Nesi var? Anlıyamıyorum.

sana özel msg göndericektim ama msg sayım yetmedıgınden suan öyle bir imkanım yokmuş.vericeğin cevaplara ıhtıyacım var sanırım.bana dedıklerını aynen söyledim ona,bı afalladı dediğin gibi.fakat su anda öyle cok ustume gelıyor kı,öyle inatcı ki ne cevap verıcegımı bılmıyorum ona.ben malesef cok sınırlı bırıyım,anında kendımı haklıyken haksız duruma dusuruyorum cevaplarımla..dediğim gibi oldu; kısıtlamaları kaldırırım,ama benımkılerde kalkıcak dedım.olmaz öyle sey onlar karsı cins dedi.senın söylediğin cümleyi söyledim,yok ozaman bende eskıden senın ıcın sildiğim kız arkadaslarımı gerı eklerım muhabbetı yaptı..birde canımı acıtan yenı bır cok sey dogdu.o msg atmadıgı 20 ayrı gunumuzun 10 gunu gene o arkadasında kalmıs mesela..buna ragmen dedıgın gıbı alttan almaya calısıyorum.online oldugun zaman onun attıgı msgı aynen sana atmak ıstıyorum,fakat burdan da cok özel olucak dıye cekınıyorum neyse :/ müsaitsen ve yardımcı olursan cok sevınırım..

Son düzenleme:
ben şimdiden neden doyasıya eğlenip güzel vakit geçirmek varken hayatı zindan edelim ki bilgiçlik yapmış gibi olmadım inşallah...

uzun uzun yazman benım ıcın daha artı yönlü oldu,tesekkür ederim.sende haklısın,burdaki cogu yoruma verdıgım cevapta bu oldu fazla kısıtlamalar insanı boguyor,mutsuz edıyor bılıyorum.ama verdıgın örneğin 3/1ini yapmıyorum ben,inan.masum ve kucuk ısteklerdı benımkıler.buna ragmen duzeltmeye calısıcam.ama o yaptıgı buyuk hatayı nasıl duzeltır bılemıyorum.

Son düzenleme:

Sinir çoğu zaman insanı haksız duruma düşürür.
Ve karşındaki senin söylediğinden çok tavrına takılır unutma.
Kızları eklemesi senin için çok büyük sorun olur mu ?
Eğer olmazsa tamam ekle nasıl istiyorsan ben karışmıyorum artık senin hayatına, yanlış yapman beni kaybetmeyi göze almandır bunu unutma sadece de.
Bir yanlışını gördüğümde affetmeyeceğimi unutma ve onun haricinde istediğin gibi davran de.
Tabiki yardımcı olmak isterim.

Karsımdaki en sakin insanı bile sinir edicek güçte biri oldugundan,birde yapım müsait oldugundan kacınılmaz bir hal alıyor malesef.
Olur tabii,2 sene önce sildirdiğim haşır neşir oldugu kişilerdi.Ve olaya pazarlık gibi bakıyor.nasıl desem,zaten 1-0 hatalı olan o.iki kısıtlamayı reddetti.adil olalım,bende senın bana yaptıgın kısıtlamayı reddedicem diyorum.adam gelmiş,ozaman bende dıgerlerını eklerım dıyor gene etti 2-1.saçma bir örnek oldu ama,anlatamadım rahatsız oldugum durumu pek.
Kısıtlamaları savundum mesela ona,sevmiyorsun demek ki iki kücük seye gelemedin,yalana sığındın dedim."seviyorum diye mutlu olamicak mıyım?" dedi mesela.öyle cok savundu ki,kendisini o arkadasını.
Özelden cevapda veremiyorum malesef sana,100 msgı dolduramadım..

yani barıştınız mı ?

