- 22 Mayıs 2020
- 269
- 159
- 28
Walking dead diziMerhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Hakan muhafizAhha bende bugün üye oldum dizi araştırıyodum süper oldu bu konu fantastik dizi önerisi olan varmı acaba ☺
Atiye için abone olduk bir daha vazgeçemedik.
Atiye
Bir başkadır
The walking dead (devam ediyorum)
midnight skyi izlemekten sirf yorumlardan dolayi vazgectim. 9 kere leylayi begenmediyseniz zevkinize guvenip izleyecegimBiz de aynen Atiye için..
Son zamanlarda 9 kere Leyla ve the midnight sky izledim Özellikle ikinci yazdığım filmi yerden yere vurmuşlar neredeyse ama ben çok.begendim
midnight skyi izlemekten sirf yorumlardan dolayi vazgectim. 9 kere leylayi begenmediyseniz zevkinize guvenip izleyecegim
tamam midnight sky i bi deneyeyim:)Midnight sky finali ve konusu hoşuma gitti, ama begenmeyenler çok
9 kere Leyla
İtiraf etmek gerekirse hiçbir filmi yarıda bırakmayanlar olarak bunu yarıda bıraktık,ertesi gün ben merak edip devam ettim Eşim merak bile etmedi (hala sonunda ne oldu falan diye sormuyor hatta) Ama bitirince onun da finalini beğendim konusu epey farklı geldi Eleştiriler de haksız değil çok daha iyisi bekleniyor o kadrodan, diyaloglar vs bazen çok basit sıkıcı gibiydi
Dün aksam izledim midnight sky, çok begendım, özellikle sonunu, cok güzel baglamıslarMidnight sky finali ve konusu hoşuma gitti, ama begenmeyenler çok
9 kere Leyla
İtiraf etmek gerekirse hiçbir filmi yarıda bırakmayanlar olarak bunu yarıda bıraktık,ertesi gün ben merak edip devam ettim Eşim merak bile etmedi (hala sonunda ne oldu falan diye sormuyor hatta) Ama bitirince onun da finalini beğendim konusu epey farklı geldi Eleştiriler de haksız değil çok daha iyisi bekleniyor o kadrodan, diyaloglar vs bazen çok basit sıkıcı gibiydi