Popüler Konu netflix abonesi misiniz ? En iyi netflix dizileri, film tavsiyeleri

Netflix abonesi misiniz ?

• Ankete Katılan
    192
black mirror
her bölümü film tadında, herkesin izlemesi gerek diye düşünüyorum.. ben korkutucu ve gerçekçi buldum işlenen konuları. hepsinin neden olmasın? payı var...

house of cards
ters köşeleri çok iyi. herkes beğenmez büyük ihtimalle, ben yozlaşmış bir sistem nasıl güzel anlatılır ve politika kirliliğini güzel anlattığını düşünüyorum. ama sona doğru çok kötüleşti.
ilk iki sezon çok çok başarılı.

dark
dizinin kategorisi ne bakmadım şimdi bence fantastik, gerilim. dezavantajı almanca olması.

bu 3 u de meraklısına güzel :)
hiç biri pişman etmez.

Muhafız Hakan
Çok ön yargılıydım ama benim sevdiğim konu tarzında bir diziydi hoşuma gitti
İzlemediyseniz How i met your mother, tam bir efsanedir

Film olarak Into the Dark berbattı, izlemeyin vaktinize yazık :)

Black Mirror
Dark
La case de papel
Dogs of berlin
You
Shooter izlediklerim. Öneririm.

Not aldigim çok var inşallah izleyebilirim hepsini .

Peaky Blinders
La Casa De Papel
Dexter
Person of interest
Ozark
Mindhunter

Aklıma gelenler bunlar

Russian Doll’un yayinlanan sezonlarini izledim. Devam edecegi yonunde soylentiler var, tavsiye ederim yazilmadiysa.

Orange is the new black -eglenceliydi (lezbiyen iliskiler fazla dizide. Ancak ben oraya takilmadan hikayelere odaklanmaya calistim. Sevdim.)

You- tavsiye ederim

Black mirror- hep en sevdiklerimden oldu.

Yazilmadiysa benim su an basligi gorunce bunlar aklima geldi.

Organize işler sazan sarmalı da eklenmiş millet .zaten magazinden falan duymuşsunuzdur.ama ben pek beğenmedim.

Daredevil
Punisher sıralı olarak izleyin super .
Altered Carbon değişik bir dizi .
Film olarak Bird box izledim o da fena değildi
Dark süper
Sense
Bodyguard
Simdilik aklima gelenler bunlar
Tam bir netflix bağımlısıyım:KK66:)
Punisher bitti daredevila basladim bende:)

Merhaba ben uye olmak istedim fakat kart numarasini girdigimde kabul etmedi kartimi akbank neo karti banka karti yani

Bende La Case de Papel i izledim gayet akıcı ve güzel çok beğendim. Yeni sezon ne zaman bilginiz var mı ?
Acaba ne izlesem diye düşünüyorum şu an ?

X