Canım barışma yolundayız,umarım artık mutlu olurum.ama sorun cıkarıyor biraz.zaten barıssakta,güvenimde darmadağın biliyorsunuz. :/

Son düzenleme:

Anladığımız onunla olmak istiyorsan o arkadaşını da kabul etmek zorundasın, en azından şimdilik.
Yakında olmuş olsanız belki senden ona fırsat bulamayacaktı.
Orada senin söylemen gereken bence, eğer yapamıyorsan yapamıyorum gelemiyorum kısıtlamalara diyecektin yalan söyleyerek güvenimi harcadın sence tekrar kazanabilecek misin olmalıydı ?
Şimdilik arkadaşı veya onunla ilgili bir şeye karışma derim ben, davranışlarını görüp sonra ona göre karar verirsin ama bu sırada çok yakın olma bence.

bende sakinliğimi koruyup öyle yapmaya çalıştım.tam düzeldi derken şifresini istedim ondan,tanımadıgım bir bayan arkadasıyla kötü olmasada uzun uzun hem komik hem gereksiz samimi sohpetlerini buldum.bi kaçını silmiş sanırım..büyütüyorum belki gene ama,biliyorsunuz kıskanclığıma engel olamıyorum.ve bu yuzden tam suanda gene ipleri koparma noktasındayız..neyse tekrar cok tesekkur edıyorum.bu sorunlar uzar gider,siz aldırmayın daha :)
bu arada buradan cevapliyim,yaşım 20.

Son düzenleme:

Sen bu şekilde yaptıkça onu ne kadar önemsediğini fark ediyor ama.
Bence ne şifre istemeliydin ne de karışmalı ki gayet umursamaz durabil.
En azından bir süre.

gerçi düzelmeye başlamış aranız, 3 yıldırda böyleyiz diyosun ama ben nacizane bi tavsiye vermek istedim sana,
3 yılı daha başlangıç sayacak kadar uzun süredir bi ilişkim var,
buna dayanarak söylüyorum,
sevgilin de sende birbirinizi bu kadar bunaltmayın..
hani demişsin ya 3 yıldır böyleydi ne değişti diye...
işte bunlar bu kadar yılın birikimleri gibi geldi bana..
özelliklede erkek karakteri bizden çok daha farklıdır,
biz yine anlayışlı olmaya çalışırız, izin vermedi vs diye,
ama onlar bunu kabullenemezler, kabullenmeye çalışsalar bile bi yerde patlar..
yada böyle yalanlar başlar..
ve güven tükenir..
güven olmayan ilişki ise inan ikinizde üzecek bi sona doğru gitmeye başlar..
bi erkek, erkek arkadaşlarına "kız arkadaşım izin vermedi de sizde kalamıyorum" diyebilir mi?
bence dese bile sen dedirtmemelisin..
ben şahsen nişanlıma bunu yapmazdım..
onu arkadaşlarının gözünde bu duruma düşürmezdim...
ne sen ondan izin al, ne o senden..
haber verin elbette, bencede iki insan hayatlarını paylaşıyosa, birbirlerinden haberdar olmalılar..
ama izin bambaşka bişey.
bi anne baba düşün, çocuğunu ne kadar kısıtlarsa, o çocuk o kadar yalana eğilimli olur.
buda böyle..
hem seni üzmek istemiyo, hem diğer taraftan yapmak istedikleri var..
bu durumda çıkar yol ya yalandır, ya seni kaybetmek..
bu ikisinden birine mecbur bırakma erkek arkadaşını derim ben canım
umarım mutlu olursunuz hep

Son düzenleme:
Canım barışma yolundayız,umarım artık mutlu olurum.ama sorun cıkarıyor biraz.zaten barıssakta,güvenimde darmadağın biliyorsunuz. :/

mutluluklar o zaman kısıtlamaları kaldrmşsn nslsa. yalan söylemez artk. güven vericektr bu sana :)

yalan söylemeye kendınız itmişsiniz.. karsınızdakı ınsanı suclamayın.. istediğiniz kişi olması için bu kadar çabalıyorsunuz.. sizin gözünüzdeki doğruya yakın bi insan olabilir ama unutmayın insan özü değişmez..evliliğe giden bu süreçte bırakın kısıtlamayı..tamamen kendi haline bırakın..sonradan göreceğiniz yüzünü, kişiliğini şimdiden öğrenin..
eğer sürekli istediğiniz gibi yaşamasını istediğiniz bi adam haline getirdiyseniz, üzgünüm siz adamın aslına değil suretine aşık olmuşsunuz..

