Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

ama misafirliğe gidilen evde de ev sahibiyle dalga geçer gibi "sen zahmet etme diye getirdim" der misiniz? durumunu anlatan insana kimse bir şey demez de bu misafir bence akıllı geçiniyor.

hiç güleceğim yoktu çok düşüncelimiş bu misafir

Meğer ne çokmuş nevresimi ile gezen
Yolculuğa çıkarken hiç aklıma gelmedi bu güne kadar nevresim koymak valize.

Bana da düşünceli geldi misafiriniz, bazen eşimin akrabaları gelir, bir gece kalırlar en fazla, ertesi gün 4-5 takım nevresimi söker yıkarım, yanında da havlular ve pijamalar, çalışan kadınım bazen içime sıkıntı geliyor,keşke herkes nevresimi ile gezse :)

Bence kisisel algilama. Ben otellere filan giderken oranin havlusunu carssfini kullanirim hic takmam ama annem ayakta kalir gene yatmaz. Yaninda herseyini goturur. Bence olumsuz bi deneyim yasamis ya da kendinde bi cilt hastaligi vs olabilir bulassin istememis olabilir. Ya da cidden sana sonra temizleme vs yük olsun istememistir. Bence en son dedigim olaydir. Ben de mesela birinin evinde cok zor kalirim. Yük olmak istemem onun icindir. Bi de normalde sizinle nasil resmi mi candan mi ona göre dusunursunuz. Sicakkanliysa sahsi algilamayin uzulmeyin

Keşke bana gelenlerde getirse taksa çıkarsa gitse. O bi gece için mis gibi nevresim takımını tak çıkar ertesi gün yıka falan yükümü hafifletir gerçekten :)

Siz kendinize saygısızlık gibi düşünmüş olabilirsiniz ama inanın alakası yok. Var böyle insanlar,rahat edemiyorlar ve gerçekten ellerinde değil bu durum. Mesela ben kendi yastığım dışında başka yastıkta yatamam, samimi olduğum bir yere gidersem götürürüm. Mecburi durumlar dışında başka yerde asla yatıya kalmamaya çalışırım zaten. Olaki kaldım,o gece uyuyamam. Belkide böyle hır durumdur

Bazıları böyle makyak size zahmet olmasın falan hikaye. O titizlik hastalığından kaynaklanıyor.

Bazı insanlar takıntılı olurya temizlik hususunda değilde belli bir takımda yatma konusunda belki de öyledir. Ben yastigimla gezerim mesela. Uyuyamıyorum başka yastıkta. Otele de gotururum anneme de arkadaşıma da:)

Demek ki kadının huyu bu dedim artık en son. Kardeşimin kayınvalidesi, yani çok da samimi değiliz, kardeşime sordum, abla o her yere nevresimi ile gider dedi, ben ilk defa gördüğümden garip geldi, ilginç gerçekten, ben her yerde uyuyabilirim meselaa

Aa çok güzel bi şey yapmış.bence çok takıntılı biridir sorun yapmayın sadece size karşı yapmiyordur

Ben garipsemedim, bu tavrı sizin serdiğinizin kirli olduğunu düşünmesinden dolayı değildir, eve gelen misafire serilen çarşaf vs bir kez kullanılıp yıkanıyor bu yüzden getirmiştir, zaten sizde kalıcak kalmışken gittikten sonra iş yaptırmasın diye alıp gelmesi iyi bir şey. Bizim çevremizde de böyledir, çevremdeki erkekler bile alıştı bir arkadaşları geleceği zaman kadınlar bir şey demeden gelenler çarşaflarını isteyerek getiriyorlar alıştıkları için, bizde giderken götürürüz ama bunun tamamen sebebi karşıya iş yaptırmamak, tabi yerden yere değişebilir bu bizim burası böyle sizin yaşadığınız yerde belki karşılaşmadığınız için aklınıza takılmış olabilir. ( kimi yere giderken götürmwyiz mesela öyle alışkanlıkları olmadığı için yanlış anlayıp kırılmasınlar diye, o zamanda biz huzursuz oluruz vaktimiz varsa çarşafları birlikte yıkayıp biz asarız topalrız vs.. )
Hatta uzun süre kalacaklarsa getirdikleri çarşaf kirlenmiştir diye değiştirip yıkadığımızda iş yaptık diye üzülenleri biliyorum öyle diyeyim :)

bu kadar titizse gelmeseymis. Bize de gecen gun misafir geldi yatili. Herseye karisti cogu seyi didikledi ay gittiginde oh be dedim. Boyleleri evinde otursun gezmesin kimseyi de delirtmesin.

Yaaaa bunu konuyu okuduktan sonra aklıma yakında şişme yatagiyla gelen misafir canlandı

Herkes niye bu kadar şaşırmış anlamadım.
Bende yanımda taşırım. Tatile gittiğimizde otele, kayınvalidemlere , yatılı nereye gidersek hep götürürüm. Eşimde alıştı.
Titiz bir insan değilim o kadar, ama başkasının yastığını çarşafını kullanamıyorum maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…