Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Benim büyük halamda çay bardağını yanında taşırmış ama o tiksindiği içinmiş hayır benim anlamadığım bardaktan tiksiniyorsan yaptıkları çayı neden içiyorsun.?

Ay ne mübarek ne zahmetsiz misafir ah canım ya çok tatlısın düşüncene sağlık ben şimdi size serdiğim nevresimleri dinlene dinlene elimde yıkayacaktım ne güzel oldu ayol derdim aman ne takıcam az rahatlayın sorun yok kafaya takacak problem olmamalı daha önemli şeylere yer açın beyninizde

Belki temizlik hastadıdır.Sizinle ilgili değil bu bence.Nevresim takımını normal biri yanında gezdırmez.

Nevresim takımı nasıl akıllı bir insan yanında gezdirebillir ki.
Kızımın anasınıfında pijama partisi vardı nevresim takımı istediler gece okulda kalacaklardı.
İnanın çarşafı yastığı yorganı kocaman çantayı doldurdu
Tek kişilik olmasına rağmen.

vallahi resmen koptum millet yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmış

Bi şey sorcam peki kendi taktığın nevresimi çıkarıp onunkini takmadın di mi. Bari nevresimini kendisine geçirtseydin bari

Benim kaynanam aynısını yapıyor. Umurumda bile değil, hiç takmadım kafama. Evim tertemizdir, hatta kendisi bana deterjanımı, yumuşatıcımı sorar hep, yıkadıkların çok güzel kokuyor diye. Ama her seferinde de arabada nevresimlerini, pikelerini getirirler :) Sebebi de bana zahmet olmasın, yıkamakla ütülemekle uğraşmayayım. Benim de canıma minnet, ne diyeyim :)

kimi insan sevmez kişisel algılamayın
ben alıngan bir insanım ama böyle bişeye alınacağımı sanmıyorum
benim alındığım tertemiz takmış olduklarımı sökmesi, madem sökeceksin gözüme soka soka yapma,kapını kapat sonra hallet, sabah da kullanmış gibi kenara koy
Ya da yatma saati geldiği belli, kibarca söyle nevresimi getirdim ben siz cıkarmayın de,

Keşke herkes bu misafiriniz kadar anlayışlı ve ince düşünceli olsa...

Ama misafiriniz aşırı titiz bence..

Ben en son görümcemde yatıya kaldım yastıkta yorganda salya kokuluydu iğrençti! bundan sonra gittiyim yerlere bende kendi nevresimimi götürmek istiyorum şahsen.. Belki misafiriniz daha önce başka yatıya kaldığı bir yerde benim gibi bir şeyle karşılaştıysa temkinli davranmak istemiş olabilir.
Yatılı misafiri de bir yerde yatılı olarak misafir olmaktan da nefret ediyorum belirtmek istedim

Allah razı olsun derdim herhalde mis.gbi kendi kendine takılsinlar daha ne istiyon kız sana iş çıkarmamış işte

Şahsen ben yatılı gelmişlerse arkalarından yastıkları, yorganları yıkarım zaten.
Bir de onun kendi nevresimine değmişse yorganım yastığım iki elim kanda da olsa yıkmam lazım nerden biliyim onları çamaşırlarıyla yıkamadığını.
Zaten annen baban değilse yatılıya misafir gelmek neden ?
Bir dahakine gelirlerse söyleyin şişme yer yatakları var madem sizden temizler kendilerine onlardan alsınlar misafirlikte şişirip yatarlar :))
Boşu boşuna uğraştığınızla kalmışsınız.

Bana sempatik geldi. Ben de bir yere gittiğimde. Yatak ucunda yatarım resmen, kirletiyormusum gibi gelir lavabodan el bile yikasam sahi solu kurularim ki titiz bir insan değilim. Herkesin yapısı farklıdir kötü düşünüp kendinizi uzmeyin bence

Vallahi ben kendimi su an çok pis hissettim çünkü çoğu zaman tek nevresim kirlide olur ve tek yikayamayacagim için aynı renklerdeki giysilerle atarım yıkanır herkesin huyu başka başka işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…