- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- Konu Sahibi yazboztahta
Benim büyük halamda çay bardağını yanında taşırmış ama o tiksindiği içinmiş hayır benim anlamadığım bardaktan tiksiniyorsan yaptıkları çayı neden içiyorsun.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne mübarek ne zahmetsiz misafir ah canım ya çok tatlısın düşüncene sağlık ben şimdi size serdiğim nevresimleri dinlene dinlene elimde yıkayacaktım ne güzel oldu ayol derdim aman ne takıcam az rahatlayın sorun yok kafaya takacak problem olmamalı daha önemli şeylere yer açın beyninizdeArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Belki temizlik hastadıdır.Sizinle ilgili değil bu bence.Nevresim takımını normal biri yanında gezdırmez.Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Hadi yaaabenim görümce de serdiğim çarşafı bu kokuyor diye çıkarttırmıştı ona ne diyeceksiniz
vallahi resmen koptum millet yüzsüzlükte nirvanaya ulaşmışArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
kimi insan sevmez kişisel algılamayınDaha önce geldi de ilk defa gece kalıyor. Hiç duymamıştım hu huyunu
yok canım takmadım tabi ki, tamam siz halledersiniz o zaman dedim çıktımBi şey sorcam peki kendi taktığın nevresimi çıkarıp onunkini takmadın di mi. Bari nevresimini kendisine geçirtseydin bari
benim alındığım tertemiz takmış olduklarımı sökmesi, madem sökeceksin gözüme soka soka yapma,kapını kapat sonra hallet, sabah da kullanmış gibi kenara koykimi insan sevmez kişisel algılamayın
ben alıngan bir insanım ama böyle bişeye alınacağımı sanmıyorum
Keşke herkes bu misafiriniz kadar anlayışlı ve ince düşünceli olsa...Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
Vallahi ben kendimi su an çok pis hissettim çünkü çoğu zaman tek nevresim kirlide olur ve tek yikayamayacagim için aynı renklerdeki giysilerle atarım yıkanır herkesin huyu başka başka işteŞahsen ben yatılı gelmişlerse arkalarından yastıkları, yorganları yıkarım zaten.
Bir de onun kendi nevresimine değmişse yorganım yastığım iki elim kanda da olsa yıkmam lazım nerden biliyim onları çamaşırlarıyla yıkamadığını.
Zaten annen baban değilse yatılıya misafir gelmek neden ?
Bir dahakine gelirlerse söyleyin şişme yer yatakları var madem sizden temizler kendilerine onlardan alsınlar misafirlikte şişirip yatarlar :))
Boşu boşuna uğraştığınızla kalmışsınız.