Bir gelişme var mı bilmiyorum ama kesinlikle arama derim.
Aradığın anda nasıl olsa her şeyi affedere dönüşecek olay.
Sonuçta yalan söylemiş değil mi?
Haklı bir nedeni olsun veya olmasın.
Kısıtlamalara gelince bu ilişkiden ilişkiye değişebilir ama bence söyleniş tarzı çok önemli.
Oraya gitmen yasak demek yerine rahatsız olduğunu hissettirmek daha doğru.
Nasıl bu şekle geldiğimizi bilemiyorum ama biz her konuda birbirimize danışırız.
Gerek bir yere gitmek olsun, gerek alınacak bir karar.
Hatta maddi konularda bile.
Mutlaka anlatır.
Şu şekilde yaptım diye.
Ama yasak diyerek değil.
Benim neden rahatsız olacağımı bilerek, bilememe ihtimaline karşılık da sohbet ederken sorarak.
Siz bu ilişkiye bu şekilde alıştıktan sonra farklı bir hale dönüştürmek aslında ikinizi de rahatsız edebilir.
Hiç bir zaman rahatsız olduğunu söylemedi erkek arkadaşım ama ben acaba dedim abartıyor muyum.
Bir ara karışmayayım dedim.
Sen bana niye karışmıyorsun beni takmıyor musun, eskisi gibi sevmiyor musun demişti.
Eğer barışırsanız konuşun ve karışmama kararı alın bakalım ne kadar dayanabilecek bu duruma.
Aradığın anda nasıl olsa her şeyi affedere dönüşecek olay.
Sonuçta yalan söylemiş değil mi?
Haklı bir nedeni olsun veya olmasın.
Kısıtlamalara gelince bu ilişkiden ilişkiye değişebilir ama bence söyleniş tarzı çok önemli.
Oraya gitmen yasak demek yerine rahatsız olduğunu hissettirmek daha doğru.
Nasıl bu şekle geldiğimizi bilemiyorum ama biz her konuda birbirimize danışırız.
Gerek bir yere gitmek olsun, gerek alınacak bir karar.
Hatta maddi konularda bile.
Mutlaka anlatır.
Şu şekilde yaptım diye.
Ama yasak diyerek değil.
Benim neden rahatsız olacağımı bilerek, bilememe ihtimaline karşılık da sohbet ederken sorarak.
Siz bu ilişkiye bu şekilde alıştıktan sonra farklı bir hale dönüştürmek aslında ikinizi de rahatsız edebilir.
Hiç bir zaman rahatsız olduğunu söylemedi erkek arkadaşım ama ben acaba dedim abartıyor muyum.
Bir ara karışmayayım dedim.
Sen bana niye karışmıyorsun beni takmıyor musun, eskisi gibi sevmiyor musun demişti.
Eğer barışırsanız konuşun ve karışmama kararı alın bakalım ne kadar dayanabilecek bu duruma.