• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nevresim takımı alacaklara! fikirleriniz??

xchenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
314
1
116
İstanbul
kızlar begendiğim nevresim takımlarımı sizinle paylasıyorum.. 2 veya 3 tane almayı planlıyorum şimdilik.. ilerde zaten yine alırım acelesi yok.. sizler hangilerini beğendiniz?? burdaki kızların zevklerine güveniyorum..

$brielle MULTICOLORV3.webp$taç percale nevresim takımı.webp$kuponhomeciftkisiliknevresimtakimiarmoni2.webp$irya strong ranforce nevresim takımı.webp$hobby.webp$gold case ranforce nevresim takımı.webp$gold case ranforce nev.takımı.webp$first choice ranforce riella pembe.webpEki Görüntüle 657954 $first choice coral pembe.webp$days in colours.webp$days in colours nev.takımı.webp$yavruagzı multicolor nev.takımı.webp

Ben de 7., 12. ve 13.yü baya beğendim :) Markaları neydi acaba?

resmin üzerine geldiginde dosya adında hepsi markalarıyla yazıyo unutmamak için dosya adı olarak vermiştim.. yogunluk 7 ve 11 üzerinde olmuş bitmeden almak lazım..

Ben hepsini de beğendim.Hatta markaları ile kaydetmen süper olmuş ben de daha çok beğendiklerimi markasına göre arayabilirim.Size tek tavsiyem evlendikten sonra Taç markasının çarşafı lastikli olan nevresim takımını aldım.Süper pratik ve rahatlık.Biraz tuzlu ancak forumda bir arkadaş sarev markasınında lastikli olanları var dedi.Sizde lastiklileri tercih edebilirsiniz.

Ben hepsini de beğendim.Hatta markaları ile kaydetmen süper olmuş ben de daha çok beğendiklerimi markasına göre arayabilirim.Size tek tavsiyem evlendikten sonra Taç markasının çarşafı lastikli olan nevresim takımını aldım.Süper pratik ve rahatlık.Biraz tuzlu ancak forumda bir arkadaş sarev markasınında lastikli olanları var dedi.Sizde lastiklileri tercih edebilirsiniz.

evet arkadasım bende görmüştüm daha devam eder diye almadım sürekli yenileniyo zaten sitelerde birinde bulamazsan digerinde mutlaka var yeterki almak iste.. daha cok taç ve sarev düşünüyorum..

Lastikli çarşaf takımları için çok paralar vermeye gerek yok bence, birçok internet sitesinde taç veya sarev olmayan markaların çarşaf takımı var. araştırmak lazım :)

2, 4, 5, ve 6 cok guzel ceyizimede 6. Bayilarak aldim cok guzel hemen al :-) canim bence

Back
X