- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi yazboztahta
Garip değil bir tür takıntı bu .
Annemlere giderim yatılı ; nevresimim , yastığım ,yorganim ayrıdır uyuyamiyorum baska turlu gercekten insanin elinde olan bisey degil.
Mesela yastık kılıfına ince ip dikerdim yıkandığı halde eşimle benim kılıfım karismasin diye .
Neyse ki artık mr, mrs baskılı yastık kılıfları buldum karışmıyor.
Çocuklarımın yastığında bile uyuyamam :)
hiç güleceğim yoktu çok düşüncelimiş bu misafirArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Meğer ne çokmuş nevresimi ile gezen
Yolculuğa çıkarken hiç aklıma gelmedi bu güne kadar nevresim koymak valize.
Bence kisisel algilama. Ben otellere filan giderken oranin havlusunu carssfini kullanirim hic takmam ama annem ayakta kalir gene yatmaz. Yaninda herseyini goturur. Bence olumsuz bi deneyim yasamis ya da kendinde bi cilt hastaligi vs olabilir bulassin istememis olabilir. Ya da cidden sana sonra temizleme vs yük olsun istememistir. Bence en son dedigim olaydir. Ben de mesela birinin evinde cok zor kalirim. Yük olmak istemem onun icindir. Bi de normalde sizinle nasil resmi mi candan mi ona göre dusunursunuz. Sicakkanliysa sahsi algilamayin uzulmeyinArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
1 günlüğünü yatıya misaifim geldi. Ben yatağını yaptım. Yorgana temiz nevresimini geçirdim. Yatağı gördü, aa ben nevresimim ile geldim dedi. Taktığım yastığı, çarçafı ve yorgan kılıfını değiştirdi kendi getirdiği nevresimi ile.
Çok bozuldum. Gayet temiz bir takım idi. Sadece misafir için kullanıyordum. Sebebini sordum , size zahmet olmasın yıkamak ile uğraşmayın ben yanımda taşırım nevresimimi dedi.
Çok taktım kafaya, hiç hayatımda nevresimi ile gezen birini görmedim bugüne kadar.
Siz kendinize saygısızlık gibi düşünmüş olabilirsiniz ama inanın alakası yok. Var böyle insanlar,rahat edemiyorlar ve gerçekten ellerinde değil bu durum. Mesela ben kendi yastığım dışında başka yastıkta yatamam, samimi olduğum bir yere gidersem götürürüm. Mecburi durumlar dışında başka yerde asla yatıya kalmamaya çalışırım zaten. Olaki kaldım,o gece uyuyamam. Belkide böyle hır durumdurArkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.
Demem elbette bu yüzden annem dışında kimsede yatılı kalmıyorum.ama misafirliğe gidilen evde de ev sahibiyle dalga geçer gibi "sen zahmet etme diye getirdim" der misiniz? durumunu anlatan insana kimse bir şey demez de bu misafir bence akıllı geçiniyor.
Yok hiç getirmemiştiHavlu filan getiriyormuydu gündüz gelişlerinde peki:))
bu kadar titizse gelmeseymis. Bize de gecen gun misafir geldi yatili. Herseye karisti cogu seyi didikledi ay gittiginde oh be dedim. Boyleleri evinde otursun gezmesin kimseyi de delirtmesin.Arkadaşlar çok önemli bir dert değil ama ben taktım kafama.Ben mi abartıyorum bilmiyorim size danışmak istedim.