Popüler Konu netflix abonesi misiniz ? En iyi netflix dizileri, film tavsiyeleri

Netflix abonesi misiniz ?

• Ankete Katılan
    192
Kesinlikle birinci sırada:
Altered Carbon
La Casa Del Paper
13 Reasons Why
Black Mirror
Narcos
You
GirlBoss
Hakan'ı da izledim ama eh işte
Netflix'te olmayan ama beğendiğim bluetv ve puhu tv yayını 2 dizi de var harikalar: fi ve şahsiyet mutlaka bakın
Şimdi Sex Education ya da daha farklı bir şeye başlayayım diyorum

TEPEDEKİ EV
THE RAİN
ELİTE
DARK
BABY
LOST IN SPACE
%3
STRANGER THİNGS

ŞUAN İZLEDKLERİM SORUN CEVAPLAYIM HER TÜR İZLEDİM

The Kindergarten Teacher
Bu sene İstanbul film festivaline gelmişti, seçmedigim için aklım kalmıştı.
Yazını görünce bir hevesle baktım ama göremedim netflixte, neden olabilir?
Ayrıca this is us demiş arkadaşlar. Bende o da yok... Çok saçma değil mi ya

Allah Allah, bir zamanlar vardı. Sonradan vizyona girince belki kaldırmışlardır bilmiyorum canım. Vizyona girmesiyle mi alakalı diyeceğim ama Roma var, ilginç. Güzel filmdi, ben çok beğenmiştim. Maggie Gyllenhaal harikaydı.

Hakan muhafiz listemde baslamadik daha.. ben israr etsemde esim turk dizilerinden bi cacik olmaz diyip duruyo bende bi baslayalim sarmazsa birakiriz diyorum bakalim nezaman basliycaz merak ediyorum bu diziyii.
Hakan Muhafız’ı vaktiniz varsa izlenme sayılarını arttırmak için izleyin derim ben, zaten bölümler kısa çabuk biter. Daha çok izlendikçe daha iyi yapımlar çıkar umuduyla uzun vadeli plan olarak düşünün
Çok kötü değildi, çok iyi de değildi, orta halli bir diziydi ama bu uluslararası bir platformda ilkti.

This Is Us yoktu Netflix’te daha önce aradığımda ama yakın zamanda bakmadım eklenmiş mi diye. Bir de yakın zamanda izlediğim diziyi aradığımda kaldırılmıştı. Neden oluyor bilmiyorum ama bazen oluyor. Anlaşmaları falan bitiyor sanırım.

Gilmore girls, sherlock (dizi), la casa de papel, breaking bad, prison break, stranger things, masters of sex, sex education, you

Film olarak da çizgili pijamalı çocuk

en son you güzeldi dexter tadında. Russian doll u sevdim. Sex education da güzel. Heal var belgesel tadında.

Tepedeki Ev
Stranger Things
Lucifer
Black mirror
Narcos (yeni başlayacağım ben de)
Sabrina
La casa de papel
Çizgi dizi ya da anime severseniz birkaç tane önerebilirim.

Ben gecen yil bi dizi izliyodum kucuk cocuk ölmüs ama geri gelmisti bi kadin bulmus evine almisti komsusu cocugu polise teslim.etmesini soylemisti sonra kadin cinayete kurban gitmisti izleyenler varsa adini unuttum dizinin bu tarz diziler varsa ayrica tavsiye bekliyorum bu aralar sadece film izliyoruz

Dark, stranger things, sense8, sex education, the 100, maniac, bodyguard, bir milyon yen, parfume

Tepedeki evi öneriyorlar korku diye korkuyorum izlemeye :)

La case, black mirror, narcos izlemeyen kaldı mı? :)

Film önerisi veremiyorum pek film izlemiyoruz ama önerileri okuycam

O kadar çok izledik ki aklıma geldikçe yazıcam :) Narcos, Tepedeki Ev, Sex Education :d Grimm'i hala izliyoruz. ama ZNation mükemmeldiiii yeni sezonu bekliyoruz. Ha bi de Russian Doll

En beğenmediğim elite oldu fazla liseli ve abartılı. Ve fazla sex var o yaşta( liseli dizisi) gavurun memleketide olsa o kadar çivisinin çıktığını düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum :/

O kadar çok izledik ki aklıma geldikçe yazıcam :) Narcos, Tepedeki Ev, Sex Education :d Grimm'i hala izliyoruz. ama ZNation mükemmeldiiii yeni sezonu bekliyoruz. Ha bi de Russian Doll
Ahh, Grimm. Çok güzel bir diziydi, zaman zaman özellikle sezon başlarında sarpa sarsa da hep toparladı ve çok güzel bitti.

Fantastik ve masalsı şeyler sevenlere öneri olsun. Ben Once Upon a Time artık bozmaya başladığında o masalsılığı ararken bulmuştum, ondan daha ciddi ama yine masallar var içinde. Sadece fairy tale değil. Ay izleyesim geldi tekrar en sevdiğim Fuchsbau ve Blutbad’ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…