Nesi var? Anlıyamıyorum.

Bir gelişme var mı bilmiyorum ama kesinlikle arama derim.
Aradığın anda nasıl olsa her şeyi affedere dönüşecek olay.
Sonuçta yalan söylemiş değil mi?
Haklı bir nedeni olsun veya olmasın.
Kısıtlamalara gelince bu ilişkiden ilişkiye değişebilir ama bence söyleniş tarzı çok önemli.
Oraya gitmen yasak demek yerine rahatsız olduğunu hissettirmek daha doğru.
Nasıl bu şekle geldiğimizi bilemiyorum ama biz her konuda birbirimize danışırız.
Gerek bir yere gitmek olsun, gerek alınacak bir karar.
Hatta maddi konularda bile.
Mutlaka anlatır.
Şu şekilde yaptım diye.
Ama yasak diyerek değil.
Benim neden rahatsız olacağımı bilerek, bilememe ihtimaline karşılık da sohbet ederken sorarak.

Siz bu ilişkiye bu şekilde alıştıktan sonra farklı bir hale dönüştürmek aslında ikinizi de rahatsız edebilir.
Hiç bir zaman rahatsız olduğunu söylemedi erkek arkadaşım ama ben acaba dedim abartıyor muyum.
Bir ara karışmayayım dedim.
Sen bana niye karışmıyorsun beni takmıyor musun, eskisi gibi sevmiyor musun demişti.
Eğer barışırsanız konuşun ve karışmama kararı alın bakalım ne kadar dayanabilecek bu duruma.

Anladım.hayır bir gelişme yok malesef.cogu kez aramamak ıcın kendımı zor tuttum halende tutuyorum 20 gun olucak nerdeyse.bakalım..bende dedıklerınden korkuyorum bu yuzden atmiyacağım.tesekkurler yorumun ıcın

Anladım.hayır bir gelişme yok malesef.cogu kez aramamak ıcın kendımı zor tuttum halende tutuyorum 20 gun olucak nerdeyse.bakalım..bende dedıklerınden korkuyorum bu yuzden atmiyacağım.tesekkurler yorumun ıcın

Eğer böyle bir olay için aramayacaksa bırak aramasın.
Tamam aynı şehirde olsanız bazı şeyleri beraber yapsanız anlarım karışma derim ama genellikle ne kadar karşı çıkılsa da ben bazı şeylere karışılması ve karşılıklı dikkat edilmesi gerekildiğini düşünüyorum.
Mesafe olduğunda fedakarlıklar daha fazla olmalı ve seni haksız bulmuyorum.
sonuçta tek taraflı değildi ki bu o da sana karışıyordu.

Evet,ve dediğim gibi etrafımda bu kısıtlamaların on katı fazlasını hıc sıkayet etmeden yapan erkeklerı tanıyorum.dogru demıyorum,ama benımkısıde yanlıs değildi.Ha söyle bir durum var erkek arkadasım bana asla su kız arkadasında kalmıcaksın,su kızla gorusmıceksın demedı.ya da suraya gıdemezsın,su saate evde olcaksın dıye sınırda koymadı.cunku zaten aılem sebebıyle benımde bellı bır ev sınırım var.o yalnızca karsı cınsten bır kac taktıgı ınsanı sıldırdı.
Ama neyse ne,dedıgım gıbı benım agırıma gıden bu degıl.20 gun gecmesıne ragmen dedıgın gıbı halen aramaması,o gunku yalanları..vb.:)

Anlıyorum asıl olay başka tarafa gitmiş artık.
Sorun kısıtlamalardan çıkmış.
Eğer ararsa umarım asıl hatasını anlayarak arar ve özür diler ve çok mutlu olursunuz.
Ama aramazsa sıkma canını.
Bir şey olmuyorsa ya olmaması gerektiğindendir ya da daha iyisi olacağından unutma.

Haklısın canım.inşallah arar,cünkü her ne olursa olsun cok özledim.ve elimden beklemekten baska birsey gelmiyor..
teşekkür ederim :)

İlişkilerde fedakarlıklar,kısıtlamalar elbet olur ancak sen çok abartmışsın
ev telefonundan,ablandan çaldır vs ne demek bana çok saçma geldi bu daha çok erkek arkadaşına güvensizliğinden kaynaklanıyor..
Sevgilin kesinlikle hatalı yalan söylemiş ne olursa olsun yalan söylememeliydi
ama şöyle birşeyde var ki sende suçsuz değilsin onu çok sıkarak yalana yönlendirmişsin..
Kesinlikle arama önce ilk adımı o atmalı onun hatası daha büyük..Ama sende hatanı farkına varmalısın,eğer olurda barışırsanız biraz daha esnek olabilirsin..
Evden çaldırmasa da olur mesela :)

