düştü. Uykum geldi diye yatacağım yanlarından ayrılıpMadem öyle bir şey yaptı insan çaktırmaz siz çıkınca sersin nevresimini sonra kullanmış gibi yapsın insanlar acayip değişik
Şimdi o kadar hak verdim ki nevresim getiren hanıma. Ben de yaparım. Benimki de titizlikten. Çok takıntılıyım. Havlu çarşaf takımı vs götürürüm. Kendi nevresimim dışındakilerde rahat yatamadığım için buArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
bende aynen boyle derdım konu sahıbıo öyle dediğinde "ay yok ya onu değiştirmek için çok dokundun ben her halükarda yıkarım onu sıkıntı değil boşuna düşünmüşsün" deyip yüzündeki bozulmayı izleyecektiniz