• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket nerede tanıştınız

eşinizle, nişanlınızla, sözlünüzle yada erkek arkadaşınızla nerede tanıştınız

• Ankete Katılan
    401
vallahi biz bir arkadaşımızın sayesinde tanıştık.
yani bana geldi dedi seni görmüş beğenmiş ona gitmiş demiş S1907 seni görmüş beğenmiş.
ama inanın kimse birbirini tanımıyor.sonra zorla bizi bir araya getirdi.
SONUÇ: Sude adında tatlı bir kız.
kocişimi çok seviyorum.iyi bizi kandırmış arkadaşım diyorum.
oda diyorki herhalde hayatda yaptığım en iyi şeylerden biri söylediğim bu yalan oldu.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

eşim beni hergun yolda gıderken goruyormuş (kursa gıdıyordum) onunden gecıyormuşum..
eşim arkadaşına benı soylemış arkadaşıda benım arkadaşımı tanıyordu bana ıletmesını ıstemış.)
arkadaşımda bana soyledı vs vs...

Abim evleniyordu.Yengemin kınası evlerinin önünde dışarıda yapılacaktı.19 yaşındaydım.2 kardeş olduğumuzdan başka kardeş düğünü görmeyecektim.süslenmiştim, cıvıl cıvıl dolanıyordum.bi hayli kalabalıktı kına.gençler de vardı haliyle.bir grup resmimi falan bile çekti.ama ben ilgilenmiyordum.kınanın sonunda son halay şarkısı çalınıyordu.çok yorulduğumdan oturup halay çekenleri seyretmeye başladım.gençlere alıcı gözüyle baktığımda birisi çok dikkatimi çekmişti.o gece onu düşünerek uykuya daldım.düğüne gelmesi için dua ettim.kimdi nerde oturuyordu adı neydi çok merak ediyordum.ertesi gün salona girdiğimde masada yerini almıştı bile:) arkadaşları onu dürtüp seninki geldi dedi.şok olmuştum.o da benimle ilgileniyormuş meğer.düğün boyunca bakıştık.hatta bi an ikimizinde sırtı dönük çarpışıp bakışmışız.düğün kasetinde tüm aile de görmüş oldu zaten:) bu arada damadın kardeşi olduğumu bilmiyor. bir de annesine göstermiş beni.şu kız gelinin olsun mu demiş:):) sonra tel.de görüştük buluştuk.onu tanıyor gibiydim.yanında çok rahat ediyordum.derken aylar geçti 15 ay asker yolu da bekledim. asker dönüşünün 3. günü o azimle iş buldu.ilk maaşıyla sözlendik:) ikinci ve üçüncü maaşıyla nişanlandık.8 ay nişanlılıktan sonra evlendik. (bu arada 3,5 yıl çıkmış olduk.)
şu an 22 aylık evliyiz.darısı bekarların başına :) :) :)

Üniversitede, sınıfımızda :))
En sevdiğim sınıf arkadaşımdı kendisi :))
halada en çok sevdiğim sınıf arkadaşımdı, şimdi birde hayat arkadaşım oldu :))

alis veriste...o beni görmüs, takip etmis, sonra da biryerden internet adresimi bulup msn fde konusup tanisip evlendik

okulda aynı sınıftaydık arka sıralardaydı sevgilim benimmm :asigim:

negüzel tanışma hikayeleri okudum içim açıldı kızlar.allah sevgililerinizle kocalarınızla bi ömür mutlu etsin sizleri.bizde yazlıkta tanıştık ama tanışmaz olaydık.

uzaktan akrabalık var.aynı mahalledeyiz.aynı sınıftaydıkkk.biz hep berabermişizdee yeni aklımız başımıza geldiikaydirigubbakcemile3 :asigim:

negüzel tanışma hikayeleri okudum içim açıldı kızlar.allah sevgililerinizle kocalarınızla bi ömür mutlu etsin sizleri.bizde yazlıkta tanıştık ama tanışmaz olaydık.

niye tanışmaz olaydık diyosunki canım yaa???

bizde esimle kuzenimin dugununde tanistik ..onu ilk gordugum an bu kisi evlenecegim erkek diye icime dogmustu... yanilmadim:)

tatilde köye gitmiştim.. halamın eşinin yeğeni olduğu için eşim yengesini gömeye gelmişti köye :) orda tanıştık :)

siyaset akademisinde :)
eşim kamu yönetii ve siyaset bilimleri uzmanı olmasına rağmen arkdşlarının ısrarlarıyla geldiği
benimde psikoloji son sınıf okuyor olmama ragmen siyasete olan büyük ilgim sayesinde
iyiki gitmişim o akademiye :)))

Biz işde tanışdık. Ayrı şirketdi ama onların şirketinde tamir vardı diye benim odaın yan odasında oturuordu. Yan oda da denilmez aynı oda gibi. 3 ay felan oturdu ben ona bakmamışdım bile (zaten şimdide kafama kakar sen nasi kızsın bakmıyordun bana diye :) ). Sonra işle ilgili sorunum vardi arkadışımla onun odasında dertleşdim sinirden ağlamışdım. dedim çıkıoz madem çantamı alıyım geliyim. Girdiyimde bakdı gözler yaşlı bende saklamaya çalışdım ağlamamı ama olmadı neysem. Geldi her şey yolundamı? evet dedim. Su istermisin ? dedi yok dedim o zaman çay? dedim yok dedi yok yok böle olmicak su veriyim en iyisi dedi o anda oldu olan :) Sonra kış olduğu için hava çabuk kararmışdı ben sana eşlik ediyim dedi bende ok. dedim. Biraz konuşduk. Telini verdi bana sende kendi telini ver demişdi unutdum teli vermeyi. Aksam test smsi çekdim ben unuttum teli vermeyi diye. Sonra böle sürdu işde. 6 buçuk aydır sevgiliyiz:asigim:

Üniversitede tanıştık.Sınıf arkadaşımdı kendisi.Şimdide kocam oldu :)

Back