Bizimle de paylaş olur mu bir gelişme olursa, merak ederim.
tabi ki,umarım olurda yazarım :)

Zaten eger barısırsak,bukadar abartmicağım :)
"beni üzen şey, bana yalan söylemiş olması değil, artık ona bir daha inanmayacak olmam." ve inanın aynı sehırde olsak böyle kısıtlamalara basvurmazdım.ayrı sehırlerdeyız ve sonucta o bır erkek.güvensizlikten ziyade kıskanıyorum elimde olmadan.
İşin kötüsüde hatasını anlicağından süpheliyim..su zamana kadar anlamayan adamı ne tetiklicek ki? ve her gecen gun bana daha da cok koyuyor.sevmiyormu süphesine bile kapılıyorum.kırılan yalan söylenen kısı ben olmama ragmen bukadar özleyip,msg atsam mı dıye kendımı yerken..onda tık yok.
ve diyelim ki aradı beni,barışıcaz evet.olan su onsuz gecen zamanlar olcak neyse hayırlısı bakalım :)

Son düzenleme:
helincim ben de bu zamana kadarki kısıtlamalarınızı fazla buldum doğrusu. benim de sözlümle aramda uzun bi mesafe var maalesef. ama ben ona yasak koymadım hiç. geç vakitlerde dışarda olmasından rahatsız olurum ve ona bu durumdan hoşlanmadığımı söylerim. o da bu duruma dikkat eder. ama evden çaldır demen bence çok küçük düşürücü. üstelik bi çözüm de değil. istese evden çaldırdıktan 10 dk sonra dışarı çıkabilir. her saat başı çaldır demiyorsan tabi :) ister bu çocukla olsun ister bi başkasıyla bence bu kadar kısıtlama yapmaktan vazgeç.
arama konusuna gelince elbette onun aramasını beklemelisin. sana yalan söylemesi büyük ayıp. bitti ye karşılık sadece peki demesi ise bi bayan için çok üzücü. o yüzden sen aramamalısın.
ama şunu da söylemeden geçemicem sana son attığı mesaja cevap verseymişsin keşke. ben sevdiğim insana seni çok seviyorum desem o karşılığında cevap yazmasa sanırım bende aramazdım

kendinde demişsin başta erkekler çok sıkmaya gelmez die ben sevglime 10da evde olcaksın desem afedersn bana bi tarafıyla güler ki arkadşnda kalma ztn diyemem haz etmesemde ztn kalmasnda ne gibi bi sakınca olabilrki sanki kızın yanında kalıyor. onu sadece bana sağlam pabuç olmayan bi arkadşm için o söylemşti diğerlerine oda karşmaz. bunları kızlara desen bunalır erkek napsn seviosan msj at ama kısıtlamalarıda kaldır derim çnkü barışsanızda bunlarla yürümesi zor şimdi bunalan yine bunalır. tabi sen bilirsn ama ben birini seviosam illaki son kez söylerm içimde kalmasın diyee...

peki kıskanmıyormusun? yada rahatsız oldugunu belırttıgınde erken donuyormu kendısı eve? :/ bılemıyorum olay eve gec gırmekten cok o arkadası aslında.
beklemek gercekten cok zor..son attıgı msga gelince; cevap vermem ımkansızdı.bır gun once ben ona tam 150tane msg atmıstım dedıgım gıbı.telefonunu kapatıp eve sabah 4de dondugu gece..ve bana sabah sadece "ben böyle kısıtlamalara gelemıyorum"la baslayan max. 3cumlelık msgını attı.ne özür ne pısmanlık..nasıl uzulup agladıgımı bıldıgı halde.bırde bu acıdan dusunursen sanırım sende bana hak vericeksin.

ama bu kişiden kişiye değişir aslında,erkek arkadasım 3 yıldır kabul edıyordu bu saat durumunu.tabıkı özel durumlarda ızın verıyordum ama genelleme olarak 10du.kalmasındaki sakıncayıda söyledım dıger msglarımda. tutupta ayda bir kalsa agzımı acmazdım,ama haftada 2 kez mutlaka kalıyordu.ne zaman kalsa bambaska bırıyle konusuyor oluyordum.arkadasından donuncede aynı sekılde sankı doldurulmus gıbı bana degısık sözler,konular acıyordu.sız olsanız rahatsız olmazmıydınız?:/ örneğin kendisi sıgara ıcmeyen bır ınsansa,onun yanında ıcıyordu."sıkıldım öylesıne 2tane ya" falan diye.ama genede haksızım demıyorum,bıraz abartmıs olabılırım asla kalmıcaksın dıyerek.ama o da asla haklı değil bence.
cok sevıyorum,ama msg atsam elıme gecıcek bırsey yok.gecen 20gunle,o acılarımla kalıcam.ve kım bılır belkı hep yalan söylicek..nasıl inanıcam tekrar? cok zor.

