Erkek arakdaşlarınla konuşmana tamam derse, tamam dediği anda başlama konuşmaya da biraz bekle.
Ne oluyor diye bir şaşırsın ..
Normal ben sorun olunca bile bir çekiniyorum önce.
Böyle bir şeyden sonra.
Ama bir anda olmayacak zaten yavaş yavaş.
Ne demek umarım çok mutlu olursun.
sana özel msg göndericektim ama msg sayım yetmedıgınden suan öyle bir imkanım yokmuş.vericeğin cevaplara ıhtıyacım var sanırım.bana dedıklerını aynen söyledim ona,bı afalladı dediğin gibi.fakat su anda öyle cok ustume gelıyor kı,öyle inatcı ki ne cevap verıcegımı bılmıyorum ona.ben malesef cok sınırlı bırıyım,anında kendımı haklıyken haksız duruma dusuruyorum cevaplarımla..dediğim gibi oldu; kısıtlamaları kaldırırım,ama benımkılerde kalkıcak dedım.olmaz öyle sey onlar karsı cins dedi.senın söylediğin cümleyi söyledim,yok ozaman bende eskıden senın ıcın sildiğim kız arkadaslarımı gerı eklerım muhabbetı yaptı..birde canımı acıtan yenı bır cok sey dogdu.o msg atmadıgı 20 ayrı gunumuzun 10 gunu gene o arkadasında kalmıs mesela..buna ragmen dedıgın gıbı alttan almaya calısıyorum.online oldugun zaman onun attıgı msgı aynen sana atmak ıstıyorum,fakat burdan da cok özel olucak dıye cekınıyorum neyse :/ müsaitsen ve yardımcı olursan cok sevınırım..
Son düzenleme: