• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nevacolor 8.0 ve 8.3 demet akalın rengi yaptım..

zeyn klipteki saç rengini elde etmişsin.tebrik ederim...

Son düzenleme:
canım renklerin numaralarını verirsen çok daha ii olur çünkü her firma ürününe başka bi isim verio ama numaralar sabit kalıo.o nedenle numaralarla yardımcı olabilirim sana.oksidanlara gelince 20 volume yani % 6'lık oksidan genelde sabit kalmak istediğin renklerde kullanılır.mesela saçların 7 numaradır sen rengi koyulaştırmak yada açmak istemiosundur sadece tonunu değiştirmek istiosundur o zaman 20 volume oksidan kullanman daha doğru olur.yada saç platindir ve pigment kazandırmak istiosundur o zamanda 20 volume kullanabilirsin.ama eğer 8 yada 9 numaraya çıkmak istiyosan yani açmak istiyosan 30 volume doğru oksidandır.çünkü oksidanın minimum açma özelliği vardır.yani özetlemem gerekirse;10 volume 1-3-4 gibi renklere açık renklerden dönerken uygulanır.eğer rengin sabit kalmasını istersen 5-6-7 gibi o zaman 20 volume.eğer rengi açmak istersen o zaman 3o volume 8-9-10 gibi numaralarda.

çok sağol zeyn.
yani saçı açmak için 30 luk volume (%9 marketlerdeki) normal kalmak için de 6 lık.
benim dediğim renkler palette 9.5 ve 7.55..
bunu da değerlendirir sen cok sevinirim.
cok teşekkürler..

çok sağol zeyn.
yani saçı açmak için 30 luk volume (%9 marketlerdeki) normal kalmak için de 6 lık.
benim dediğim renkler palette 9.5 ve 7.55..
bunu da değerlendirir sen cok sevinirim.
cok teşekkürler..

canım biraz geç cevap verdim kusura bakma.bi kaç gündür girmedim siteye.şimdi hayatım gelelim saçlara :) şu an karamel olan saçlarının üzerine bu iki rengi karıştırıp uygularsan açık kumral ama dore ışıltılı hatta hafif bakıra çalan bi renk elde edersin.yani demet akalının saçlarına yakın hatta daha açık tonlarda bişi olur ve eminim güzelde olur.ama illaki kuşkuların varsa bi tutam saçına yetecek kadar karışım hazırlayıp saçına sür (1 parmak kalınlığında bi tutama) 40 dk beklet yıka kuruduktan sonra rengi seversen tüm saça uygula.eğer 30 volume le hazırlarsan daha açık,20 volume le hazırlarsan kumral ama bakıra çalan dore ışıltılar elde edersin.bana kalırsa boyayıda tüp boya şeklinde alıp istediğin oksidanla hazırlamak.metal olmayan bi kapta hazırlayıp fırça yardımıyla sürersen tam kuaför işi olur :34:

rica ederim yeterki güzel şeyler çıksın istediğiniz saçlara ulaşın.bana da bi dua edin.daha ne isterim :34:

zeyN cim herkese içtenlikle yardım etmişsin ben de bir şey rica edicem .Sinem Kobal ın saç rengini nasıl elde edebilirim acaba dipler koyu uçlara doğru açık sarılar falan anlamışsındır ne demek istediğimi :) boya olarak neva color kullanacağım eğer boya numaralarını da verirsen çok mutlu olurum teşekkürler...Not:Şu an saçım açık kumral bilgin olsun :)

zeyN cim herkese içtenlikle yardım etmişsin ben de bir şey rica edicem .Sinem Kobal ın saç rengini nasıl elde edebilirim acaba dipler koyu uçlara doğru açık sarılar falan anlamışsındır ne demek istediğimi :) boya olarak neva color kullanacağım eğer boya numaralarını da verirsen çok mutlu olurum teşekkürler...Not:Şu an saçım açık kumral bilgin olsun :)
canımcım sinem kobalın saçı bakır renge boyanıp ardından krepe balyaj ve önlerinede bi kaç paket atılarak yapılmış yani resimde gördüğüm o.sen açık kumral olan saçlarını önce neva 7.43 ile bakıra boyayıp,sonra saçlarının uçlarına krepe attıktan sonra kalan saçı orielle açacaksın.yıkadıktan sonrada önlerine istediğin kadar tutamları alıp yine orielle balyaj atacaksın.balyajları paket atarsan daha kolay olur çünkü orielin başka saçlara bulaşmasını istemeyiz.
orieli ise ister toz halde alıp 30 volume yani % 9'luk oksidanla mama kıvamında hazırla,istersende hazır boyaların süper açıcıları var onu kullan.bana sorarsan süper açıcılar senin için daha kolay ve güvenli olur.oda neva color'un 11.00
yalnız dikkat etmen gereken en önemli şey saçlarının uçlarını krepe yapıp tamamen tüm tutamları bitirdikten sonra açma işlemine geç ve kalan tutamları boyarken hızlı ol ki eşit oranda açılsınlar.hepsini bitirdikten sonra önlerine atacağın tutamlarıda hazırla yine öyle sür açıcıyı.

