Nevresim takımı ile yatıya gelen misafir

Ben ilk defa karşılaştım. Bundan sonra şaşırmam artık

Benim arkadaşim nevresim takimi degil ama yastik kilifini getiriyor.. onun aciklamasi koku degisik oldugu zamam uyuyamiyormus. Yastik kilifindan dolayi kendi yataginda gibi hissediyormus.. bana mantikli geldi.. bende kendime degil ama cocuklarin yastik kilifini yatili gittigim zaman goturuyorum.. ve gercekten cocuklar uyurken zorlanmiyor

Bence hoş bir davranış. Ama daha önceden söyleseydi daha iyi olurdu. Büyük ihtimalle takıntılı bu konuda. Takıntılı bir insan için temizliğine güvenmediği eve gitmek, gitmemek gibi bir durum yoktur. Adı üstünde, takıntı. Bu aslında bir sorun. Yani kendini törpüleyebileceği bir durum değil. Ev sahibi bu durumlarda anlayışlı olabilir. Elbette hoş değil ama takıntı boyutunda bir olay varsa ortada ev sahibinin üzerine alınması gereken bir durum yok. Hem ne güzel, misafir ev sahibini de yormamış olur.

amaan iyi işte bir de o gidince nevresim yıkamakla uğraşmazsınız..
ne yaparsa yapsın..

Ben kimsede yatili kalmamaya calisirim ama mecbur kalirsam banyo havlumu yanimda tasirim, rahat edemiyorum baskasininkini kullaninca. Otele de yanimda gotururum. O yuzden bana cok garip gelmedi.

Ne güzel masrafsız misafir.takıntılı olabilir rahat etmiyor olabilir ben böyle seylere alınmam.nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın.

Belli ki takıntılı birisi. Pis olduğunuzu düşünse evinize gelmez.
Benim bir arkadaşım da böyle. Hiçbir yerde yatıya kalmaz. Çok mecbur kalırsa yanında götürür. Yıkansa bile başkasının kullandığı nevresimi asla kullanamaz.

Keşke benimkilerde öyle gelse.. evim herkesten uzak gelen akrabalarım kuzenlerim günü birlik kalıyor arkalarından bir ton nevresim yıkıyorum

Bana da çok yatılı misafir geliyor. Arkalarından her seferinde temizlik yapmaktan yoruluyorum. Ben de gittiğim bazı yerlere nevresim götürüyorum. Ev sahibi yıkamakla uğraşmasın diye.

Benim annemde ablamda huyumu bildikleri için bana özel takım bulundururlar,otelde veya öğretmen evlerindede kalacaksam mutlaka götürürüm
Takıntı olabiliyor bazılarında benim gibi

Benim abimin eşide böyle annesinde kendisine ait çarşafları varmış. Annemlere gelişmekte yanında getirir hep ablamlara giderken falan. Bizde biraz alınıyoruz sonuçta pis değiliz temiz çarşaflar koyuyoruz ama o getiriyo. Bizde takmıyoruz artık kendi bilir. Sende takma boşver.

Arkadaşlar bazı insanların alerjisi olabiliyor bende yanımda götürüyorum mesela

Kızmayın ya belkide obsesif rahatsızlıgı vardır aşırı titiz ve takıntılıdır. Gerçi bu kadar takıntılı bi insanın misafirlikte yatıya kalması da ayrı bi olay. Konu sizlik değil bence.

Bana zahmet vermemek için yapmış gibi geldi.Ama ben de bozulurdum.Çok titiz değilimdir ama otele yastık kılıfı,çarşaf,havlu götürüm.Mümkün mertebe başka yerde kalmayız.Çok nâdir kaldığımızda da hiç bir eve götürmedim.Zaten temizliğinden şüphe ettiğim evde kalmam.

Çok merak ettiğim bir şey var. Neden Türk kadınları temizlik obsesyonunu normal karşılıyor bu kadar... Net hastalık, tedavi edilmesi gereken bir durum. Misafirinizin yaptığı çok ayıp, ben olsam net belli ederdim tavrımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…