• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
kardeşiyle aynı şirkette çalışıyorduk şirketin hediye altınını takmak üzere ablasının düğününe gittiğimde onun beni beğenmesiyle başladı

arkadaşım vasıtası ile tanışmıştık canım aşkımla:asigim: :asigim:

Okul - Lise hazırlık sınıfında tanıştık((:
Lise-2'de çıkmaya başladık.
Üniversite son sınıftayız şimdi ((:

ben de merak ederdim hep internetten ve telden tanışıp evlenenler sorun yaşıyormu nasıl güveniyor falan diye??

tesadüf bir telefon sonucu yanlıs noya msj atmısım aradı kimsin die özür diledim sesimi çok begenmiş dahada rahat bırakmadı sonuc evli ve 2 çocuklu:))

abim arabasini yeni almisti ve beni aradi dedi gel seni gezdireyim tabi benim o zaman ehliyetim yok cok heveslenmistim dedim belki banada birakir az kullanirim :jeyyar:Ve sonra baktiki bazi kagitlari eksik cikti ve geri donmeliyim garaja dedi bende o an gitmek istememistim beni eve birak islerim var benim demistim oda israr etmisti hatta hatirliyorum ' kiz otur oturdugun yerde saclarini yoldurtma'iyiki dinlemisim diyorum simdi cunku esim orda sorumlu saticiydi ve halada oyle kaydirigubbakcemile2 iste sonra bakistik gulustuk herneyse elektrik almistik eksik kagiti tamamladi sonra arabaya binmem icin kapiyi tuttu ve ayni anda elime kartini sokusturdu -tatlicadiarzu- gerisini anlatmayimm ne hos oluyor anilar canlandi gozumdee:asigim:

arkadaşlar hepinizin tanışması çok ilginç, maşallah Allah nazarlardan korusun herkesin birlikteliğini

dershanede tanıştık..şuan ikimizde aynı üni.de beraber okuyoruz.. 4 yıl olacak yakında:))

benim sevgilim ablamın arkadaşının patronu sengözlerimebaksanab
ablamla beraber arkadaşını görmeye gidince haliyle benimkinide görüyorduk öyle gelip giderken tanıştık oldu

Back