Transfer 9. Gün kan değerim

sslljjnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2024
62
7
1
28
Burda ne paylaşırsam paylaşayım hep linç yedim yok aynı konuyu açma yok bişeyler falan tekrar tekrar paylaşmadım sonrasında ama insan üzülüyor fikir almak istediği bi platformdan bu şekilde tepki alırken herneyse kızlar şu an gebe olduğumun haberini aldık 2 embriyo transfer edilmişti transfer 9. Gün değerim 95.1 çıktı 95 değer 9. Gün 2 embriyo için sizce iyi bir değer mi ? 2 gün sonra tekrar bakılacak artışa tabi ama şu anlık için bu değer normal mi sizce ?

Burda ne paylaşırsam paylaşayım hep linç yedim yok aynı konuyu açma yok bişeyler falan tekrar tekrar paylaşmadım sonrasında ama insan üzülüyor fikir almak istediği bi platformdan bu şekilde tepki alırken herneyse kızlar şu an gebe olduğumun haberini aldık 2 embriyo transfer edilmişti transfer 9. Gün değerim 95.1 çıktı 95 değer 9. Gün 2 embriyo için sizce iyi bir değer mi ? 2 gün sonra tekrar bakılacak artışa tabi ama şu anlık için bu değer normal mi sizce ?
Canım şuan pozitif önemli olan 2 gün sonra en az yüzde elli katlanması şimdiden tebrikler 😊 anlamadığım şu neden linçleniyosun ki bu platformun olayı merak ettiklerimi sorup fikir alışverişi yapmak değilmi

Merhaba. Hayirli olsun :) siz linclenmediniz ayni konu uzerinden devam etmeyip ayni soruyu 10 farkli topic acarak sordugunuz icin kurallara aykiri oldugundan uyarmislardi sizi.
Bence deger iyi onemli olan 2 kati artis göstermesi. Umarim saglikla artar:) tekrar tebrikler

Back
X