Popüler Konu netflix abonesi misiniz ? En iyi netflix dizileri, film tavsiyeleri

Netflix abonesi misiniz ?

• Ankete Katılan
    192
ne black mirror ı ne de narcosu izledim hep 1.bölümde takılı kaldım . ama özellikle ozark ı dört gözle bekliyorum

Ama black mirror dizisinde bölümler birbiriyle bağlantılı değil. Her bölüm ve bölümlerdeki oyuncular farklı. İsterseniz 4. Bölümü izleyin sonra 2. Sezondan bir bölüm izleyin. Ben çok çok sevdiğim için yorum yapmak istedim, izlemenizi tavsiye ederim :)

Üyeyim evet 2 aydır izliyorum beğendiklerim şuanlık sıralaması bu şekilde;

La casa de papel gelsin artık yeni sezon ya
Sherlock son sezonu kaldı hepten bitirmeyeyim dedim
Glıtch heyecanla bekliyorum yeni sezonu
Tepedeki ev
Black mırror yarısı bitti.
Dark
Oyun
Stranger Things
Perfume
Klinik
Dogs of Berlın başındayım ama sanırım aklım başka dizilerde Eşim Narcosa başlattı bir de oda fena değil 3 bölüm izledikbu netflix illeti yüzünden hafta sonları dışarı çıkma isteğim azaldı

Son düzenleme:
Netflix hayatımın çok önemli bir parçası.
Bates Motel anne oğulun sıradışı bir ilişkisini anlatıyor mutlaka tavsiye ederim. O kadar çok dizi var ki hayran kaldığım.
Grace and Frankie eğlenceli bir dizi, shameless var şu an 6.sezonunu izliyorum. Listem kabarık paylaşırım daha..

Netflix hasstasıyım.

Narcos
The Last Kingdom
MİNDHUNTER
BLACK MIRROR

The End of The Fucking World
Perfume

ne black mirror ı ne de narcosu izledim hep 1.bölümde takılı kaldım . ama özellikle ozark ı dört gözle bekliyorum
Black mirrorın birinci bölümü azıcık tuhaf zaten ama keşke son sezonu unutsam da tekrar izlesem o derece. Ozark izledik. Eşim bayıldı ben daha nötrüm. Demekki dizi zevkiniz eşime benziyor. O çok fantastik, bilim kurgu sevmez. Polisiye ve gerilim seviyor.

Yarıda bıraktım sebepsiz yere Bates Motele gidip devam edeyim bari

-Black Mirror
-Sense 8
-Sabrina
-You
-Big Mouth
-Sex Education
-Russian Doll
-Hill House
-Bird Box (Film)
-La Casa De Papel

Öncelikle kendi yerli yapımımız olan
-Hakan Muhafız (izleyelim ve destekleyelim ki Türk yapımlarını böyle platformlarda daha çok görelim)
-You(oldukça popüler şu an ve çok akıcı)
-Savaş Zamanları( Ben çok çok beğendim)
-Dogs of Berlin (Akıcı ve güzel)
-Vıkıngs ( netflix yapımı değil ama var süper bir dizi)
-Perfume (boş vakitte güzel gidiyor ama ben sıkılarak izledim biraz)
-La Case de Papel ( yeni başladım gayet iyi)
-Alias Grace ( çok güzel bir dönem mini dizi)
-Marco Polo( izlenir gayet güzel dizi)

Ben şimdilik bunları izledim La Case de Papel e devam ediyorum.

1. bölümü bitirsem belki devamı gelirdi . biraz merak saldım bugün izlerim olmazsa.
klinik in konusu neydi tepedeki ev dikkatimi çok çekmişti ama korkunçtur diye izlemedim .
tam bir fanstastik ve bilim kurgucuyumdur . ozark tarzı dizi ve filmlere de tercihlerim arasında . l case da papel i izlediniz mi

Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Selam! Evet üyeliğim var. Dün gece izlediğim Black Mirror dizisinin interaktif filmi olan film çok iyidi. Filmin senaryosunu izlerken sen belirliyorsun beyin yakıyor Dizi olarak da en son You izledim çok güzeldi.

Öyle aman aman korkunç gelmedi bana hatta dram tarzıKorku hastasıyım o yüzden diğer yanlarını da görmüş olabilirimKlinik yine gerilim psikolojik bir film

La casa del papel izledim. Beğendim baya ama ölüp bitmedim. Biraz uzatmışlar gibi geldi bana ama unuttuğum İspanyolca için iyi oldu. Sense 8 sevdim ben, bir de kızım küçük olduğu için bir süredir ancak film izliyoruz pek dizi izleyemiyoruz. Bir tek one piece izliyoruz gibi bir şey o da netflix te değil ve anime.

sense 8 muhteşemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…