• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
Benim eşim çokk samimi arkadaşımın ağbisi.Evlerine gidip gelirken

beğeniyordum oda benden hoşlanıyormuş askerden gelince aradı direk evlenme

teklif etti.10 yıllık evliyiz allaha çok şükür mutluyuz.

bizde işyerinde tanışanlardanız ... ama ne demişler büyük lokma ye ama büyük laf etme ..

sürekli gelip gidiyo , patronumun eşi dediki bak bu senin için geliyo eşim benden 8 yaş büyük dedim hayatta olmaz ne işim olur dedim ama tanıdım ki ....... kopamadım tek tesellim o benim...........koçişim sana aşığım

internette skypede tanıştık ben aradım buldum =)

1 sene arkadaş olarak konustuk ,seneside çıkmaya başladık şuanda kendi aramızda sözlüyüz :asigim::nazar:

telden tanıştık 6ay çıktık şimdi temmuzda 2senelik evli olcaz çok mutluyuz allaha şükür bebişimiz olcak eylüldede:)

tesadüf bir telefon sonucu yanlıs noya msj atmısım aradı kimsin die özür diledim sesimi çok begenmiş dahada rahat bırakmadı sonuc evli ve 2 çocuklu:))

Çok ilginç geldi bana delikafadulden
Allah hepinizin mutluluğunu artırsın kızlar
Benim sevgilim eski erkek arkadaşımın arkadaşıydı.
Yani olaylar baya bi kafa karıştırıcı ama çok sefiom.
Bazen ikimizde eski erkek arkadaşımı düşünüp iyiki bizi tanıştırmış diyoruz -tatlicadiarzu-
Zaten ben eski sevgilimden ayrıldığım günden itibaren ikimizde onunla görüşmüyoruz kaydirigubbakcemile4

ınternette tanıştıkk
kendüsü cazibeme dayanamadı ve aşık oldu bana
şu anda evliyiz :lepi:
Allah herkesi doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ben kocemi çok sefiyorum :asigim:

benim eşim eski sevgilim arkadaşı. yani iş dolayasıyla tanıyorlar birbirlerini.ilk görüşte aşk bizimkisi. o çocuk benden ayrılınca benimki hemen atladı ama çok uzun bir süre inanmamıştım beni sevdiğine. beni deniyorlar sanmıştım çocukluk işte deneseler ne olur ki. 5 yıldır bereberiz. 5 aydırda evliyiz. allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.

arkadaş ortamında ama yanlışlıkla toplu taşımayı işaretledim :utangac:

yurtta oda arkadasımın lıseden arakadasıydı bı sene boyunca sureklı bahsedıodu ama tanısmak nasıp olmadı
bahar senlıklerınde tanıstık sonra gec oldu yurda gıtmedık arakadasım da hadı gıdıp onlarda kalallım dedı bende ık mıkk yaptım sonra ıyı hadı gıdelım dedım
sonra 2 gun orda kaldık ole aısk olduk bırbırımızee opuyorumnanaktan
tanıstıkdan 20 gun sonrada cıkmaya basladık
sımdı bırbırımıze 1 sene boyunca neden tanısmadık dıyoruzz opuyorumnanaktan

Arkadaş ortamında..ortak bi arkadaşımızın sevgilisi bavulunu toplayıp isveçten bizim arkadaşın yanına kaçmış.Kızla tanıştırmak için yakın arkadaşlarını bi pastaneye çağırdı.Ben ve eşimde vardık.tabi birbirimizi tanımıyoduk daha önceden.Yanımda oturuyodu.Baya koyu bi sohbetten sonra ayrıldık o gün pastaneden.Ertesi gün ortak arkadaşımız kaçan kızla yemeğe çıkıcaklarmış,beni ve eşimide çağırdı.Çok güzel bi restoranta rakı-balık yaptık..o geceden sonra bikaç kez daha görüştük ve sevgili olduk:)))

Arkadaş ortamında tanıştık.. Kuzenim, ben, kuzenimin sevgilisi (aynı zamanda benim ve O'nun arkadaşı), O ve bir arkadaşım daha toplam 5 kişiydik.. Biz birbirimizi tanımıyorduk ama birbirimizin ismini defalarca duymuştuk. Öyle ki biz onunla konuşmaya başlayınca birbirimize hiçbir şey anlatamadık çünkü hakkımızda pek çok şeyi daha tanışmadan biliyorduk :) Neysee :) telefon numaramı aldı konuşmaya başladık. 1 hafta sonra sadece o ve ben buluştuk o zaman benden hoşlandığını ve sevgilisi olmamı istediğini söyledi. Ben de istiyordum ama kız değil mi işin içinde illa bi naz olmalı :) 1.5 ay sonra kabul ettim ki bu arada telefon ve buluşmalarımız normal arkadaşmış gibi devam ediyordu.. 10 ay oldu şu an :) İyi ki tanımışım onu :asigim: Nazar değmesin bize :) :nazar:
Çenem açıldı :utangac:

Back
X