Son düzenleme:
ama bu kişiden kişiye değişir aslında,erkek arkadasım 3 yıldır kabul edıyordu bu saat durumunu.tabıkı özel durumlarda ızın verıyordum ama genelleme olarak 10du.kalmasındaki sakıncayıda söyledım dıger msglarımda. tutupta ayda bir kalsa agzımı acmazdım,ama haftada 2 kez mutlaka kalıyordu.ne zaman kalsa bambaska bırıyle konusuyor oluyordum.arkadasından donuncede aynı sekılde sankı doldurulmus gıbı bana degısık sözler,konular acıyordu.sız olsanız rahatsız olmazmıydınız?:/ örneğin kendisi sıgara ıcmeyen bır ınsansa,onun yanında ıcıyordu."sıkıldım öylesıne 2tane ya" falan diye.ama genede haksızım demıyorum,bıraz abartmıs olabılırım asla kalmıcaksın dıyerek.ama o da asla haklı değil bence.
cok sevıyorum,ama msg atsam elıme gecıcek bırsey yok.gecen 20gunle,o acılarımla kalıcam.ve kım bılır belkı hep yalan söylicek..nasıl inanıcam tekrar? cok zor.

ben de anneme arkadşımda kalcam diyorumm gece çıkarken ama mecbur hissetiğim için o bana iizn verse böyle bşy söylemek zorunda olmcamki cnm. seninkide mecbur hissetmiş kendini ben olsam trip yapardm ama uzatmazdm. ztn bni bi korkuttu sürekli ayrlcam diodm önceden bidaha dersen bni göremezsn dedi ayrılık kelimesi ağzmdan çkamıo. o da bana çok kızıo bi kere eskişehre gittm arkadaşlarmla sonradan söyledm ama ayrılıga kdr varmıo konuu merak etme sen evlenince yaparsın bunlarıı sevgiliyken bari abartma böyle ben öyle düşünüyorum nslsa ilerde hepsini getiricem burnndan diee. seviosun msj at cevap verip vermemek ona kalmş. gece uyurken içimde bşy kalmadı söylesemi söylemesmmi dediğn önemlii bak o öyle yapmş msj atmş sana. bugne kdr bütn arkadşlarmaa konuda çok kötü şeyler dayak vs. fln yoksaa seviosan at canım bilsn demişimdirr sevenlern ayrı kalmasna dayanamıyorumm :/

benimde aileme zorunlu kaldıgım ıcın yalan söyledıgım durumlar oldu,ama hepsı onun ıcındı mesela.onun yapma dediği birşeyi yapıp yalan söylemedim hiç.ben benı o gun salak yerıne koymasına bozuldum.10tane yalan soyluyor bari telefonu kapatma bana suc atıp.o an söyle yalandı özür dilerim diye.ozaman buyutmezdım bukadar bende.
yani canım anlicağın olay o yalandan cok,bana yasattıgı acıları bılmesıne ragmen bi özür yerine o incitici çirkin msgı atması.ve sımdı susması.
yoksa bende coktan senın dedıgın gıbı msg atmıstım ona.halen daha atmak ıstıyorum,ama korkusu kalmıcak artık.ne yapsam barışır benımle,dedıklerını yapmak zorunda degılım dıyıcek saygısı kalmıcak :/
inan ben daha cok dayanamıyorum ama elim kolum bağlı,tesekkurler yorumun ıcın :)

elbette kıskanıyorum. ama bu yüzden sürekli onu kısıtlayamam ki. benim rahatsız olduğumu bildiği için dışarı çıktığında bile sürekli bana mesaj atar, benle ilgilenir yani. içim rahat olur o yüzden. fazla geç kalmadan da mümkün olduğunca erken döner eve. ama yasak kelimesi bence çok abartı. zaten yasak dedikçe bence sen o arkadaşını daha cazip hale getirmişsin sevgilinin gözünde. onu yapmak yerine arkadaşında kalmasını normal karşılayıp o gece onunla mesajlaşabilirdin veya mesajı sevmiyorsa ara sıra arardın. ve arkadaşına sevgilinin hayatında ondan daha çok yer kapladığın mesajını verirdin.