bide son olarak sarılar nerden başlasın istiyosan oraya kadar krepelerini it.mesela kulak hizasından başlasın istiyosan tutamlara ayırdığın saçın yarısını kulak hizana kadar krepele.
ölçü olarakta misal 3 parmak tutamlara ayırdığın saçın krepesi bittikten sonra açılacak saç tutamın miktarının yarısı kadar olsun.takıldığın bişey olursa yine sor öptüm :)

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=278860&d=1319543507

sevgili zeyn bende bu tonun bir ton daha koyusunu istiyorum saçlarım açık kumral boya tabi.
acaba hangi renkleri kullanmalıyım birde hangi marka

bilgilendirirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler....:3:

canım açık kumral rengin üzerine yazıyorum.aslında rengi görmeden bişey diyemem ama bu saçı yapman için neva color 11.00 ile 8.32 numaralı boyaları eşit oranda karıştırıp sürmen gerek ama kesin tutarmı dediğim gibi saçını görmeden bişey diyemem.çünkü bu verdiğim renklerin biri açıcı biri boya.en kolayı bunları dediğim gibi hazırla ve saçının bir tutamına uygula.arada bir kontrol edip renk istediğin tona geldiğinde yıka.en kolay ve zararsız deneme işlemi budur.sonra bana yine yaz ki ne oldu bileyim öptüm :)

canımcım sinem kobalın saçı bakır renge boyanıp ardından krepe balyaj ve önlerinede bi kaç paket atılarak yapılmış yani resimde gördüğüm o.sen açık kumral olan saçlarını önce neva 7.43 ile bakıra boyayıp,sonra saçlarının uçlarına krepe attıktan sonra kalan saçı orielle açacaksın.yıkadıktan sonrada önlerine istediğin kadar tutamları alıp yine orielle balyaj atacaksın.balyajları paket atarsan daha kolay olur çünkü orielin başka saçlara bulaşmasını istemeyiz.
orieli ise ister toz halde alıp 30 volume yani % 9'luk oksidanla mama kıvamında hazırla,istersende hazır boyaların süper açıcıları var onu kullan.bana sorarsan süper açıcılar senin için daha kolay ve güvenli olur.oda neva color'un 11.00
yalnız dikkat etmen gereken en önemli şey saçlarının uçlarını krepe yapıp tamamen tüm tutamları bitirdikten sonra açma işlemine geç ve kalan tutamları boyarken hızlı ol ki eşit oranda açılsınlar.hepsini bitirdikten sonra önlerine atacağın tutamlarıda hazırla yine öyle sür açıcıyı.

bide son olarak sarılar nerden başlasın istiyosan oraya kadar krepelerini it.mesela kulak hizasından başlasın istiyosan tutamlara ayırdığın saçın yarısını kulak hizana kadar krepele.
ölçü olarakta misal 3 parmak tutamlara ayırdığın saçın krepesi bittikten sonra açılacak saç tutamın miktarının yarısı kadar olsun.takıldığın bişey olursa yine sor öptüm :)

Ya ne güzel anlatmışsın öyle tüm ayrıntılarıyla çok çok çok teşekkür ediyorum.Sipariş verdim hemen boyaları mesajını okuduktan sonra yapınca da haber veririm sana nasıl olduğunu.Ama güzel olur eminim :) Yüzlerce teşekkürler sana öpüyorum...

Bir de şunu merak ediyorum orielle açtığımda sarı rengin tonu güzel olacak mı soluk sarı olsun istemiyorum çünkü :) resimdeki sarı tonunu istiyorum onlar boyayla mı yapıyorlar yoksa orielle mi acaba bütün balyajlar orielle mi yapılır yoksa hiç bilmiyorum yani :)

Tamam canım cevap yazmana gerek kalmadı neva 11.00 boya gibi açıcı bende öyle istiyordum tam. sorun yok yani boyaları bekleyeceğiz artık:)

canımm çok teşekkürler bizlerle bilgilerini paylaştığın için...

benim için en değerli ve önemli şey bilgidir... herşey için tşk ederim şu aralar yoğunum ama mutlaka denicem ve sana haber vericem...

son birşey daha sormak istiyorum ben hiç kendim boya yapmadım o eklenen sıvılar var değilmi ondan ne kadar kullanmam gerekiyor ...tsk ederim

son birşey daha sormak istiyorum ben hiç kendim boya yapmadım o eklenen sıvılar var değilmi ondan ne kadar kullanmam gerekiyor ...tsk ederim

canımcım çok rica ederim güzel bişey çıksın,sen aynaya bakınca mutlu ol ve bana dua et yeter :34: sıvılara gelince oksidanları eğer kutu boya siparişi verdiysen içinde mevcut.eğer tüp boya siparişi verdiysen onlarda bulunmuyo ayrıca alman gerekiyo öptüm

selam bende bi şey sormak istiyorum benim saçım şuan çikolata kahve ve senin rengine bayıldım saçımı senin rengine boyatmak istiyorum yıpratmadan nasıl açabilirim bi tarifin vardır mutlaka tşk
:16:

Back