sen çok abartmışsın ama çocuğun tek samimi olduğu arkadaşına kısıtlama getirmişsin. Sevgilinin hayatındaki kişileri sevmeyebilirsin ama onlara sevgilin için saygı duymak zorundasın. arkadaşlıkları ne zaman başladı bilmiyorum ama belki sen yokken o vardı.
ama sil demedimki,yalnizca kalmasini istemedim.inan mantikli sebebimde var soyledim ona.o arkadasina ne zaman gitse degisiyr,soguk davranislar,ondan beklemedigim cumleler,tavirlar.
peki sen arkadaşına gittiğin zaman değişiyosun dedin mi? benimde bir arkadaşım vardı samimi bu erkek arkadaşıyla sorunlarını bana anlatıp yorum yapmamı yol göstermemi isterdi bende ikisininbirbirine uygun olmadığını hem kendisi hem ona yazık olacağını söylerdim sonuçta ben arkadaşımın iyiliğini isterim, maalesefki dediğim oldu ve hem maddi hem manevi anlamda ikiside zora girdi ayrıldı. demek istediğim erkek arkadaşın aranızdaki sorunlardan bahsediyosa arkadaşına da yorum hakkı doğar ee bir yerde sorunlarınızı anlattıkça kendisi de dolduruşa geliyo öyle olnca da tam bilemem ama arkadaşı kötü görünüyo.
bu kadar kisitlamaya kim dayanabilir bence de cok abartmissin inan benim icim daraldi okurken gerildim
okurken benim içim daraldı düşün yani çocuğu.. ya kadın yada erkek farketmez karşındakini bukadar kısıtlar,kurallara boğarsan,,onu yalan söylmeye mecbur edersin. oraya gtmeni yasaklıyorum,asla gidemezsn,nerdeydin,napıodun,,hımmm orda olamazsın,busaatte bunu yapamazsın die ardıardına sorular sorarsan bayarsın tabiki... bak bi insan yanlış bişi yapcaksa yapcaktr onu kontrol altında tutarak yapamazsn,, yapacak adam eve kitlesende yapar,,yapmayacak adamda amerikaya gtse yapmaz,,,,,oyüzden bikere içini ferah tut... ayrıca kendimden örnek verim,,ünide okurken yurtta kalıoduk giriş saati 7'ydi...Allahım ölürdük bi konsere sinemaya gidelim akşam gözümün camdan dışarı düşerdi,,binbir yalan bahane kaçamak giderdik..sonra eve çıktk 3yıl kendi evimizde kaldık, akşam sekizden sonra dışarı çıkmamız 4-5i geçmez... yasaklar herzamn insana tatlı gelir,bişi var zannedersin,,yasakladığın şeyi karşıdakinin aklına sen düşürmüş olursun... ayrıca bu adam sen hayatında yokken bu arkadaşına gidip kalmıyo muydu sen hayatındasın die nie eski alışkanlığından vazgeçsin.. ayrıca yanlış şeyler sadece saat 10dan sonra,yada arkadaşının evnde yapılmaz,,gündüzde yapılır,başka biyerdede....
okudukça hakkaten ben bile darlandım ama! aynı zamanda bizde bikaç yıl önce böyleydik ne kadar saçmalamadığımızı birkez daha görmüş oldum. gerçi eğer ben kısıtlanmasaydım onu kısıtlamazdım o yaptı diye yapıyodum bişeyleri. ama o pek takmadığından ve bildiğini okuduğundan çıldırmamla kalıyodum he şunuda söylim sonrasında özür dilemesi hiçbi işe yaramıyo emin ol çünkü alışkanlık haline gelio yapıp yapıp özür dilemek. şimdiyse tabiki öyle kısıtlamaymış falan yok aksine o zamanlar ne kadar saçmalamışız deriz hatta. yani madem seviyosun bi msj atsa bişiyler yapsa barışıcaksın belli oturup konuşun iki mantıklı birey gibi. bu çocukca kısıtlamaları bırakın yaşama alanı yaratın birbirinize emin ol böyle daha mutlu olursunuzbirden zor gelir ama yavaş yavaş değiştirin bişeyleri kendinizi üzmeye değmediğini görceksiniz. yanlız ben bişeye takıldım sen onun yerinde olsan sana gelip birileri bişiyler anlatsa etse sevgiline niye hala bişeyler yaşamadık der miydin? yani başkalarının fikirlerinden düşüncelerinden bu kadar etkilenebilen biriyse ilerde de sorun olabilir.:44:
ben siz abartmışsınız demicem çünkü ikiniz de abartmışsınızevden çaldırıp kontrol etmek ne demek ?yada onun face den arkadaşlarını sildirmesi nasıl bi olay:44: birde 3 yıldır birlikteymişsiniz siz birbirinize hiç mi güvenmiyosunuz? benimde 5 aylık bi ilişkim var başka şehirde.. bende gece 12den sonra evden çıkmasını falan hoş karşılamıyorum ama dikkat edin hoş karşılamıyorum dedim ortada bi yasak yok o yüzden çıksa bile sölüyor çünkü yalan sölemesi gerekmiyor. bence baskının olduğu heryerde yalan vardır. o yüzden kızmayın niye bana yalan söledi diye
peki simdi napmaliyim? her ne olursa olsun bana ogun onlarca yalan soyledi ve tum gece aglamama merakdan olmeme sebep oldu.soncunda bi ozur bile dilemedi.bitti..15gun oldu buna ragmen ses yok.cok kotuyum artik.ben yazamam yani ogun zaten 150msg atmisim adam 1msgla gelemiyprum boyle seylere artik demis okadar..
aticagindan supheliyim artik cok korkuyorum.max. 1hafta surerdi.haksiz olmasina ragmen bittigini kabullenip ozurdilemiyor.benimde yazicak birseyim yok.kaldim oyle saskinimyapcak bişi yok bekleyin bence çünkü karşı taraf bunalmış belli.. ama 3 yıllık ilişki 'bitti' diyip 'peki' demekle bitmez benceelbet msj atar ama ona süre tanıyın üstüne gidip msj atmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?