Erkek arakdaşlarınla konuşmana tamam derse, tamam dediği anda başlama konuşmaya da biraz bekle.
Ne oluyor diye bir şaşırsın ..
Normal ben sorun olunca bile bir çekiniyorum önce.
Böyle bir şeyden sonra.
Ama bir anda olmayacak zaten yavaş yavaş.
Ne demek umarım çok mutlu olursun.
ben şimdiden neden doyasıya eğlenip güzel vakit geçirmek varken hayatı zindan edelim ki bilgiçlik yapmış gibi olmadım inşallah...
sana özel msg göndericektim ama msg sayım yetmedıgınden suan öyle bir imkanım yokmuş.vericeğin cevaplara ıhtıyacım var sanırım.bana dedıklerını aynen söyledim ona,bı afalladı dediğin gibi.fakat su anda öyle cok ustume gelıyor kı,öyle inatcı ki ne cevap verıcegımı bılmıyorum ona.ben malesef cok sınırlı bırıyım,anında kendımı haklıyken haksız duruma dusuruyorum cevaplarımla..dediğim gibi oldu; kısıtlamaları kaldırırım,ama benımkılerde kalkıcak dedım.olmaz öyle sey onlar karsı cins dedi.senın söylediğin cümleyi söyledim,yok ozaman bende eskıden senın ıcın sildiğim kız arkadaslarımı gerı eklerım muhabbetı yaptı..birde canımı acıtan yenı bır cok sey dogdu.o msg atmadıgı 20 ayrı gunumuzun 10 gunu gene o arkadasında kalmıs mesela..buna ragmen dedıgın gıbı alttan almaya calısıyorum.online oldugun zaman onun attıgı msgı aynen sana atmak ıstıyorum,fakat burdan da cok özel olucak dıye cekınıyorum neyse :/ müsaitsen ve yardımcı olursan cok sevınırım..
Sinir çoğu zaman insanı haksız duruma düşürür.
Ve karşındaki senin söylediğinden çok tavrına takılır unutma.
Kızları eklemesi senin için çok büyük sorun olur mu ?
Eğer olmazsa tamam ekle nasıl istiyorsan ben karışmıyorum artık senin hayatına, yanlış yapman beni kaybetmeyi göze almandır bunu unutma sadece de.
Bir yanlışını gördüğümde affetmeyeceğimi unutma ve onun haricinde istediğin gibi davran de.
Tabiki yardımcı olmak isterim.
yani barıştınız mı ?
Karsımdaki en sakin insanı bile sinir edicek güçte biri oldugundan,birde yapım müsait oldugundan kacınılmaz bir hal alıyor malesef.
Olur tabii,2 sene önce sildirdiğim haşır neşir oldugu kişilerdi.Ve olaya pazarlık gibi bakıyor.nasıl desem,zaten 1-0 hatalı olan o.iki kısıtlamayı reddetti.adil olalım,bende senın bana yaptıgın kısıtlamayı reddedicem diyorum.adam gelmiş,ozaman bende dıgerlerını eklerım dıyor gene etti 2-1.saçma bir örnek oldu ama,anlatamadım rahatsız oldugum durumu pek.
Kısıtlamaları savundum mesela ona,sevmiyorsun demek ki iki kücük seye gelemedin,yalana sığındın dedim."seviyorum diye mutlu olamicak mıyım?" dedi mesela.öyle cok savundu ki,kendisini o arkadasını.
Özelden cevapda veremiyorum malesef sana,100 msgı dolduramadım..
Anladığımız onunla olmak istiyorsan o arkadaşını da kabul etmek zorundasın, en azından şimdilik.
Yakında olmuş olsanız belki senden ona fırsat bulamayacaktı.
Orada senin söylemen gereken bence, eğer yapamıyorsan yapamıyorum gelemiyorum kısıtlamalara diyecektin yalan söyleyerek güvenimi harcadın sence tekrar kazanabilecek misin olmalıydı ?
Şimdilik arkadaşı veya onunla ilgili bir şeye karışma derim ben, davranışlarını görüp sonra ona göre karar verirsin ama bu sırada çok yakın olma bence.
bende sakinliğimi koruyup öyle yapmaya çalıştım.tam düzeldi derken şifresini istedim ondan,tanımadıgım bir bayan arkadasıyla kötü olmasada uzun uzun hem komik hem gereksiz samimi sohpetlerini buldum.bi kaçını silmiş sanırım..büyütüyorum belki gene ama,biliyorsunuz kıskanclığıma engel olamıyorum.ve bu yuzden tam suanda gene ipleri koparma noktasındayız..neyse tekrar cok tesekkur edıyorum.bu sorunlar uzar gider,siz aldırmayın daha :)
bu arada buradan cevapliyim,yaşım 20.
Canım barışma yolundayız,umarım artık mutlu olurum.ama sorun cıkarıyor biraz.zaten barıssakta,güvenimde darmadağın biliyorsunuz. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?