- 9 Eylül 2018
- 5.471
- 24.409
Esimde oyle soluyo iste bosa vakit harcariz bu diziyle diyo cokda iyi yorum yok aslinda ama iste merak ettim bende belki soyle bi bakarim baktim beni sarmadi bende izlemem birakirim.zamanını bence hiç boşa harcama izleyerek. Tabi zevk meselesi ama kısır görünümlü bir dizi...
Tabi bu inanın çok göreceli. Bu hafta Organize İşler 2 filmine gittik, nasıl oldu da 2 milyon gişe yaptı bu film anlayamadım. Film kesinlikle vasatın altında. Şu mısır gerginliği olmasa bu kadar popüler olurmuydu bilmem. Yorum yapan herkes muhteşem diyor ama komedi filminde gülmeyince ? ya sıkıntı bende ya da balon yorumlar
Ben genelde internet üzerinden izlerim yabancı dizilerimi türk dizisi hiç izlemem zaten. The walking dead netflixe gelince üye oluyum artık dedimBu kadar sektörün içinde olup nasıl bu kadar geç abone oldum diye üzüldüm. Türkiye'de yayın yapan paralı platformlara derler ya ;
diziler de filmlerde 100 basar ...
100 diyince aklıma geldi The 100 bunu da bitirdim fena değil. Şu anda Vikingleri izliyorum son sezona geldim...
Yerli yapım diyince bi tereddüt ettim amaOnce yerli yapimla baslayin The Protector onereyim mi
İyi olur, merakımız giderilir:)Belki bird box 2 çıkar :)
Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Merhaba,
Netflix aboneliğiniz var mı ? var ise beğendiğiniz dizi ve filmleri paylaşır mısınız ?
Netflix i aktif olarak kullanıyorum, sevdiğim çok fazla içerik var orphan Black, vikings, alianist, Hakan koruyucu, severek izlediğim dizileri.Merhaba,
Yeni sezonun tanıtımını yaptılar. Berlin de var tanıtımda.La Casa de Papel.... etkisinden hala kurtulamadigim iki kere izleyip bir kaç kez daha izleyip vermek istediği tüm mesajları kafamda toplamak istediğim tek dizi... 3cü sezonda Berlin bi şekilde gelmezse yapımcısına küseceğim tek dizi
Şiir gibi bir dizi, kitap gibi bir dizi.... kesinlikle izlenmesi gereken anlatmakla anlatılamayacak bir dizi...
Merhaba,