- 22 Kasım 2018
- 4.114
- 11.429
Aynenn ya biz daha sonuna gelemedik izliyoruz :) ben de blutbadları çok seviyorum :)Ahh, Grimm. Çok güzel bir diziydi, zaman zaman özellikle sezon başlarında sarpa sarsa da hep toparladı ve çok güzel bitti.
Fantastik ve masalsı şeyler sevenlere öneri olsun. Ben Once Upon a Time artık bozmaya başladığında o masalsılığı ararken bulmuştum, ondan daha ciddi ama yine masallar var içinde. Sadece fairy tale değil. Ay izleyesim geldi tekrar en sevdiğim Fuchsbau ve Blutbad’ı.
Evet ücretli ama çok uçuk bir fiyat değilnetflixi çok duyuyorum. üyelik ücretli mi
outlanderTarih filmi öneriniz var mı?
Kesinlikle Savaş Zamanları. Gerçekten yaşanmış zaten. Çok sürükleyici. Ben çok beğenmiştim.Tarih filmi öneriniz var mı?
outlander
Teşekkür ederim bakacağım ikisinedeKesinlikle Savaş Zamanları. Gerçekten yaşanmış zaten. Çok sürükleyici. Ben çok beğenmiştim.
üye olmak için normal kendimiz sistemden mi üye oluyoruz yoksa aramak mı gerekiyor bilginiz var mıEvet ücretli ama çok uçuk bir fiyat değil
Bu dizinin senaristi sanirim yanlis hatirlamiyosam oda escinselmis o sebeple escinsel iliskiler daha on planda..çok özür dilerim ama şu sense8 beğennen ve öneren arkadaşlar nesini beğendiniz bu dizinin..9.bölümdeyim hala birşey anlamadım..anlamadığım gibi içim,dışıma çıktı....erkek erkeğe..kız kızı seksi izlemekten bu ne yahu
içim dışıma çıktı ya..merak ettim beğenenler neyini beğendi..onların görüp ,benim göremediğim ne...bu seks ilişkisinden başkaBu dizinin senaristi sanirim yanlis hatirlamiyosam oda escinselmis o sebeple escinsel iliskiler daha on planda..
Ben izleyip bitirdim ama oyle cok da etkisinde kalmadim vaouv dedirtmedi bana da..içim dışıma çıktı ya..merak ettim beğenenler neyini beğendi..onların görüp ,benim göremediğim ne...bu seks ilişkisinden başka