Valla tatlım okurken ben daraldım..Yahu bende sevgilimle farklı şehirlerdeyim.. Bu ne kısıtlamadır böyle.. Ben diyorum sevgilime aşkım çık gez dolaş diye.. Gitsin kalsın arkadaşında bunun neresinde hata var. Yanlış olan ne ? Onu yalan söylemeye sen itmişsin.. İyi bile dayanmış sennki bence.. Tamam benimde sevgilimle aramda bazı kıskançlıklar oluyor olmuyor değil ama seninki biraz fazla olmuş canım..
Sevgilinn tavrınıda kesinlikle doğru bulmuorum yanlış olmasın.. Çok saçma davranmış.. tatlı dille bunu çözebilirdi ama o yanlış olanı tercih etmiş..

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum özellikle sana yazmak için girdim forumaa.
Aynı hataları bende yaptım 3.5 senelik ilişkimde ama yanlış yapmışım ve sende yanlış yoldasın...
3. senin sonunda artık bunaldı ve sevdiği halde vazgeçti aileside hatalarımı gördüğü için beni istemedi..
Bizde farklı şehirleerdeydik inanılmaz bunaltım aynı senin gibi senin yaşlarındaydım hayatımın merkezine almıştım.
yurttaki çoğu arkşlarının numarasını almıştım ulaşamadığımda onları arardım çocuklarda bunalmıştı benden...face msn tel faturaları herşeyi kontorülümdeydi..ne komik demi o bana her zaman ulaşırdı.Erkekler cocuk gibi çabuk sıkılır.veee 3 sendnin sonunda patladı artık...kötüydük ayrıldık çok öfkeliydim inanamadım 1 yıl zor durdum ama hiç aramadım...bunalttığım halde o seven adam geri göndü ayrılık bana da yaradı ders aldım hatalarımdan ve onsuz olamayacağımı.şimdi şükür mutluyuz kendi haline bırakıyorum bana karşıda sorumlu ve bende mantıklı düşünüyorum ,işi resmiyete dökmek için sabırsızlanıyoruz :)
Seviyorsan bence sende hatalarınla bir başbaşa kal ve düşün...

canım son durum ne bilmiyorum hepsini okumadım. yalnız sana inanamıyorum o bir insan tabi ki çevresi olacak kız arkadaşlarıyla mı takılsaydı? bütün erkekler hem cinslerinin yanında değişirler hepsinin yapısı böyle çocuk seni seviyor dile getiriyor daha ne istiyorsun aldattı mı seni ? bu kadar sıkmanın sebebi ne . bak daha geçen gün arkadaşımın iki buçuk yıllık ilişkisi bitti gerekçesi ne biliyor musun artık senden sıkıldım seni sevmiyorum dedi erkek arkadaşı fellik fellik kaçıyor kızdan . ve kız intihar etti zor kurtuldu. lütfen ama lütfen kaybetmeden önce anlayın şu koca bebeklerin kıymetini ara onu ve sevdiğini söyle neyin kaprisi bu neyin gururu. eğer gerçek! aşkı yaşamak istiyorsanız kalbinize gurur zincirini takmayın her insan sevilmek taktir görmek ister hele ki erkekler.. hiçbir erkeğin aşkı kaprisle kısıtlamayla büyümez seviyorsan daha dikkatli ol canım çok geç olabilir o soğumadan ısıt ilişkiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…