- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sene İstanbul film festivaline gelmişti, seçmedigim için aklım kalmıştı.The Kindergarten Teacher
Bu sene İstanbul film festivaline gelmişti, seçmedigim için aklım kalmıştı.
Yazını görünce bir hevesle baktım ama göremedim netflixte, neden olabilir?
Ayrıca this is us demiş arkadaşlar. Bende o da yok... Çok saçma değil mi ya
Stranger things, sabrina , black mirror(dizi veesiyoonu)Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
O Blu Tv’de yeni sezon 5 Haziranda geliyor.Damızlık kızları çok beğendim çok başarılı ama uzun süredir yeni bölüm yok
Hakan Muhafız’ı vaktiniz varsa izlenme sayılarını arttırmak için izleyin derim ben, zaten bölümler kısa çabuk biter. Daha çok izlendikçe daha iyi yapımlar çıkar umuduyla uzun vadeli plan olarak düşününHakan muhafiz listemde baslamadik daha.. ben israr etsemde esim turk dizilerinden bi cacik olmaz diyip duruyo bende bi baslayalim sarmazsa birakiriz diyorum bakalim nezaman basliycaz merak ediyorum bu diziyii.
This Is Us yoktu Netflix’te daha önce aradığımda ama yakın zamanda bakmadım eklenmiş mi diye. Bir de yakın zamanda izlediğim diziyi aradığımda kaldırılmıştı. Neden oluyor bilmiyorum ama bazen oluyor. Anlaşmaları falan bitiyor sanırım.Bu sene İstanbul film festivaline gelmişti, seçmedigim için aklım kalmıştı.
Yazını görünce bir hevesle baktım ama göremedim netflixte, neden olabilir?
Ayrıca this is us demiş arkadaşlar. Bende o da yok... Çok saçma değil mi ya
Tam da yerinde bitti sezon amaen son you güzeldi dexter tadında. Russian doll u sevdim. Sex education da güzel. Heal var belgesel tadında.
Ahh, Grimm. Çok güzel bir diziydi, zaman zaman özellikle sezon başlarında sarpa sarsa da hep toparladı ve çok güzel bitti.O kadar çok izledik ki aklıma geldikçe yazıcam :) Narcos, Tepedeki Ev, Sex Education :d Grimm'i hala izliyoruz. ama ZNation mükemmeldiiii yeni sezonu bekliyoruz. Ha bi de Russian Doll