mesaja cevap kısmında söylediklerine katılıyorum. onlarca mesaja karşılık 3 cümle yazması çok kırıcı. ama siz konuşursanız tekrar, bence son mesajına cevap vermediğin için aramadığını söyleme ihtimali yüksek. ben o yüzden keşke arasaydın dedim sana..

bende bi kere ayrılmştm hatta o benden ayrıldı ama ben msj attm özledm diee. cvp verdi o da öyle saygısızlk fln farklı bşy olmadıı hatta herşey daha güzel değerimi anlamş ben atcaktım ztn fln dedi :)

eger barısırsak,dediklerinizi denicem.o dısardayken kendı kendımı yesemde,suan kı halımden daha ıyı olucagım kesın.peki ona tekrar nasıl inanıcam? bu konuda okadar kötüyüm ki.böylesine kolayca yalan söyleyip utanmayan bir adamın bır daha baska bır konuda yalan söylemiceğini nerden bılıcem? guvenım darmadağın :/

ben mi aramalıyım diyorsunuz? cok istiyorum konusmak,ama diyicek bir lafım yok ki ona.aradıgım zaman dahada cok sımarıcak dıye dusunuyorum..

bence öncelikle düşünmen gereken şey zaten bu. ona inancın ve güvenin ne kadar? yaşadığınız tatsızlık sende bi tahribat yarattı muhakkak. ama bunun boyutu ne? zaten kıskanç ve baskı yapan bi karaktersin ( aslan burcu musun merak ettim :) ) üstüne bu güvensizlik eklenirse daha da kötü olabilir olaylar. o yüzden bence önce kendi güvenini tart. keşke bu durumda erkek arkadaşın tekrar güvenini kazanmak için uğraşşa..

ben mi aramalıyım konusu ise bence ince bi çizgi. eğer ararsan söylediği yalanı hazmetmiş, ayrılığa sadece peki demiş olmasını kabullenmiş olacaksın. ama aramazsan o da aramazsa sevdiğin insanı kaybetmiş olacaksın. ama böylesi haksızken seni arayıp özür dilemeyen bi adamın sevgisini de yeniden gözden geçir derim ben.

bi de bi türlü söyleyemedim hep aklımda, kaç yaşında bilmiyorum ama sevgilin bir başkasının etkisi altında fazlaca kalıyor anladığım kadarıyla. bu evlilik hayatında ciddi sorunlar yaratabilir sana. arkadaşının bu kadar ağzına bakan bi erkek, ailesinden nasıl etkilenir allah bilir. bence bu huyunu ve yalan söylemesini, sonrasında sana tavırlarını baştan bi değerlendir. ve gerçekten onla hayatını geçirmek istiyor musun bir düşün canım.

Dediğim gibi 3yıldır beraberiz.Güven olmasa bukadar ileri gitmezdi haliyle..2 sene önce gene buna benzer bi tatsızlık yaşamıştık.ama o zaman gönlümü almak ıcın cok cabalamıstı.güvenim suankinden daha kötüydü aslında,lakin düzeltmişti.fakat simdi cabayı ne o yapıyor,nede yapsa ben düzelebilirmiyim bilmiyorum..
Onu tanıyamıyorum suan.nedesem,nasıl yorumlasam yalan olur.suana coktan arayıp yalvarmıs olması gerekıyordu mesela..halen kendını nasıl haklı gorebılıyor aklım almıyo.yok canım ikizler burcuyum ben :) oda balık mesela.asla anlasamıyacak burclarmısız.

dediklerine aynen katılıyorum..aramaya yüzüm yok. nasıl ve neden aramadıgını dusunmeyede cesaretim yok.her gecen gun daha da kotu oluyorum.zaman geçtikçe,dahada cok koyuyor.kendisi 21 yasında.aklımdan senın söyledıklerınde gecıyor evet ama gercekten onu cok sevıyorum.bu yuzden son sordugun soruya evet'den baska cevap bulamıyorum suan

Son düzenleme:
anlamayacak bir şey yok ; güvenmiyorsunuz birbirinize...
farklı şehirlerde farklı hayatlar yaşanabileceğini kabul etmemişsiniz ki ... yapacak birşey yok...

size demiş bitti dersen biter diye ; bitti demişsiniz... üstüne sevgisini de söylemiş ; susmuşsunuz...
ne bekliyorsunuz ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…