Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Bizim bi tanıdık çantasında çatalı kaşığı ile gezerdi Nevresim takımı daha kabul edilebilir bence Rahat olun ya, içine dert edip yanında taşıyan utansın

Asla izin vermezdim onun getirdiği takimi sermesine benim temizligime güvenmeyen insanın nevresiminin temiz olduğunu nerden bileyim

Daha önce evinizde kalmadı değil mi? Duyarlılığı ve ya titizliği aşırı abartmış. Fakat daha önce sizde kalmadığını ve yatağını da görmeden önce zaten çantasında nevresimi ile gezdiğini var sayarsak, kişisel algılamayın. Bozulmanıza gerek yok.

Aynı ben yani ben buna bir de yastık ekliyorum uykuma önem veririm ve rahat olmak isterim özellikle penye kumaş severim bu eng home un nevresimleri gibi ve yastık benim için çok önemli haddinden fazla yumuşak olmalı e gittiğim her yerde de bu imkanlar olamayacağı için annemlere dahi böyle giderim o bavuldan gerekirse eşya çıkar ama yastık çıkmaz ben rahat uyumak istiyorum mutlu olduğum sevdiğim şeylerle acaba beni görenler de alınmış mıdır diye bir düşündüm şimdi

keske hepsi oyle gelseler

Annem :) malasef bu tarz insanlar var benim evde annem ve erkek kardeşim böyle erkek kardeşim işi dolayısıyla şehir dışı yurt dışın da otellerde kalıyor ama nereye gitse nevresim takımlarıyla gider annem de aynı şekil aşırı titizlik hastalığı bu üstünüze alınmayın bide bizim evde olsanız fıttırırsınız yeminle

Çok titiz yengem bile yapmadı bu misafirinizin yaptığını Bize kalmaya geldiklerinde ilk işi sağ solu heryeri kirklamak olurdu.. Temizlik yapmaktan çamaşır sutu koklamaktan kafayı bulurduk Yine de mevresim yada kıyafet konusuda sıkıntı etmezdi..

ben cok cok samimi oldugum kisilerin evinde yatili kalirim ve yle kisileri evime davet ederim.
oyle olunca da ne ben onlara alinir darilirim ne onlar bana.

misaif rmuhtemelen cok titiz birisi,
o yuzden alinmaya gerek yok,
ama insan dusunmeden de edemiyor tabi. o zaman neden yatili baskasinda kaliyor ki,
ev sahibi olarak rahatsiz olmaniz da garip gelmedi bu sebeple bana, sonucta hem sizi begenmiyor hem sizde kaliyor gibi dusundum ben

Ha bide benim misafir için ayırdığım yorgan yastigim var.. Kenarda durur.. Yüzünü çıkarıp hurca koyar saklarım.. Misafir geldiğinde yanlarında mevresim takarum özellikle.. Temiz olduğunu görsünler diye.. benimkide ayrı bi manyaklik..

Yani tuhaf ama güzel bişey bence düşünmüş ne güzel
Titiz falan olsa size caktırmadan geceden değiştirirdi diye düşünüyorum

Bence senin pis olduğunu düşünse evine gelip yiyip içip yatmazdı, gerçekten zahmet olmasın diye düşünmüş ama ilk kez duydum böyle bi misafirlik şekli

ya size abartılı gelmiş olabilir ama bunu ben de yapıyorum hatta uzun süre kalacaksam yastık da götürüyorum en temiz insan bile olsa rahat edemiyorum bence win win bi durum

Ben olsam o nevresimi değiştirmeye üşenirim sabah sabah nasıl bir takıntı bu

İyide baştan söyleseymiş keşke sizde uğraşmamış olurdunuz.
Tatile giderken çocuklar için bende nevresim götürürüm,hatta odada ve deniz/havuz kenarında kullanacağım havlulari da alırım. Yer olsa bavullarda kendim içinde gotürürdüm,çocuklardan önce götüruyordum ama artık sadece çocuklar için götüruyorum. Ben otelin nevresim ve havlularını kullaniyorum bavullarda yer olmuyor çünkü.
Temizlik konusundan ziyade kullanılan deterjanlar vb sebeplerle böyle yapiyorum zira iyi bilinen oteller genelde tercih ettiklerimiz.
Misafiriniz ya biraz fazla titiz yada size yük olmak istememiş kendisinin de söylediği üzere,çok takılmayın derim. Sadece size hazırlamadan önce söyleseydi sizde ugraşmamiş olurdunuz diye düşünüyorum zira kimin aklına gelir ki nevresimini evden kapip getiren misafir.

Misafirin en güzeli Takılacak bir konu değil. Üzmeyin kendinizi. Bazı insanlar bu konularda takıntılı olabiliyor. Anlayış göstermek lazım. Kendini öyle rahat hissediyorsa öyle yapsın. Bir aile tanımıştım. Herkesin tabağı, bardağı, çatalı, belliydi evde, kimse kimsenin eşyasını kullanmıyordu. Ev büyüktü herkesin banyosu wc si bile farklıydı. Takıntı işte.

Menstrüal dönemindeyse bir kaza olur diye düşünüp, kendi nevresimini getirmiştir. Çok ta abartılacak , dert edilecek bir mevzu değil. Hayattaki tek derdiniz bbu olsun ama böyle saçma şeyleri dert ederseniz çabuk yaşlanırsınız. :)

Bosver tuhaf takıntııs olan bır kadın belliki
İlk kez mi kaldı? Ben bir daha kalmak ıstese müsait olmadıgımı soylerdım

oteller 1500 kat daha berbat..sizden once kac kisi dokunmus olur odadaki esyalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…